У Steam триває літній розпродаж із великими знижками

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Filabatya
Member

Повідомлення

Cлоупок затарився(ккд1 з длс, плага тейл іносент з длс, код мвф2)
Graveworm
спойлер
повикидайте дрібнички, які не знаєте чи будете грати і візьміть щось дорожче, що точно будете :shuffle:
Graveworm
Member

Повідомлення

mythorns
Я там навіть не реєструвався :rotate:

Відправлено через 2 хвилини 30 секунд:
Filabatya
Та я в принципі в основному в піксельні рогалики граю останнім часом, так що "щось дорожче" рано чи пізно дочекається і своєї 90% знижки :laugh:
kairo
Member

Повідомлення

Sailor Popeye: 26.06.2026 09:26 Які корейці жадні, на Crimson Desert не зробили навіть символічних -10%
Shadow of the Erdtree другий рік без знижки.
Sekiro 1000 грн на розпродажі навіть на сьомий рік.

Також взяв The Invincible за 40 грн.
karokum
Member

Повідомлення

На цей раз FOMO мене не взяти :laugh:
Ні гривні на те в що не буду грати в найближчий час

Відправлено через 2 хвилини 7 секунд:
Edit: Але TBOI з -90% я би взяв якби його не було в бібліотеці :gigi: Найкращий рогалик :up:
neonglaу
Member

Повідомлення

N Sympaticus: 26.06.2026 10:23 Придбав Kingdom Come: Deliverance II Royal Edition. Панове, порадите спочатку пройти першу частину, а потім починати другу чи в принципі без різниці? Дякую!
Кому як. Я і першу пройшов на половину, і другу теж. Надто нудна.
Востаннє редагувалось 26.06.2026 13:04 користувачем neonglaу, всього редагувалось 1 раз.
Afit
Member

Повідомлення

mythorns: 26.06.2026 09:44 Там Dead Space (2023) за 150 грн!!! Забираю!
Якби він був хоча б текстово локалізований, тоді було би круто. А так навіть за 1грн. принципово не візьму
Prescott
Member

Повідомлення

Геральт: 26.06.2026 09:17Взяв The Invincible
По вашей наводке тоже взял :up:
neonglaу
Member

Повідомлення

Afit: 26.06.2026 13:02
Якби він був хоча б текстово локалізований, тоді було би круто. А так навіть за 1грн. принципово не візьму
Є українізатор від спільноти
Prescott
Member

Повідомлення

neonglaу: 26.06.2026 13:04Є українізатор від спільноти
не вижу в центре сообщества(
warp37
Member

Повідомлення

Graveworm: 26.06.2026 11:14 XXXshadyXXX
warp37
Це ж наче ремейк, там хіба русорєз залишили? Відгуки на це подєліє дуже негативні
Не знаю, що у MW222, але від MW19 я був у великому захваті. Купував і проходив на Xbox, потім у Steam. MW19 я б сказав, більш жорстока, ніж оригінальна трилогія.

Тема російської окупації в жорстокості розкрита дуже гарно ще до того, як це стало мейнстрімом. Ну ще можна повбивати їх дронами і все таке.

Похмуро, жорстоко, атмосферно. Call of Duty "білої людини".
Востаннє редагувалось 26.06.2026 13:09 користувачем warp37, всього редагувалось 1 раз.
Ostin
Member

Повідомлення

Graveworm: 26.06.2026 09:53рейн ворлд
Дивлюсь на це і не можу зрозуміти - треба воно мені чи ні?) Враховуючи ціну, точно справа не у грошах. Але відгуки та огляди якось не дають зрозуміти, що воно таке?)
erkins007
Member

Повідомлення

Все нормальное с адекватными ценами уже давно куплено, а проходняки типа мафии или стеллар Блейд всё ещё стоят больше нормы.
kairo
Member

Повідомлення

karokum: 26.06.2026 12:53Edit: Але TBOI з -90% я би взяв якби його не було в бібліотеці Найкращий рогалик
Уговорили, взяв The Binding of Isaac: Rebirth Complete Bundle. Колись давно пройшов ще оригінальну гру.
taras_cs
Member

Повідомлення

Afit: 26.06.2026 13:02
https://www.nexusmods.com/deadspace2023/mods/18
Filabatya
Member

Повідомлення

kairo
Вмовили)
Graveworm
Member

Повідомлення

Ostin
Метроід. Наче дуже гарний. Навіть якщо не зайде - за таку ціну най буде

warp37
Мене лякають відгуки, що гра неробоча :-/
karokum
Member

Повідомлення

kairo: 26.06.2026 13:40 Уговорили, взяв The Binding of Isaac: Rebirth Complete Bundle. Колись давно пройшов ще оригінальну гру.
Тільки так, останні доповнення дуже багато нового привнесли. Раджу ще Repeatence+ поставити, воно поки в беті але за 400 награних годин я багів не зустрічав ні разу + воно додає багато зручностей, як наприклад опис предметів і статів, що значно полегшує знайомство з грою. І в цілому доповнення насичують і урізноманітнюють дуже сильно і без того хорошу гру. 700+ предметів і якась колосальна кількість синергій між ними, я в захваті від цієї гри
vsx
Member

Повідомлення

Хорошая цена, я когда-то по 300 с чем-то покупал
ProBoynick: 26.06.2026 10:02 Взяв Відьмака))
я тоже)
AlexWest
Member

Повідомлення

Спробуйте The Age of Decadence і Colony Ship. РПГ з неймовірною варіативністю, топовою реграбельністю та проробленням лору. Ізометрія, покрокові хардкорні бої. Студія канадська, засновник українець. Вони роблять шедеври без аналогів, але постійно на межі банкрутства через нішевість і брак коштів на маркетинг. Зараз пиляють РПГ про бронзову добу, і, якщо вистрелить, зроблять Colony Ship 2.
Відповісти