Новини
Останні статті і огляди
Прогрес ARM процесорів
-
yuriy_dd
Member
Apple може показати процесор M5 Ultra та новий Mac Studio на WWDC
https://itc.ua/ua/novini/apple-mozhe-po ... o-na-wwdc/
https://itc.ua/ua/novini/apple-mozhe-po ... o-na-wwdc/
-
orange_deer
Member
leif схиляю капелюха, давненько вже Юрію так не підпалювали сраку як оце тобі вдалось
так його зачепило що вже 5 разів десь використав вираз з "палаючою сракою"
не зачіпають його образи ніразу, неможливо образити от, міцний горішок попався
Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
yuriy_dd
то як, ви зливаєтесь з офлайн розмови з цим паном 18 червня у Львові чи все ще в силі?
так його зачепило що вже 5 разів десь використав вираз з "палаючою сракою"
не зачіпають його образи ніразу, неможливо образити от, міцний горішок попався
Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
yuriy_dd
то як, ви зливаєтесь з офлайн розмови з цим паном 18 червня у Львові чи все ще в силі?
-
yuriy_dd
Member
я не знаю про що з ним говорити, і його рівень бажає кращого. Місцевий авторитет має друга Васяна якому дали на роботі аж М2, і цей Васян йому розказав значно вагоміше ніж можу сказати я.orange_deer: ↑ 08.06.2026 20:56 то як, ви зливаєтесь з офлайн розмови з цим паном 18 червня у Львові чи все ще в силі?
Йому треба суттєво підняти свій рівень - для початку відповісти на останє про що я запитав. Якщо виникнуть проблеми - я можу нагадати.
а ви з ним не хочете зустрітись і поговорити? наприклад про набір команд в архітектурі проців для роботи з щільними матрицями? А може про графік розряду батареї що ви дали? Бо я і досі думаю що ви поняття не маєте про що той графік. Я вас вже питав - що на осі х, що на осі у. Може місцевий авторитет вам в цьому допоможе?
Якусь конструктивну дискусію хай спробує організувати. Він ж теж має М4.
-
Гедоніст
Member
Все, цей юра порвався, несіть наступного
-
yuriy_dd
Member
а ну чесно хто з користувачів макОС знав про такий shortcut - "Option–Shift–Brightness Up/Down: Adjust the brightness in smaller steps." ?
пс: зі звуком подібно паше
пс: зі звуком подібно паше
-
orange_deer
Member
отже фіксуємо, yuriy_dd злився від офлайн розмови. як неочікувано
а слів то було, офлайн з ним так не поговориш, всіх взує своєю аргументацією
отак воно і виходить - той хто грозився що в офлайн з ним так не поговориш і образ він не допустить в реальності зливається, бо "Яка мета зустрічі? Що це дасть мені? Ви мені щось розкажете?"
м'яко кажучи виходить що головний апологет арм прогресу тут є
а слів то було, офлайн з ним так не поговориш, всіх взує своєю аргументацією
а в реальності - ой, почекайте, Юрію треба список тем, Юрію треба щоб не ображали, Юрій не буде зустрічатись офлайн з leif бо той згадав про "палаючу сраку" Юрія який тут видав близько 2тис повідомлень за останній рік (а це близько 5 в день). ні разу в нього не горитьyuriy_dd: ↑ 02.06.2026 12:14 переспорити мене дуже важко, бо я таки багато знаю і я можу довести - як теоретично, так і практично і використати незалежні джерела. Те що опонент переходить на образи - це мене не зачіпає, це просто доказ що інших аргументів у співрозмовника нема. Якби ми говорили офлайн - так говорити він би не зміг. І свою маячню нести також.
отак воно і виходить - той хто грозився що в офлайн з ним так не поговориш і образ він не допустить в реальності зливається, бо "Яка мета зустрічі? Що це дасть мені? Ви мені щось розкажете?"
