ASUS готує 800-ватну ROG Astral GeForce RTX 5090 Edition 20 із вигнутим AMOLED-дисплеєм

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

12 пін конектор горить бо це самий тупий конектор останніх 20+ років
Гедоніст
Junior

Повідомлення

Hotspur: 01.06.2026 19:5512 пін конектор горить бо це самий тупий конектор останніх 20+ років
Одні емоції бачу, пруфів - нуль. Абсолютно нормальний, якісний конектор. Те, що на ньому хайпують, бо криворукі юзери використали китайпідвал БЖ/кабелі - то нехай буде на їх совісті. А статистика браку показує що роз'єм один із сами надійних. Він розроблений Amphenol, називається Minitek Pwr 3.0

https://cdn.amphenol-cs.com/media/wysiw ... 2-1291.pdf
Який потім був адаптований консорціумом PCI-SIG на чолі з Intel
https://www.cybenetics.com/attachs/52.pdf

Тому ваше горіння мені не зрозуміле. Напевно щось особисте.

А от 8-pin горять регулярно. Ось з останнього, 3 дні тому - https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/c ... ed_melted/
Причому горять від значно менших навантажень.
Soulwatcher
Member

Повідомлення

На фото я подпорки не вижу. Подслеповат стал, или её вырезали фотошопом?
Fen1xz
Member

Повідомлення

Для спрашивающих "А почему не на воде ?". А как тогда большой телевизор впихнуть на +$500 если карта на воде не будет занимать 4 слота на мамке. :lol:
Ну и для воды можно сделать через месяц ещё один OMG Water TV Edition и продать отдельно. Это ж асус, он уже лет 10 про маркетинг в первую очередь, а потом про всё остальное.
FarCry
Member

Повідомлення

Гедоніст
Перелогіньтесь, чи ваш аккаунт забанили 2 дні тому? Сильно жирний троллинг. :laugh:
dext
Member

Повідомлення

Гедоніст: 01.06.2026 20:00 Абсолютно нормальний, якісний конектор.
для < 300W без проблем, далі - дегенеративний маркетинг, де відповідальність за пожежну безпеку перекладається на кінцевих споживачів
бо криворукі юзери
victim blaming :dontknow:
А статистика браку
статистика браку != статистика відмов "on field", і вона не на користь цієї поробки у порівнянні з 8pin, в рази
Гедоніст
Junior

Повідомлення

dext: 01.06.2026 20:35у порівнянні з 8pin, в рази
Якщо ви аж жирним виділили і підкреслили, то напевно і статистика є?
Якщо порівнювати кількість проданих карт з 12vhpwr розʼємом з кількістю карт, в яких погоріли розʼєми з тих чи інших причин - то їх буде мізерно мало. Але кожен випадок роздувають і хайпують, тому що це вигідно.
Гедоніст
Junior

Повідомлення

dext: 01.06.2026 20:35далі - дегенеративний маркетинг
Далі - чітке прописане ТЗ до останньої деталі і міліметра. Воно все є в мною наданих посиланнях. Вплоть до 600 ватт.
Filabatya
Member

Повідомлення

zalizo_org
https://itc.ua/ua/novini/1600-vatna-vid ... ofitsijno/
там відео в ютубі є про ллм машини, то 1Квт вона жре в рідкісних сценаріях :up:
dext
Member

Повідомлення

Гедоніст: 01.06.2026 20:37 Якщо ви аж жирним виділили і підкреслили, то напевно і статистика є?
так, гугліть "12pin vs 8pin failure rate", щоб я не виглядав упередженим

Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
Гедоніст: 01.06.2026 20:41 Далі - чітке прописане ТЗ до останньої деталі і міліметра. Воно все є в мною наданих посиланнях. Вплоть до 600 ватт.
що все одно не рятує і ми ви маєте чи не на порядок більшу кількість катастрофічних прогарів 12pin vs 8pin :yes:
Гедоніст
Junior

