Про пердолінг цих девайсів він хоча б писав на 4пда, а ось підтвердити володіння хоча б одним самсунгом досі не змігkabostebeztak: ↑ 01.06.2026 23:58Хтось рахує скільки у нього девайсів?
Новини
Останні статті і огляди
Прогрес ARM процесорів
-
LVladislavchik
Member
-
waryag
Member
Звичайно ні.kabostebeztak: ↑ 01.06.2026 23:58Хтось рахує скільки у нього девайсів?
По-перше, нафвг не треба.
По-друге, задовбешся рахувати відкидати брехню, в якій поцієнт сам плутається.
Я вірю в поко і планшет від амазон (бо дешман, Юра дуріє від цієї прикормки), ну і шось на м-серії, можливо, видане на роботі.
Дивно, що немає копійчаних ксеонів з Алі (чи може я щось пропустив).
-
LVladislavchik
Member
Я за це й кажу, в нього не було жодного флагмана від А-бренду, але лепече що самсунги S то лайно і туплятьwaryag: ↑ 02.06.2026 08:45бо дешман, Юра дуріє від цієї прикормки
Каже що не пам'ятає яким самсунгом S користувався, але пам'ятає точну модель кожного відпердоленого сяомі та інших китайфонів
Втирає нам що макбук це мегаліквідна штука, а сам користується меганеліквідним лайном
Хто з юрою спілкувався той в цирку не сміється
-
yuriy_dd
Member
це образа, не вистачає аргументів?
ви розумієте різницю між тим як було, і які зміни зробила Майкрософт?Барбарис: ↑ 01.06.2026 21:51Тільки рухаєш, запускаєш щось - проц треба розкочегарити. Чи ти під простоєм сон розумієш?
образа, я попереджував. Тепер ви в клубі заблокованих мною.LVladislavchik: ↑ 01.06.2026 22:40Дурнику
вплив звичайно що трохи є. Але раніше проци навіть з вимкненим дисплеєм мали меншу автономністьLVladislavchik: ↑ 01.06.2026 22:40там для 43 годин ютубу половину роботи виконує просунутий дисплей
-
Барбарис
Member
yuriy_dd,
Ти серйозно читати не вмієш чи проблеми зі сприйняттям тексту?
Але звісно ж я розумію, що ти так уникаєш відповіді та незручної теми. Не світового рівня стендап, але дивитись на ці потуги все рівно смішно.
Ти серйозно читати не вмієш чи проблеми зі сприйняттям тексту?
Але звісно ж я розумію, що ти так уникаєш відповіді та незручної теми. Не світового рівня стендап, але дивитись на ці потуги все рівно смішно.
-
0F
Member
Ти ідіот? Якщо мова не про ноутбуки з дискреткою, а звичайні ультрабуки і біля них, то при відсутності серйозних навантажень матриця має найбільший вклад в енергоефективність, так як споживає найбільше енергії.yuriy_dd: ↑ 02.06.2026 09:10 вплив звичайно що трохи є
-
yuriy_dd
Member
напишіть що саме зробила Майкрософт зараз і що було до того? осилите?Барбарис: ↑ 02.06.2026 09:31 Ти серйозно читати не вмієш чи проблеми зі сприйняттям тексту?
це образа, ще раз - блокую0F: ↑ 02.06.2026 09:31Ти ідіот?
-
Барбарис
Member
yuriy_dd, сліпий?
-
LVladislavchik
Member
Барбарис
Зараз заблокує
Зараз заблокує
-
big_bang
Member
222 сторінки
ви всі на приколі ?
ви всі на приколі ?
-
LVladislavchik
Member
big_bang
Тут тільки один прикола тягне
Тут тільки один прикола тягне
-
Барбарис
Member
LVladislavchik, він ще з файлу з 1 у ворді грозився
big_bang, а шо не можна?
big_bang, а шо не можна?
-
orange_deer
Member
до речі правда, він вже кілька місяців давав "останнє китайське попередження" для LVladislavchik і все було одне й те саме:
"останнє попередження - ще одна образа, я вас блокую."