м'яко кажучи виходить що головний апологет арм прогресу тут є
а грубо кажучи, Юрій не тільки брехло і дилетант, а ще йлюдиною яка вважає себе самою розумною, проте не може довести своїх слів, не вміє критично мислити
отак виходить і так і буде, поки Юра не почне "нести відповідальність за свої слова"yuriy_dd: ↑ 16.04.2026 21:55 шавка яка боїться відповіді, і відразу тікає
-
kabostebeztak
Member
на дупній тязі його можна в шмякіно запускати
швидкість буде достатньою щоб пан дудчак туди залетів як метеорит)
-
denon312
Member
kabostebeztak
не пустять поки борги не віддасть
не пустять поки борги не віддасть
-
Z440_User
Member
А може Юрій підкаже виробника ноута, згідно рекомендацій якого керівництво підприємства забороняє виносити обчислювальну техніку за межі заводу і максимум автономності ноутбуків це не більше декількох годин, які він відсутній в кабінеті, бо його понесли в цех, з яких роботу він виконував аж годину-півтори максимум, а весь інший час просто лежав закритий.yuriy_dd: ↑ 08.06.2026 20:42мені все одно на вашу маячню. Ще раз - дасте посилання на виробника ноутів, проців для мобільних або на поважне джерело - де кажуть так як ви?leif: ↑ 08.06.2026 20:22
я вже розжував доступніше нікуди свій погляд на автономність і її реальну затребуваність
Чи в крайньому випадку співробітник відправляється у відрядження, в якому ноутбук виданий під розпис та погоджений до виносу, працює на об'єкті пару годин, а весь інший час лежить вимкнений.
Але, Achtung!!!
Юра, зберись, уважно, по буквах прочитай наступне:
AMAZING!!! UNBELIEVABLE!!! розетка 220В є навіть в кар'єрі, отам, в ямі на 450м глибиною, на самісінькому дні і взагалі немає питання увімкнути ноута якщо батарейку провтикали.
Навіть в шахті на горизонті 1550м є розетка 220В (глибше я особисто поки що не був)
Це не кажучи про цех і тим паче кабінет в офісі.
-
Axle_Grinder3
Member
Вогнегасник внтурєвєнно! Да нє бамбіт у мєня!
-
yuriy_dd
Member
і цей каже що цому вистачає батареї на день
якщо десь йде то зараждку не бере
вони що всі змовились проти місцевих авторитетів роботи від мережі
вони що всі змовились проти місцевих авторитетів роботи від мережі
-
pelia
Member
Ну і досі немає відповіді на питання про юзкейс та посаду, Юрію, що це таке? Як же відповісти на питання, яке задають вже декілька сторінок підряд? Ви ж кажете що не ігноруєте питання
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Злив зарахованоyuriy_dd: ↑ 08.06.2026 21:06я не знаю про що з ним говорити, і його рівень бажає кращого. Місцевий авторитет має друга Васяна якому дали на роботі аж М2, і цей Васян йому розказав значно вагоміше ніж можу сказати я.orange_deer: ↑ 08.06.2026 20:56 то як, ви зливаєтесь з офлайн розмови з цим паном 18 червня у Львові чи все ще в силі?
Йому треба суттєво підняти свій рівень - для початку відповісти на останє про що я запитав. Якщо виникнуть проблеми - я можу нагадати.
а ви з ним не хочете зустрітись і поговорити? наприклад про набір команд в архітектурі проців для роботи з щільними матрицями? А може про графік розряду батареї що ви дали? Бо я і досі думаю що ви поняття не маєте про що той графік. Я вас вже питав - що на осі х, що на осі у. Може місцевий авторитет вам в цьому допоможе?
Якусь конструктивну дискусію хай спробує організувати. Він ж теж має М4.
-
kabostebeztak
Member
Лол я теж зарядку з собою в школу не беруyuriy_dd: ↑ 08.06.2026 23:27 і цей каже що цому вистачає батареї на день
вони що всі змовились проти місцевих авторитетів роботи від мережі![]()
![]()
Мені теж вистачає тих... 5 годин автономності які дає мій макбук про 2015 15 дюймів з батареєю з 580 десь циклами.
-
yuriy_dd
Member
Z440_User: ↑ 08.06.2026 22:34понесли в цех, з яких роботу він виконував аж годину-півтори максимум, а весь інший час просто лежав закритий.
