ага, лет через 5 может и запустит игру дальше начального экрана...denizen: ↑ 26.07.2026 19:22розвивається емулятор ps5
Новини
Останні статті і огляди
Екшен God of War Laufey вийде цієї зими ексклюзивно на PlayStation 5
-
der_meister
Member
-
XXXshadyXXX
Member
Мечтать не вредноdenizen: ↑ 26.07.2026 19:22що на релізі можна буде пoграти в gta 6
-
unique-neon
Member
Шото їх понесло - "цифрові" квадратні ворота, персонаж куб, сопля сайдкік. Дивно, що куль ще не було і божественних ШІ.
-
waryag
Member
Я буду звати її "Луффі"
- спойлер

-
bes
Member
очень активно это запуск заставки GTA V?denizen: ↑ 26.07.2026 19:22 зараз дуже активно розвивається емулятор ps5, тому є надія, що на релізі можна буде пoграти в gta 6
-
Churchill
Junior
Нехай вдавляться, япономасони.
-
MqM
Member
Тобто за гроші гидко, а так зійде? Не пахне лицемірством?username_1: ↑ 26.07.2026 12:39лучше и от интернета отключить ее, заблокировав на роутере по МАК.Zzzz: ↑ 26.07.2026 12:14я навіть пилюку не буду здувати зі своєї ps5 заради цього
Потом зальете на нее взлом для старой прошивке и будете пробовать "невероятные" экслюзивы Сони по справедливой для них бесплатной цене.
Чи безкоштовний оцет стає солодким?
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
Впевнений у тебе в дворі є така сусідка
Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
Одразу видно людину далеку від емуляторів. А нічого, що емулятори буквально рази в більше навантажують систему? Пограти вони зібралися на пс5, а що вже в усі ігри на пс4 пограти можна в 60 фпс?)denizen: ↑ 26.07.2026 19:22 зараз дуже активно розвивається емулятор ps5, тому є надія, що на релізі можна буде пoграти в gta 6
-
enkosxs
Member
я даж в предыдущие 2 не играл и как то даже на ютубе лень смотреть что там)
-
Геральт
Member
Не всі хочуть бачити в іграх/фільмах "сусідок"
Чи замість слухати професійні гурти по дорозі на роботу, записати собі "сусіда"
Моди виправлять вигляд ГГ, хоча стоп, які моди на плойці..
-
big_bang
Member
в мене є таке враження, що sony випусти пару ексклюзивів на пк і закрили лавочку, щоб загнати аудиторію до себе.Churchill: ↑ 27.07.2026 00:08 Нехай вдавляться, япономасони.
якщо це не спрацює, то через пару років знову почнуть на пк штампувати. ринок пк ігор думаю нормально їм кешу приніс