MSI анонсувала вихід GeForce RTX 5080 Suprim у версії DRACO EPIC EDITION

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
MessiaH
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить MSI анонсувала вихід GeForce RTX 5080 Suprim у версії DRACO EPIC EDITION
Маркетологи никак не угомонятся, никогда не понимал тех кто ведётся на всю эту хрень, 5080 от любого производителя будет одной и той же картой в какую расцветку её не покрась
maxn
Member

Повідомлення

MessiaH
Но на Палите больше статтеров чем на Гигабайте, это все знают.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

maxn: 04.08.2026 13:36 MessiaH
Но на Палите больше статтеров чем на Гигабайте, это все знают.
:lol:
Sanьka
Member

Повідомлення

Могли б вже старий МСІ лого зробити і зробити в червоному кольорі, бо довгий проміжок часу МСІ мала червоний текстоліт, Гіга синій, Асус жовтий і темний.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

на звичайну карту зробив нову наклейку і всі канали випустили новину про тебе. це найдешевша реклама ;)
Sanьka
Member

Повідомлення

MessiaH: 04.08.2026 13:335080 от любого производителя
Ну не скажи. Наприклад одне діло Асус, МСІ інше якийсь Паліт. Правда?
Hells Angels
Member

Повідомлення

просто потрібно випустити карту де кожух знімається з карти без втрати гарантії і щоб його можна було покрасити з балончика в любий колір :shuffle:
Filabatya
Member

Повідомлення

На моїй знімається :gigi:
AlexWest
Member

Повідомлення

MessiaH: 04.08.2026 13:33 Предлагаю обсудить MSI анонсувала вихід GeForce RTX 5080 Suprim у версії DRACO EPIC EDITION
Маркетологи никак не угомонятся, никогда не понимал тех кто ведётся на всю эту хрень, 5080 от любого производителя будет одной и той же картой в какую расцветку её не покрась
У вас msi ventus чи palit dual, я так зрозумів?
warp37
Member

Повідомлення

Я раньше покупал видеокарты ASUS ROG STRIX, но, как они теперь называются "ASTRAL" стоят столько, что их покупка кажется маразмом. Теперь беру "лишь бы влезала".
Hells Angels
Member

Повідомлення

Filabatya: 04.08.2026 14:09На моїй знімається :gigi:
самою цікавою версією серед 5080 могла бути версія від cooler master, плата від рог астрал а охолодження розроблене таким чином що можна просто зняти верхню пластину, поставити туди абсолютно любі 120мм вентилі 25/30мм та зібрати назад, але не пішла у виробництво
Filabatya
Member

Повідомлення

warp37
Тішка як 80тка коштують :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
Hells Angels
Супер ноктуа) я про них першим ділом подумав :D
спойлер
Але моє серце забрав Хаф 2 500)
Востаннє редагувалось 04.08.2026 14:42 користувачем Filabatya, всього редагувалось 3 разів.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Filabatya: 04.08.2026 14:22Супер ноктуа)
фантекси
спойлер
Зображення
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Sanьka: 04.08.2026 13:47
MessiaH: 04.08.2026 13:335080 от любого производителя
Ну не скажи. Наприклад одне діло Асус, МСІ інше якийсь Паліт. Правда?
паліт ніколи не робив топ сегмент типу астрал. а при умовному мсі вантуз і паліт геймрок другий виглядає краще ;)
Sanьka
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 04.08.2026 14:29умовному мсі вантуз і паліт геймрок другий виглядає краще
Не заважай тролити Месю :-P
kairo
Member

Повідомлення

Я коли вибирав 4090, паліт коштував 66к, але менша СО та без випарної камери, Гіга 73к та Стрікс 94к. Останній, крута карта, але переплачувати за це 21к, якось занадто.
MessiaH
Member

Повідомлення

Sanьka: 04.08.2026 13:47Ну не скажи. Наприклад одне діло Асус, МСІ інше якийсь Паліт. Правда?
Никакой разницы, палит сейчас это бренд, который делает хорошие вещи, но стоит значительно дешевле, у меня была палитовская 2080s, отпахала 2 года без проблем и продал ещё дороже, чем покупал. Так что 5090 взял от Палитра даже не думая. Асус и Мси ну ничем не лучше, доски у всех одинаковые, отличия только у версии астрал, но двукратной переплаты оно не стоит.

