Хоч я дуже далекий від питання ремонту складної техніки, але читаючи цей пост я ще раз переконався, що таку продукцію варто купляти лише з офіційною гарантією.
Автору також порадив би продати його під ремонт, і шукати новий або б/в із залишком гарантії. Новий Cougar GLE1200 коштує у офіційних рітейлерів близько 7500 грн. Так, там не топові кондери, але це краще, ніж вкинути в ремонт 3-4к грн, і постійно труситися, аби він знову не від'їхав. Не говорячи вже про ризики для системи в цілому.
Новини
Останні статті і огляди
Нужен РЕМОНТ блока питания Seasonic, Vertex
-
Vasyanya1
Member
-
Delorian
Member
я любитель некромантии, но спасибо за мнение. 
-
Alexsandr
Member
Так чем все закончилось? Ремонт получился?
-
Delorian
Member
воз и ныне там. мастера не нашел. вроде люди писали, но толком диалог не привел никуда. В плане потух на этапе согласования. какие-то нюансы\сроки\бюджеты. Возможно освободятся и вернемся к этому вопросу 
-
Buldozer.
Member
У меня штук так 30 валяяться дохлых или полудохлых БП. нет нормального мастера сейчас,кто не возьметься со стоном... опять бп, это будет дооолго и доорого и т.д.
Я решил просто хзай валяються
Я решил просто хзай валяються
-
Барбарис
Member
Vasyanya1, який кугар? За таку суму Super Flower Leadex Platinum 1200W буде з 10-річною гарантією на кліку. Чи голда, чи безліч інших адекватних бж, типу MSI MAG, фсп тощо.
-
MAKKACIN
Member
Delorian
Цей пошук це шлях в нікуда, ніхто не буде братися за ремонт цих БЖ бо силові ключі, кондєри і т.д дуже дорогі або з донорів брати. Добратися до них потрібно багато часу іноді. Якщо людина профік йому не за мівіну працювати, він перекатає за цей час декілька ноутів легіон і буде мати за шо жити, а знайти оха який на шару майже, потрате свій час і знання зробе вам добре а собі майже нічого навряд.... Це якщо просто віддаєте БЖ то тоді в когось буде якийсь спортивний інтерес в якості хоббі той бж підняти, але ніякої гарантії і т.д... Якщо це не кондєри або якась тіповуха далі ремонт не рентабельний. Нормальні бж з гарантією від 3-5к і вище, замінити елементи силові мікрухи і купа дрібниць навряд вам вийде дешевше 2к... Короче я без негативу, просто тема маяче, а дорога тут внікуда. Купйте новий з 5+ років гарантією і не морочте голову ні собі ні людям.

Цей пошук це шлях в нікуда, ніхто не буде братися за ремонт цих БЖ бо силові ключі, кондєри і т.д дуже дорогі або з донорів брати. Добратися до них потрібно багато часу іноді. Якщо людина профік йому не за мівіну працювати, він перекатає за цей час декілька ноутів легіон і буде мати за шо жити, а знайти оха який на шару майже, потрате свій час і знання зробе вам добре а собі майже нічого навряд.... Це якщо просто віддаєте БЖ то тоді в когось буде якийсь спортивний інтерес в якості хоббі той бж підняти, але ніякої гарантії і т.д... Якщо це не кондєри або якась тіповуха далі ремонт не рентабельний. Нормальні бж з гарантією від 3-5к і вище, замінити елементи силові мікрухи і купа дрібниць навряд вам вийде дешевше 2к... Короче я без негативу, просто тема маяче, а дорога тут внікуда. Купйте новий з 5+ років гарантією і не морочте голову ні собі ні людям.