Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
MSiAventador
Member

Повідомлення

tablestikus: 28.05.2026 14:28 MSiAventador
Ну мені наче трохи в низах просадка є, але я думаю це через те що в минулих баєрах 770 баси задрані і я ще не відвик від них.

За закриті скажу що це треба хіба що як треба не заважати оточуючим, але там якість трохи падає.
Я налаштував ось таку криву для Верум 2 (за вимірами Аміра), якість не страждає і тональністю не змінюється, що стало для мене шоком, бо все життя всі навушники під еквалізацією міняли тональність на моє сприйняття.
Лише маленькі дрібнички. Ідеально виходить і без пониження загального гейну, все ж рекордно низькі спотворення мають практичне застосування - саме для PEQ налаштувань.
Зображення
Radio Bay
Member

Повідомлення

konb999: 28.05.2026 21:27Я удивлен что тут вся ветка еще не закупила себе зенхи шестисотые!
Ты реально даун я никогда не говорим так, я говорил что мне в моём сепате ок, а вот ты , начал меряться звуком на уровне бабла. Как девка малая на урповене стаз Сваровсаки.
Ох, наушники на 2000 - 5000. Ты реально дебил? В стране война люди умирают, собирают гроши на хлеб тут ту с рассказами про звук и тысячи долларов, которые на него надо тратить, когда в стране война. Люди собирают копейки, люди возвращаются без ног с фронта. мы тут ..........

Запомни, я тебя презираю

Не овеча просто иди на ................

Відправлено через 5 хвилин 14 секунд:
MSiAventador: 28.05.2026 21:47Я налаштував ось таку криву для Верум 2
Цікаво, але понижав

Відправлено через 10 хвилин 16 секунд:
konb999
Кривненько, слабенько ,слушай тарелочки :lol:

konb999
Member

Повідомлення

Radio Bay: 28.05.2026 22:26
konb999: 28.05.2026 21:27Я удивлен что тут вся ветка еще не закупила себе зенхи шестисотые!
Ты реально даун я никогда не говорим так, я говорил что мне в моём сепате ок, а вот ты , начал меряться звуком на уровне бабла. Как девка малая на урповене стаз Сваровсаки.
Ох, наушники на 2000 - 5000. Ты реально дебил? В стране война люди умирают, собирают гроши на хлеб тут ту с рассказами про звук и тысячи долларов, которые на него надо тратить, когда в стране война. Люди собирают копейки, люди возвращаются без ног с фронта. мы тут ..........

Запомни, я тебя презираю

Не овеча просто иди на ................

Відправлено через 5 хвилин 14 секунд:
MSiAventador: 28.05.2026 21:47Я налаштував ось таку криву для Верум 2
Цікаво, але понижав
Это ты запомни, я с первых дней войны, харьков, запарожье, херсон и сейчас чернигов, - по этому и в наушниках и с плеерами и с ноутбуком. И аак люди умирают вживую видел и не раз. А ты если хочешь для войны что то сделать, призовись для начала, а по поводу презираю где ты животное?
Radio Bay
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 28.05.2026 21:03Погане звучання q45 дещо перебільшено, але вони дійсно звучать десь так
Реальн дурочок, выгнаилл от куда-от :laugh:

Відправлено через 4 години 24 хвилини 39 секунд:
konb999: 28.05.2026 22:37а по поводу презираю где ты животное?
гХ 21, раньше пМ 21, включай фантазийные аналитические отделы

Обудим

Відправлено через 38 хвилин 46 секунд:
спойлер
Секрет крутых поющих девок - поют не они
Відправлено через 46 хвилин 39 секунд:
спойлер
Radio Bay
Member

Повідомлення

____
berkaz
Junior

Повідомлення

Приветствую!

Подскажите какие можно взять колонки за 30-40 бакинских (если их можно назвать колонками) и попытатся слушать хоть какую то музычку?
Filabatya
Member

Повідомлення

Ще лишилося в тему звуковух по підбору сабвуфера написати :gigi:
спойлер
На олх є edifier r1700bt за 3900 в києві може за 3500 віддасть, воно трішки звучить :up:
За 3к там 1280, але в них нема біампінга, та тисячка точно того буде вартувати)
На форумі соло 7 є ті рокешник норм грають наче :shuffle:
Востаннє редагувалось 05.06.2026 16:02 користувачем Filabatya, всього редагувалось 3 разів.
berkaz
Junior

Повідомлення

Filabatya: 05.06.2026 15:57 Ще лишилося в тему звуковух по підбору сабвуфера написати :gigi:
нужны какие то затычки поставить

поетому такой бюджет :rotate:
Radio Bay
Member

Повідомлення

berkaz: 05.06.2026 15:52Подскажите какие можно взять колонки за 30-40 бакинских (если их можно назвать колонками) и попытатся слушать хоть какую то музычку?
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/kolo ... derIndex=0\
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/akus ... derIndex=0
Filabatya
Member

Повідомлення

Radio Bay
Коту міжблок не сподобався :gigi:
Вуха з дефектом(опис)
Востаннє редагувалось 05.06.2026 16:27 користувачем Filabatya, всього редагувалось 2 разів.
berkaz
Junior

Повідомлення

спасибо

а уши компютерные в таком же ценовом диапазоне какие можно прикупить?

jbl quantum 100 зайдут? немного рока послушать

или в сторону sony/oneaudio смотреть?

Takstar PRO 82 там с басом беда :-/
Востаннє редагувалось 05.06.2026 16:40 користувачем berkaz, всього редагувалось 1 раз.
Radio Bay
Member

Повідомлення

berkaz: 05.06.2026 16:17а уши компютерные в таком же ценовом диапазоне какие можно прикупить?
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/naus ... %7Corganic
ProBoynick
Member

Повідомлення

я взяв ось такі гулять так гулять!)) :super:

https://rozetka.com.ua/ua/beyerdynamic- ... 564096537/
Востаннє редагувалось 05.06.2026 17:09 користувачем ProBoynick, всього редагувалось 1 раз.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Посилання не працює )
dr-kart
Member

Повідомлення

@Radio Bay
он про Beyerdynamic MMX 150 Wireless Arctic White B-)
Відповісти