Граємо з комфортом. Огляд комп’ютера ASGARD на базі процесора AMD Ryzen 5 9500F та відеокарти NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti 16GB

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
thunder_blade
Member

Повідомлення

Жестяк якийсь... :-/
FastBullet
Member

Повідомлення

big_bang: 31.07.2026 09:08
S0N1C: 30.07.2026 19:43
вже на тищу подорожчало :insane:
спойлер
Зображення
так то воно так але якщо в тебе є 85к і ти ніфіга не шариш в тому залізі, то чому б і ні ?
Типу якщо ти дурень, то можна і тисячу переплатити :D :-P :-P :-P
big_bang
Member

Повідомлення

FastBullet: 02.08.2026 22:01 Типу якщо ти дурень, то можна і тисячу переплатити :D :-P :-P :-P
є маса людей, що в залізі не бум-бум.
їм простіше прийти і купити готове, налаштоване і точно працююче залізо, як думати шо і куда.

я знав таких чуваків, що носили пк для заміни озу в сервіс і нічого страшного в цьому не бачу.
інша справа, що часто такі сервіси потім навіть xmp профіль не ставлять... але це вже інша історія.
skrepchezavr
Member

Повідомлення

Kentprime: 31.07.2026 21:12 окай
спойлер
photo_2026-07-31_21-10-57.jpg
не знаю от какого числа та корзина но цена 5070 везде уже от 40к :shuffle:
kairo
Member

Повідомлення

big_bang: 03.08.2026 08:28інша справа, що часто такі сервіси потім навіть xmp профіль не ставлять... але це вже інша історія.
Бо це вже оверклокінг. Якщо людина не знає, що це таке, то воно їй і не треба. Я так в свій час включив XMP і почав отримувати BSODи, бо пам'ять могла стабільно працювати лише на топових Z-материнках.
big_bang
Member

Повідомлення

kairo: 03.08.2026 11:12 Я так в свій час включив XMP і почав отримувати BSODи, бо пам'ять могла стабільно працювати лише на топових Z-материнках.
значить ви теж не дуже добре підібрали сетап :dontknow:
MessiaH
Member

Повідомлення

Мне чтобы нормально поиграться пришлось профильную систему собрать, как играют на таком хламе понятия не имею. Не сборка, а ведро какое-то
heidfeld
Member

Повідомлення

MessiaH: 03.08.2026 14:26 Мне чтобы нормально поиграться пришлось профильную систему собрать, как играют на таком хламе понятия не имею. Не сборка, а ведро какое-то
ты для игр не стар? тебе ж небось под 50. а ты игры до сих пор играешь :gigi: :lol:
kabostebeztak
Member

Повідомлення

kairo: 03.08.2026 11:12
big_bang: 03.08.2026 08:28інша справа, що часто такі сервіси потім навіть xmp профіль не ставлять... але це вже інша історія.
Бо це вже оверклокінг. Якщо людина не знає, що це таке, то воно їй і не треба. Я так в свій час включив XMP і почав отримувати BSODи, бо пам'ять могла стабільно працювати лише на топових Z-материнках.
Skill issue
MessiaH
Member

Повідомлення

heidfeld: 03.08.2026 14:48ты для игр не стар? тебе ж небось под 50. а ты игры до сих пор играешь
Полтинника ещё нет и компы не единственное увлечение в жизни, тем более лучше поиграть в ПК, чем обнюхаться, обдолбаться или упиться в сиську или искать себе на жопу приключения. Из всех хоббей это наименее считаю вредное
S0N1C
Member

Повідомлення

S0N1C: 30.07.2026 19:43
S0N1C: 30.07.2026 14:47 з 9070ХТ та 7800Х3Д не на багато дорожче виходить, з тим же кейсом, мат.платою, кращим БЖ та ССД
спойлер
Зображення
вже на тищу подорожчало :insane:
спойлер
Зображення
на 10к подорожчало :eek:
спойлер
Зображення
Filabatya
Member

Повідомлення

треба ще почекати, можна і суперів відразу дочекатися. двох завців, так би мовити :gigi:
ей ай бульбашка полюбасу лопне, за копійки потім візьмем
Відповісти