Новини
Останні статті і огляди
Кто во что играет?
-
пирожок с малиной
Member
робоквест играю уже пол месяца по паре забегов вв день крутая игра всем советую разве что большенство классов ничем не уникальны просто стреляют абилкой но есть и пара интересных как с ножиком и копьем
-
XXXshadyXXX
Member
Я в Alan Wake в 2010 году как раз и научился играть на геймпаде, ибо была первая моя игра на моем Xbox 360. С графики тогда у меня челюсть падалаFilabatya: ↑ 10.07.2026 08:21поки не взнав як бігати на геймпаді
Играл в Pragmata последнюю неделю и, увы, поставил на паузу игру. Вот не интересно играть стало и отношения ГГ с Дианой мне вообще не заходят, та и сам геймплей реально скучный и однообразный в данном конкретном сеттинге... Мне нужно драмы больше, и в такой игре хочется вайбов Dead Space...
А вот в FFXVI играю и прям хорошо пока что, много эпика, всё по классике финалок
-
SERGBILL
Member
Scorn. Якщо хтось ще не грав, то маю одну пораду, коли задовбетеся з чимось і захочеться полізти на ютубчик за підказкою, не робіть цього. Просто вимкніть гру і відпочиньте, з наступного заходу все вийде, головне бути уважним.
-
MaxZema
Member
Знайшов в бібліотеці Hell is us, навіть забув про цю гру і не пам'ятаю коли та й навіщо взяв
Встановив. Що я можу сказати, це скарб! Давно не було так цікаво! Боївка трохи незвична, проста, але потім (через годинки 3-4) стає краще через варіативність білдів. Але це не головне , головне це сюжет та головоломки! Ось цей аспект на високому рівні
Рекомендую!
-
waryag
Member
Так це у багатьох іграх так.SERGBILL: ↑ 18.07.2026 18:39 Scorn. Якщо хтось ще не грав, то маю одну пораду, коли задовбетеся з чимось і захочеться полізти на ютубчик за підказкою, не робіть цього. Просто вимкніть гру і відпочиньте, з наступного заходу все вийде, головне бути уважним.
Хоча іноді думка розробників йде дуже дивними шляхами, і спробуй здогадайся, що вони від тебе хочуть...
Відправлено через 5 хвилин 10 секунд:
Той же рімейк готики - чудовий приклад. В серію раніше взагалі не грав, а спочатку це такий симулятор бомжа, що Вавра з ККД гірко плаче в кутку.
Але деякі речі трапляються вкрай нелогічно і неінтуїтивно.
-
SERGBILL
Member
В деяких іграх все ж можна подивитися підказки бо занадто намудрили. В Скорні не дуже складно, але іноді затупи трапляються, особливо на початку, поки в'їдеш що до чого.waryag: ↑ 18.07.2026 22:26 Так це у багатьох іграх так.
-
kairo
Member
Наскільки є сенс додавати гру у вішліст?SERGBILL: ↑ 18.07.2026 18:39 Scorn. Якщо хтось ще не грав, то маю одну пораду, коли задовбетеся з чимось і захочеться полізти на ютубчик за підказкою, не робіть цього. Просто вимкніть гру і відпочиньте, з наступного заходу все вийде, головне бути уважним.
-
SERGBILL
Member
я все ж певне задоволення отримав, але гра специфічна, щось конкретне порадити не знаю як, щоб не заспойлерити. якщо з хорошою знижку, то мабуть можна спробувать. погравши години півтори вирішити можна, залишити чи повернути.kairo: ↑ 18.07.2026 23:48 Наскільки є сенс додавати гру у вішліст?