Отправлено спустя 2 минуты 34 секунды:
AlexWest: 04.08.2026 14:12У вас msi ventus чи palit dual, я так зрозумів?
Palit Gamerock 5090, потратил 3 минуты и зашил в неё Бивис от Gamerock OC, получил старшую версию по цене младшей
Filabatya
Member

Повідомлення

MessiaH
ясний перець, що при такій кількості промислових вертуханів ноктуа, подвійної вальниці на паліті не почути і про мінус рік гарантії в нас теж забули)
спойлер
а даремно, андервольт такій красуні обов'язковий імхо
Востаннє редагувалось 04.08.2026 15:37 користувачем Filabatya, всього редагувалось 3 разів.
MessiaH
Member

Повідомлення

kairo: 04.08.2026 14:52Я коли вибирав 4090, паліт коштував 66к, але менша СО та без випарної камери, Гіга 73к та Стрікс 94к.
Брал 4090 самую дешмарную от KFA2 SG1-OC кажись версию, отпахала 2,5 года без проблем, выходила по цене дешевле палита и вполне тихая и холодная. В видеокарте главное это какой там чип, все карты с одинаковым чипом будут работать одинаково и разниц не будет, ну максимум по температуре

Отправлено спустя 1 минуту 48 секунд:
Filabatya
Там где я её брал гарантии считай нет вообще, кульки я всегда на всех картах настраиваю вручную, карту не разгоняю, использую чистый сток
AlexWest
Member

Повідомлення

MessiaH: 04.08.2026 15:22
Sanьka: 04.08.2026 13:47Ну не скажи. Наприклад одне діло Асус, МСІ інше якийсь Паліт. Правда?
Никакой разницы, палит сейчас это бренд, который делает хорошие вещи, но стоит значительно дешевле, у меня была палитовская 2080s, отпахала 2 года без проблем и продал ещё дороже, чем покупал. Так что 5090 взял от Палитра даже не думая. Асус и Мси ну ничем не лучше, доски у всех одинаковые, отличия только у версии астрал, но двукратной переплаты оно не стоит.

Отправлено спустя 2 минуты 34 секунды:
AlexWest: 04.08.2026 14:12У вас msi ventus чи palit dual, я так зрозумів?
Palit Gamerock 5090, потратил 3 минуты и зашил в неё Бивис от Gamerock OC, получил старшую версию по цене младшей
А чому переплачували за Gamerock, якщо "карти всі однакові"?

Відправлено через 6 хвилин 12 секунд:
warp37: 04.08.2026 14:20 Я раньше покупал видеокарты ASUS ROG STRIX, но, как они теперь называются "ASTRAL" стоят столько, что их покупка кажется маразмом. Теперь беру "лишь бы влезала".
Зараз маразмом є покупка будь-чого для ПК. А дорожчі варіанти відрізняються від найдешевших тишою, прохолодністю (відповідно, трохи довше живуть, мають менший шанс полихнути, менше гріють весь системник, тобто, в компі все довше житиме; і при цьому швидші; розжени карту в бюджетному виконанні, і отримаєш бомбу сповільненої дії), потужнішими ланцюгами живлення, тобто, під-час проблем з електропостачанням мають менший шанс вийти з ладу, мають додаткові захисти і т.д. Якщо береш ХХ80, ХХ90, то тупо брати якраз щось окрім Астрала чи Супріма. Це з простішими картами можна підзабити на виконання, і то.
Востаннє редагувалось 04.08.2026 15:52 користувачем AlexWest, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти