Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
vdemeshko
Member

Повідомлення

Feras
я про обычную - не про
feniks_tm
Member

Повідомлення

Feras: 26.07.2026 13:32 Ще раз вдячний за пораду і допомогу feniks_tm щодо цієї миші, поки (надіюсь так буде і надалі) я повність задоволений Rapoo VT3S PRO V2.
:beer:
Я собі таки замовив VT3S Air Max V2, от тільки щось підзастрягло на митниці з 22 числа :think: Свапнутий акум на моїй Lamzu Thorn вже слабенько тримає, а зміни у формі Thorn V2 та 54H20 (хоча могли поставити той же 54LM20 як на Rapoo, ніхто від цього не програв би) мене одразу відштовхнули надалі брати Lamzu. Побачимо, як воно буде, сподіваюсь зайде форма.
Clever
Member

Повідомлення

Після 2+ років активного використання з'явився дабл клік на лівій кнопці VGN Dragonfly F1 MOBA, мишкою був задоволений на 100%. Хто в темі, яку зараз взяти? Бо думаю може знов її за 2к гривень.
The_Rusik
Member

Повідомлення

Clever
Перепаять микрик и пользоваться дальше.
destructX
Member

Повідомлення

Clever: 06.08.2026 09:44 Після 2+ років активного використання з'явився дабл клік на лівій кнопці VGN Dragonfly F1 MOBA, мишкою був задоволений на 100%. Хто в темі, яку зараз взяти? Бо думаю може знов її за 2к гривень.
а якщо підняти затримку кнопки, не допомагає?

в темі тут багато хто, але мишок мільйон. якшо коротко, то по ціні/якості продукція від АТК, як на мене, найкраща зараз. але якщо прям подобається dragonfly то у них восени 2025 вийшла F2 версія, по оглядам наче непогана, про макс версія має наче ті ж самі пінк дот мікріки, але енкодер вже кращий - ттс голд, і акум більший. але вона трошки більша в розмірах
пирожок с малиной
Member

Повідомлення

Clever
rapoo gen2 серия, max вариации, по вашей форме это либо vt1 либо vt2 хорошие мыши с своими драйверами и оптическими микриками у самого такая единственный минус это дно стало блестеть через месяц изза дивана. с того что я понял смотря по мышкам старые варианты покупать не выгодно изза устаревающих микроконтроллеров
Clever
Member

Повідомлення

The_Rusik: 06.08.2026 09:52 Clever
Перепаять микрик и пользоваться дальше.
Мені простіше нову мишку купити і забути) Або хіба у когось є перевірені контакти, хто може це зробити.

destructX: 06.08.2026 11:00
Clever: 06.08.2026 09:44 Після 2+ років активного використання з'явився дабл клік на лівій кнопці VGN Dragonfly F1 MOBA, мишкою був задоволений на 100%. Хто в темі, яку зараз взяти? Бо думаю може знов її за 2к гривень.

в темі тут багато хто, але мишок мільйон. якшо коротко, то по ціні/якості продукція від АТК, як на мене, найкраща зараз. але якщо прям подобається dragonfly то у них восени 2025 вийшла F2 версія, по оглядам наче непогана, про макс версія має наче ті ж самі пінк дот мікріки, але енкодер вже кращий - ттс голд, і акум більший. але вона трошки більша в розмірах
Два пива цьому чоловіку!) Скачав VGN Hub, по дефолту Key Anti-Shake Delay стояв 2мс, я онлайн тестором перевірив і у мене дабл клік в 15% випадків, тобто на 100 кліків 15 дабл кліків. Підняв Key Anti-Shake Delay до 4мс і все чудово, жодного дабл кліку. ШІ каже що і на 8 і 10мс буде ок, а після вже або паяти або міняти мишу.
спойлер
Screenshot 2026-08-06 124023.png
пирожок с малиной: 06.08.2026 11:40 Clever
rapoo gen2 серия, max вариации, по вашей форме это либо vt1 либо vt2 хорошие мыши с своими драйверами и оптическими микриками у самого такая единственный минус это дно стало блестеть через месяц изза дивана. с того что я понял смотря по мышкам старые варианты покупать не выгодно изза устаревающих микроконтроллеров
Дуже дякую, якщо на 4-8-10 мс затримці теж помре, то rapoo gen2 vt1/2 виглядає дуже ок.

P.S. Прям дуде цікаво наскільки тепер вистачить мишки від переходу на затримку 4-8-10мс :)
destructX
Member

Повідомлення

Clever: 06.08.2026 12:37
destructX: 06.08.2026 11:00

Два пива цьому чоловіку!) Скачав VGN Hub, по дефолту Key Anti-Shake Delay стояв 2мс, я онлайн тестором перевірив і у мене дабл клік в 15% випадків, тобто на 100 кліків 15 дабл кліків. Підняв Key Anti-Shake Delay до 4мс і все чудово, жодного дабл кліку. ШІ каже що і на 8 і 10мс буде ок, а після вже або паяти або міняти мишу.
спойлер
Screenshot 2026-08-06 124023.png

P.S. Прям дуде цікаво наскільки тепер вистачить мишки від переходу на затримку 4-8-10мс :)
Ну, болячка прогресуюча але піднімати можна допоки комфортно :D
Теж маю запасну МОБУ, але була в користуванні рік і не відригнула, також був задоволений мишакою.
пирожок с малиной
Member

Повідомлення

на моей прошлой требовалось около 30-40мс. впринципе если дебаунсер eager то можно поднимасть сколько угодно без влияния на задержку
Відповісти