Чи в крайньому випадку співробітник відправляється у відрядження, в якому ноутбук виданий під розпис та погоджений до виносу, працює на об'єкті пару годин, а весь інший час лежить вимкнений.
і ви туди - ок - тоді до вас всіх питання - дайте посилання де виробник нотів каже приблизно таке ж. Що автономності не треба, купуйте наш ноут на 2 год автономності, бо всюди ж є розетка.Z440_User: ↑ 08.06.2026 22:34розетка 220В є навіть в кар'єрі, отам, в ямі на 450м глибиною
Епл
але чому я маю давати відповідь на це питання? Я користуюсь ноутом як мені зручно. Епл заявила про 15+ годин, я купив виключно через автономність (та швидкість). А тепер місцеві мені пробують переконати що розетка є всюди, що автономність пару год це ок, що брати собою зарядку - це ок.pelia: ↑ 08.06.2026 23:31Ну і досі немає відповіді на питання про юзкейс та посаду, Юрію, що це таке?
список тем навязує він:orange_deer: ↑ 08.06.2026 21:47а в реальності - ой, почекайте, Юрію треба список тем
1 - де я працюю, чому там нема зарядки
2 - навіщо ноуту автономність більше пару годин
3 - навіщо ноути розміром 13"
4 - про ігри
Він це хоче записати на відео.
ви всі значно краще знаєте ці теми - хай він говорить з вами. До чого тут я?
Відправлено через 13 хвилин 25 секунд:
до прикладу - DELL XPS 14 - скілька разів вони згадують battery life:
- up to 20 hours battery life
- delivering long battery life
- longer battery life
- new standard for battery life
- Up to 20 hours streaming battery life with 2K
- Personalized performance You can adjust your settings for maximum battery life
- Moving content is smoother than ever with up to 120Hz variable refresh rate – which also improves battery life when viewing static images
- Customers praise the Dell Laptop for long battery life
Чому великий та відомий виробник на стільки турбується та рекламує час автономної роботи? адже в Україні в цій темі є авторитети які вважають що це все дурня. Чи може ці авторитети - зовсім не авторитети?
https://www.dell.com/en-us/shop/dell-la ... es_section
ха - але поки шукав знайшов подібне - "Actual battery life may be significantly less than the test results"
ніби на Епл такого нема
-
AntonyKandaurov
Member
Тебе за язика ніхто не тягнув, ти згодився на зустріч а потім злився як дошкільня бо тебе щось не влаштувало. Батьки не навчили що за слова і дії треба або відповідати або нічого не казати і не робити аби з тебе не спитали. Тому для таких як ти інтернет це рай де можна намолоти дурні безвідповідально.yuriy_dd: ↑ 09.06.2026 08:36До чого тут я?
Тому що ти заради того аби злитись з офлайн зустрічі вже настільки перекрутив початкову тезу на зручний для себе бік що це вже просто викликає сміх.yuriy_dd: ↑ 09.06.2026 08:36до прикладу - DELL XPS 14 - скілька разів вони згадують battery life
А скажи мені будь ласка чому виробники всі як один роблять на свої ноути швидкі зарядки щоб акум за півгодини заряджався на 50% ємності а не закликають всіх як Юрій Дудчак заряджати шнурком 5В 1А аби "зберегти ресурс батарейки".
Ну і дійсно чому б в рекламних буклетах не писати про переваги пристрою з батарейкою, було б дивно цього не робити але ніхто не заперечує працювати від зарядки коли вона є поруч з тобою.
карочі шо я жую, цей тіп все одно не відповість
-
Axle_Grinder3
Member
та нє, або на уроках сидить чи домашку робе, паралельно з цим проганяє через ШІ геніальний довгий пост-відповідь-контратаку на зручні йому вирвані слова з перекрученого ним же контексту, чому він красавчік, а ми тут лохи
-
orange_deer
Member
відмазки, відмазки, відмазки. не подобається його список тем - запропонуйте свій. вам з самого початку той список був потрібен, не йомуyuriy_dd: ↑ 09.06.2026 08:36 список тем навязує він:
1 - де я працюю, чому там нема зарядки
2 - навіщо ноуту автономність більше пару годин
3 - навіщо ноути розміром 13"
4 - про ігри
Він це хоче записати на відео.
