Пропоную обговорити Thermal Grizzly випустила лінійку процесорних водоблоків DeltaMate MPII
Эх... Давня мрія, зібрати кастом. Але вільних грошей для таких цяцьок немає
Новини
Останні статті і огляди
Thermal Grizzly випустила лінійку процесорних водоблоків DeltaMate MPII
-
Afit
Member
-
StTechnik
Member
Спасибо конечно, но я на Heatkiller IV Pro за 120 евро посижу пока с удовольствием. Хотя факт того, что в этой области появился новый игрок причем с хорошим качеством - несомненно радует.Що стосується рекомендованої ціни, то в офіційному інтернет-магазині Thermal Grizzly водоблоки DeltaMate MPII можна буде придбати за €350.
-
WWQ
Member
я серебряный ватер на 2066 в свое время дешевле брал... 
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Це Роман вже з тих бракованих пластин, які він нащодавно придбав у Китаї, вже наштампував?
-
S0N1C
Member
водоблок по ціні проца 
Відправлено через 3 хвилини 27 секунд:
та і ребра в 0.2мм повідлітають, якщо там буде хоч якийсь натяк на корозію
Відправлено через 3 хвилини 27 секунд:
та і ребра в 0.2мм повідлітають, якщо там буде хоч якийсь натяк на корозію
-
Megaclite
Member
Alphacool Core1 125 євро
Дербауер упоротий.
Дербауер упоротий.
-
Sanьka
Member
Так ще й не факт, що новачок дотягнув до рівня Хеткіллера ))) Тому я теж посиджу на ньому )))StTechnik: ↑ 15.06.2026 17:45Спасибо конечно, но я на Heatkiller IV Pro за 120 евро посижу пока с удовольствием.
Подібні висловлювання перестали бути актуальним років 10 тому. Вже давним давно в профільній темі показували що якщо є бажання, то зібрати можна і за 300 баксів. Притому воно буде доволі адекватне.Afit: ↑ 15.06.2026 16:57Эх... Давня мрія, зібрати кастом. Але вільних грошей для таких цяцьок немає
-
S0N1C
Member
+1Sanьka: ↑ 15.06.2026 20:19 якщо є бажання, то зібрати можна і за 300 баксів. Притому воно буде доволі адекватне.
не те що б це дешево, особливо якщо мова йде тільки про охолодження проца
я приблизно за стільки і зібрав профільну СО, блок на проц новий з олх за 3.2к, радік юзаний за 5к, помпа + резервуар(юзані) за 5к (радік і помпу можна було знайти дешевше або навіть взяти трохи дорожче нові, але поспішав)
-
Soulwatcher
Member
Я что-то не понял - водоблок это всего лишь вот эта вот коробчка для процессора? Они из золота что ли? Визуально алюминий+пластик+светодиоты+проводок. Себестоимость такой фиговины 50-70уе при условии европейских налогов (валюта относительно грн).
И совместимостью с будущими сокетами там и не пахнет.
Коробочка по цене сложного устройства, видеокарты...
И совместимостью с будущими сокетами там и не пахнет.
Коробочка по цене сложного устройства, видеокарты...