Повідомлення

dext: 01.06.2026 20:54що все одно не рятує і ми ви маєте чи не на порядок більшу кількість катастрофічних прогарів 12pin vs 8pin
Ну таке собі :rotate:
Robostyle
Member

Повідомлення

О, опять 12ВНПВР срач :gigi:

S0N1C
Member

Повідомлення

чувак тримає адаптер :shuffle:
Hotspur
Member

Повідомлення

Гедоніст: 01.06.2026 20:00дні емоції бачу, пруфів - нуль. Абсолютно нормальний, якісний конектор.
абсолютна дурниця. вже спалено тисячі карт
leif
Member

Повідомлення

Hotspur: 01.06.2026 21:55
Гедоніст: 01.06.2026 20:00дні емоції бачу, пруфів - нуль. Абсолютно нормальний, якісний конектор.
абсолютна дурниця. вже спалено тисячі карт
Та що там тисячі, пиши одразу мільйони, ти ж пруфів все одно не маєш ні на то ні на то. чого їх жаліти (с) :lol:

Я ж вже неодноразово викладав пруф, шо в відкритому доступі в інтернеті є свідчення про ~ 25 випадків оплавлення роз'єму 12пін на відеокартах нвідіа за весь 2025 рік. Якщо знайдеш більше — викладай :popcorn:

До речі пам'ятаєш свій прогноз по моїй карті, розігнаній в стелю PL (тобто вона значно частіше ніж пересічні карти бачить 600вт, навіть коли я граю в OW, пруф чого я також викладав)? Залишився 1 місяць :laugh:

кількість проданих карт нвідіа в 2025 знайти набагато простіше.

Відправлено через 8 хвилин 41 секунду:
навіть скоріше 20, я вже сам забув скліьки їх там нарилось:
leif: 18.03.2026 18:48все що зміг накопати чат жпт в версії 5.4 thinking + extended:

https://chatgpt.com/share/69bab3f9-5d1c ... db238aed65
хто захоче посперечатись, випадки без посилань не приймаються, "статистика" без адекватних пруфів також. по моєму посиланню вище на всі випадки можна піти подивитись що саме там сталось.

радіус кривизни рук в кожному з них залишаю на вашу оцінку, а то знову почнуться вскукарєкі про віктімблеймінг :D
Гедоніст
Junior

Повідомлення

leif: 01.06.2026 22:23а то знову почнуться вскукарєкі про віктімблеймінг
ну а що ще залишається червоним фанбоям. В полеміку і аргументацію вони не вміють як клас.
Се ля ві :dontknow:
GreenMile
Member

Повідомлення

Гедоніст: 01.06.2026 16:11 Оце шлакоблок. Одобряю.
Зображення

Карту робив Борис Бритва походу :gigi:
EvhenS
Member

Повідомлення

Ще повторюся, за 6-7 к$ охолодження можна зробити і на фреоні.
Impulse101
Member

Повідомлення

Гедоніст: 01.06.2026 20:00
Hotspur: 01.06.2026 19:5512 пін конектор горить бо це самий тупий конектор останніх 20+ років
Одні емоції бачу, пруфів - нуль. Абсолютно нормальний, якісний конектор. Те, що на ньому хайпують, бо криворукі юзери використали китайпідвал БЖ/кабелі - то нехай буде на їх совісті. А статистика браку показує що роз'єм один із сами надійних. Він розроблений Amphenol, називається Minitek Pwr 3.0
Він то може і якісний в якісному виконані на БЖ за 200+ баксів, але звідки пересічний юзер має взагалі знати що можна купувати тільки такі, якщо не хочеш щоб твоя дорогоцінна відяха за 1000-3000 баксів з високою вірогідністю попрямувала у смітник? Да і взагалі навіщо мені купувати новий БЖ, якщо старий достатньо потужний, маслає вже 12 років і помирати не збирається? Ось, звідки я, як пересічний, все це маю знати? І головне, якого біса? "Потому што кому-то дєньгі очєнь нужни?" :)
Відповісти