навіть цікаво стало перевірити скільки таких "останніх попереджень" було - пошукав по цій темі повідомлення зі словом блокую, в результаті:
1) перший раз попередив що заблокує за образи ще 2 березня
2) після того повторив що "ще одна образа і я вас заблокую!!!" (або варіації цього) ще як мінімум 3 рази, але і далі не робив цьогоyuriy_dd: ↑ 02.03.2026 22:35ще одна образа в мою сторону - я вас заблокую ..LVladislavchik: ↑ 02.03.2026 22:12Ну й тупий Ви
ось до прикладу останнє попередження, якому вже 2 місяці виповнилось
схоже нарешті втомився Юрій що його пхають носом в його ж лайно, набридло терпіти ці пекельні борошнаyuriy_dd: ↑ 01.04.2026 15:08останє попередження - ще одна образа, я вас блокую. Можете спілкуватись тут в загончики між собою, мав вже багато. Буде більше.LVladislavchik: ↑ 01.04.2026 00:58Ні, це юрко-дурко
p.s. навіть цей маленький приклад показує тотальну непослідовність цього персонажа
-
Барбарис
Member
orange_deer, попередні йому можна пробачити, бо тоді, здається, був період, коли він один і відповідав
Інші були заблоковані чи щось таке 
-
pelia
Member
Так скоро всіх поблокує і буде сам з собою переписуватись, бо свіже м'ясо сюди майже не заглядає 
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
Мені здається, тут немає нікого у кого рейтинг був би на стільки низьким

-
kabostebeztak
Member
Оце мені не повезло...orange_deer: ↑ 02.06.2026 11:30до речі правда, він вже кілька місяців давав "останнє китайське попередження" для LVladislavchik і все було одне й те саме:
"останнє попередження - ще одна образа, я вас блокую."
навіть цікаво стало перевірити скільки таких "останніх попереджень" було - пошукав по цій темі повідомлення зі словом блокую, в результаті:
1) перший раз попередив що заблокує за образи ще 2 березня
2) після того повторив що "ще одна образа і я вас заблокую!!!" (або варіації цього) ще як мінімум 3 рази, але і далі не робив цього![]()
ось до прикладу останнє попередження, якому вже 2 місяці виповнилось
схоже нарешті втомився Юрій що його пхають носом в його ж лайно, набридло терпіти ці пекельні борошнаyuriy_dd: ↑ 01.04.2026 15:08
останє попередження - ще одна образа, я вас блокую. Можете спілкуватись тут в загончики між собою, мав вже багато. Буде більше.![]()
![]()
p.s. навіть цей маленький приклад показує тотальну непослідовність цього персонажа![]()
-
orange_deer
Member
от і виходить що в Юрія така залежність від форумних суперечок, що він навіть готовий терпіти неодноразові образи - лиш би хтось з ним продовжував розмовуБарбарис: ↑ 02.06.2026 11:35 orange_deer, попередні йому можна пробачити, бо тоді, здається, був період, коли він один і відповідавІнші були заблоковані чи щось таке
![]()
-
kabostebeztak
Member
о, а де свій рейтинг можна подивитись?pelia: ↑ 02.06.2026 11:40 Так скоро всіх поблокує і буде сам з собою переписуватись, бо свіже м'ясо сюди майже не заглядає
![]()
-
Z440_User
Member
чи ото йому "+" десь тицьнути, задля різноманітності 
-
yuriy_dd
Member
може ви? повторю питання - ви розумієте різницю між тим як було, і які зміни зробила Майкрософт з останім оновленням?Барбарис: ↑ 02.06.2026 09:49сліпий?
те що ви перелічили - воно вже було.
Те що Майкрософт запропонувала зараз - також вже було у інших.
був період коли він починав спілкуватись в межах пристойності після попередженняorange_deer: ↑ 02.06.2026 11:30до речі правда, він вже кілька місяців давав "останнє китайське попередження" для LVladislavchik
переспорити мене дуже важко, бо я таки багато знаю і я можу довести - як теоретично, так і практично і використати незалежні джерела. Те що опонент переходить на образи - це мене не зачіпає, це просто доказ що інших аргументів у співрозмовника нема. Якби ми говорили офлайн - так говорити він би не зміг. І свою маячню нести також.orange_deer: ↑ 02.06.2026 11:30схоже нарешті втомився Юрій що його пхають носом в його ж лайно
буде як журнал фактів. Ніхто з вас не зможе зупинити прогрес. За якийсь час к-ть людей які усвідомлять що АРМ - це майбутнє лише збільшиться. Буде смішно почитати маючню яку несли фанати х86. Хоч ми і доволі часто відходимо від теми.pelia: ↑ 02.06.2026 11:40Так скоро всіх поблокує і буде сам з собою переписуватись
Відправлено через 55 секунд:
та ні, ви краще спробуйте щось по ділу сказати.