а все до того, що був тут один балабол Юрій, який перший же заявив про те що в офлайн з ним так не поговориш:yuriy_dd: ↑ 09.06.2026 08:36 ви всі значно краще знаєте ці теми - хай він говорить з вами. До чого тут я?
а як справа доходить до діла, тоyuriy_dd: ↑ 02.06.2026 12:14 переспорити мене дуже важко, бо я таки багато знаю і я можу довести - як теоретично, так і практично і використати незалежні джерела. Те що опонент переходить на образи - це мене не зачіпає, це просто доказ що інших аргументів у співрозмовника нема. Якби ми говорили офлайн - так говорити він би не зміг. І свою маячню нести також.
1) неймовірний запас знань вимагає чіткого набору тем для розмови (щоб Юрій підготувався
2) образи не зачіпають - але за "палаючу сраку" вже готовий від розмови відмовлятись
3) взагалі то це вам треба говорити офлайн, а не мені! (забуваючи про те хто перший за це ж згадав)
якось так виходить, і хто ж тут є людиною яка вважає себе самою розумною, проте не може довести своїх слів, не вміє критично мислити
Відправлено через 2 хвилини 12 секунд:
або як сказав AntonyKandaurov:
краще і не скажешТебе за язика ніхто не тягнув, ти згодився на зустріч а потім злився як дошкільня бо тебе щось не влаштувало. Батьки не навчили що за слова і дії треба або відповідати або нічого не казати і не робити аби з тебе не спитали. Тому для таких як ти інтернет це рай де можна намолоти дурні безвідповідально.yuriy_dd: ↑ 09.06.2026 08:36До чого тут я?
-
AntonyKandaurov
Member
Axle_Grinder3
Та я у нього в ЧС тож відповіді і не буде але для нащадків лишаю свої коментарі коли ця тема буде висіти в архівах інтернету.
Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
Відправлено через 8 хвилин 6 секунд:
Також варто зауважити що Юрій Дудчак неодноразово скаржився на те, що ми готові говорити про будь що але тільки не по темі. Але він забув що перший перетворив цю тему в балаган, образи та розвів демагогію яку досі "успішно" веде, але як показує час - це викликає спочатку посмішку а потім щире співчуття. Бо мати "щастя" бути знайомим чи родичом такій людині - це... навіть не знаю який термін тут застосувати, може хтось запропонує. Маю подібне "щастя" і своїй родині тож приказка "в родині не без урода" дещо правдива.
Та я у нього в ЧС тож відповіді і не буде але для нащадків лишаю свої коментарі коли ця тема буде висіти в архівах інтернету.
Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
Це вже критерій відсутності критичного мислення. В суперечці зазвичай істина десь посередні а суперечка закінчується і перетворюється в демагогію в той самий момент коли дістається тавро будь-якого змісту і тези "я розумний - ти дурень"orange_deer: ↑ 09.06.2026 14:35вважає себе самою розумною
Відправлено через 8 хвилин 6 секунд:
Також варто зауважити що Юрій Дудчак неодноразово скаржився на те, що ми готові говорити про будь що але тільки не по темі. Але він забув що перший перетворив цю тему в балаган, образи та розвів демагогію яку досі "успішно" веде, але як показує час - це викликає спочатку посмішку а потім щире співчуття. Бо мати "щастя" бути знайомим чи родичом такій людині - це... навіть не знаю який термін тут застосувати, може хтось запропонує. Маю подібне "щастя" і своїй родині тож приказка "в родині не без урода" дещо правдива.
-
kabostebeztak
Member
Ахахаха, я тільки вчора писав про те що Юрій в шмякіно полетить. ЮРА, ДАВАЙ В мОСКВУ ЛЕТИ!
- спойлер

-
yuriy_dd
Member
я ж с самого початку дав вимогиorange_deer: ↑ 09.06.2026 14:35відмазки, відмазки, відмазки. не подобається його список тем - запропонуйте свій