Valve випустила офіційні Windows-драйвери для Steam Machine

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
KimRomik
Member

Повідомлення

tornadox: 07.07.2026 14:50Час покаже чи правильне було їх рішення.
спойлер
неправильне
oversteve
Member

Повідомлення

S0N1C: 07.07.2026 17:25
oversteve: 07.07.2026 17:19 S0N1C
чекайте, коли вони вийшли і скільки їм років зараз :-/
бокси перші ревізії фактично за півроку-рік загиналися, причому дохли майже всі незалежно від того, як їх експлуатували
так вмирають юніти з малою кількістю годин напрацюванння, майже все що юзалося - вмерло ще тоді :gigi:
от не треба, купа людей було з фатками з зворотною сумісністю на пс3.ін.уа в свій час і я взагалі не пам'ятаю, щоб в когось здохла в той період
Agon1st
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 07.07.2026 16:41
Agon1st: 07.07.2026 16:25

пс5 про стоит 50 евро на барахолках европы ,так что не проблема )
Та нє, мінімум 300 євро...
на барахолках в германии,дании,голандии давно были ?? у меня в германии друг урвал пс 5 за 20 евро ,и диски по 3-5 евро за штуку
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Agon1st: 07.07.2026 20:40
kabostebeztak: 07.07.2026 16:41

Та нє, мінімум 300 євро...
на барахолках в германии,дании,голандии давно были ?? у меня в германии друг урвал пс 5 за 20 евро ,и диски по 3-5 евро за штуку
Ну, я шукав в інтернеті, на leboncoin
denon312
Member

Повідомлення

Agon1st: 07.07.2026 20:40 на барахолках в германии,дании,голандии давно были ?? у меня в германии друг урвал пс 5 за 20 евро ,и диски по 3-5 евро за штуку
В мене друг в мілані взяв пс5 про за 5 євро, так продавець догнав і щей задаром 10 дисків накидав в рюкзак, а іншому другу в мауерпарку ще й за ці гроші активували ps extra на рік :super:
0kie
Member

Повідомлення

Почитал ветку. :facepalm:
Вы реально думаете, что это недоразумение от Стим за полтора косаря зелени имеет шанс на жизнь? :lol:
Мой нынешний ПК на i5-11400 + RX 5700 XT + 16 Гб DDR4@3600 + NVMe KC3000 быстрее и главное - на порядок дешевле этой коробки. Ладно, не быстрее, но такой же по производительности. Чем Стим, где игры в аренде, а не в собственности, может покорить рынок? Пиаром о "талантливом Гейбе"? Вы серьёзно? Если бы такую приставку выпустил GOG, где игры можно скачать, записать на диск и они будут работать - была бы пушка даже за полторушку. Но все остальные "магазины" дают игры на прокат. Их нельзя запускать без интернета, их нельзя скачать и запустить просто так в отрыве от Стима. Вас, шановнi, подсадили на эту арендную игру, теперь впаривают коробас за дурные деньги и вы хаваете... Мой последний ПК, который рвёт этот коробас как Тузик грелку, стоил 1200$ и в 2К там всё летало. А эта шняга от Гейба только для 1080р пригодна. И то с натяжкой. У кого-то сохранился телек FHD? Напомню - это приставка! Её к телеку подключать надо. Сейчас у всех 4к телеки. Или я что-то не понимаю в этой жизни?
oversteve
Member

Повідомлення

denon312: 07.07.2026 22:50
Agon1st: 07.07.2026 20:40 на барахолках в германии,дании,голандии давно были ?? у меня в германии друг урвал пс 5 за 20 евро ,и диски по 3-5 евро за штуку
В мене друг в мілані взяв пс5 про за 5 євро, так продавець догнав і щей задаром 10 дисків накидав в рюкзак, а іншому другу в мауерпарку ще й за ці гроші активували ps extra на рік :super:
Гарна історія, шкода, що в ній не знайшлося місця для Ісуса Христа
big_bang
Member

Повідомлення

denon312: 07.07.2026 22:50 в мілані взяв пс5 про за 5 євро
скоро будуть доплачувати, аби в них забрали ту ps5 :gigi:
Agon1st
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 07.07.2026 22:16
Agon1st: 07.07.2026 20:40

Ну, я шукав в інтернеті, на leboncoin
именно на барахолках если зайти в городе ,тут можно нарыть все за копейки )

Отправлено спустя 6 минут 51 секунду:
denon312: 07.07.2026 22:50
у меня знакомый в норвегии , с свалки техники нашел комп с ай 7 и видяхой 3000 серии
tornadox
Member

Повідомлення

KimRomik: 07.07.2026 17:30неправильне
Вчора якраз на цю тему читав хороше пояснення чому таке рішення прийняли в Соні.
https://insider-gaming.com/sony-says-ne ... -with-pcs/
During a recent translated Q&A from a company meeting in June, Sony Interactive Entertainment CEO and President Hideaki Nishino, Studio Business CEO Hermen Hulst, and Senior Vice President of Finance and Corporate Development Lynn Azar were asked directly what they planned to do to bring players back who migrated to PC. Also, they were asked about short-term limitations that could prevent profit growth and whether there was potential for significant changes with the next generation of hardware.
І ось знайшов коротке відео

Тобто Соні відмовилася від екзів на ПК, тому що гравців з плейстейшена масово мігрували на ПК, а не навпаки, як очікували в Соні. А розробка власної залоченої портативки має логічний сенс з відмовою від фізичних дисків.
Соні: все ради гравців грошей.
Відповісти