S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Panasi
Member

Повідомлення

destructX: 21.05.2026 18:47десь з мід гейму вона навпаки стає легкою, ваншот аномалій це норм, так і повинно бути
Те, що бiльшiсть аномалiй ваншотять - то це супер. Прямо вiдчуваэться загроза вiд них. Пройти через поле аномалiй - завжди головоломка i челендж.
destructX: 21.05.2026 18:47а от важко хіба через дизбаланс деяких монстрів, на мастері більше одного кровосіся у вузькому приміщенні пройти нереально, також контролер доволі важкий, бо підконтрольні ботіки стріляють лазерами через всю карту (як і інші ворожі нпс)
Так, гра не честна в цьому планi. Був момент, коли потрiбно були пройти через тунель з кровососом на початку гри. В мене був початковий ак. З одного магазину нереально вбити паскуду, а вiн мене буквально за 2 секунди вбивав. Я вмер 15 разiв пiдряд. Ще й анiмацiя руху в них така всрата, що важко вицiлити.
Striker
Member

Повідомлення

Я ще розумію, коли на релізі вбивство кровосіся можна було прирівняти до вбивства термінатора. А зараз що, прям так складно замочити? Я грав ще на патчі 1.5, там не було складності Майстер, але на найвищій на той момент. Спочатку так, було дуже важко висаджувати купу магазинів з умовної Гадюки, але якщо вчасно хілитись, коли кровосіся відбігає, то залишалося тільки вчасно зробити релоад зброї, і так по колу. І десь ближче до завершення гри я зрозумів, що мені Сайга потрібна була тільки для кровосісів, бо снорків і інших краще мочити на відстані, тому я далі їх валив впритул зі снайперок типу Батіг чи Звіробій. :rolleyes:
Барбарис
Member

Повідомлення

Бюрер складніше як на мене. Насправді химера та псевд, але зустрічаються не так часто.
І на майстрі теж норм.
Разок я уникнув з ними бійки коло Кладовища Техніки- їх зо 3 десятки вибігло. Почекав трохи на паркані та побіг позаду. У них там гніздо чи нарада як в поліції- потринділи та натурально по Зоні розбіглись, стерегти свої точки та маршрути. Ржачно було - біг ззаду та розглядав у приціл снайперки.
kap_lun
Junior

Повідомлення

Пройшов нарешті другу частину, 90+годин набігав, чекаю новий рушій, нових багів, більше місій, щоб ще раз пройти.
Коли проходив не знав чи сюжет і допи охоплять всі локації, так і в градирні не попав(крім фіналу, але то не рахується), зайду наступного разу.
Оскільки більшу частину гри пройшов нічого не гугливши і відосів не дивився, то про чарівну воду не знав + лімітовані енергоси повипивав. Тому наступного разу з малої зразу на бутилку по артефакт на затон.
Грав за шрама, потім за стрільця до фіналу, мені сама нормальна кінцівка, решту на ютубі глянув, але я хочу п'яту де я там всьо взриваю і йду дальше в зону збирати артефакти на нову квартиру. Глянув ще відос де які вибори на кінцівки впливали, так вони майже в самому кінці починаются.
Наступного разу в днічазі буду вибирати сторону варти, для того щоб мати доступ до бази на хімзаводі. Бо бігати в нижню частину де згорілий ліс з малахіту і ростка дуже далеко, а база варти якраз посередині. Є додаткова місія яка відкриває табір в згорілому лісі(мені сподобалася набагато більше ніж про х18), але всерівно поки її відкриєш то краще через хімзавод бігати.
До самого фіналу гри було відчуття що ріхтер окажеться чи монолітом, чи агентом с-свідомості, але ні :super:
Дуже короткий день в грі, неможливість вибору часу сну, ліхтар який вроді є, але постійно провіряєш чи він світить. Надіюсь поправлять.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Striker: 22.05.2026 11:25 Я ще розумію, коли на релізі вбивство кровосіся можна було прирівняти до вбивства термінатора. А зараз що, прям так складно замочити? Я грав ще на патчі 1.5, там не було складності Майстер, але на найвищій на той момент. Спочатку так, було дуже важко висаджувати купу магазинів з умовної Гадюки, але якщо вчасно хілитись, коли кровосіся відбігає, то залишалося тільки вчасно зробити релоад зброї, і так по колу. І десь ближче до завершення гри я зрозумів, що мені Сайга потрібна була тільки для кровосісів, бо снорків і інших краще мочити на відстані, тому я далі їх валив впритул зі снайперок типу Батіг чи Звіробій. :rolleyes:
снайперки за 19 років нарешті зробили корисними :lol:

Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
kap_lun: 14.06.2026 23:15 Пройшов нарешті другу частину, 90+годин набігав, чекаю новий рушій, нових багів, більше місій, щоб ще раз пройти.
Коли проходив не знав чи сюжет і допи охоплять всі локації, так і в градирні не попав(крім фіналу, але то не рахується), зайду наступного разу.
Оскільки більшу частину гри пройшов нічого не гугливши і відосів не дивився, то про чарівну воду не знав + лімітовані енергоси повипивав. Тому наступного разу з малої зразу на бутилку по артефакт на затон.
Грав за шрама, потім за стрільця до фіналу, мені сама нормальна кінцівка, решту на ютубі глянув, але я хочу п'яту де я там всьо взриваю і йду дальше в зону збирати артефакти на нову квартиру. Глянув ще відос де які вибори на кінцівки впливали, так вони майже в самому кінці починаются.
Наступного разу в днічазі буду вибирати сторону варти, для того щоб мати доступ до бази на хімзаводі. Бо бігати в нижню частину де згорілий ліс з малахіту і ростка дуже далеко, а база варти якраз посередині. Є додаткова місія яка відкриває табір в згорілому лісі(мені сподобалася набагато більше ніж про х18), але всерівно поки її відкриєш то краще через хімзавод бігати.
До самого фіналу гри було відчуття що ріхтер окажеться чи монолітом, чи агентом с-свідомості, але ні :super:
Дуже короткий день в грі, неможливість вибору часу сну, ліхтар який вроді є, але постійно провіряєш чи він світить. Надіюсь поправлять.
Я тупо чітами телепортувався куди мені треба
Бігати нууууудно.
Hotspur
Member

Повідомлення

kap_lun: 14.06.2026 23:15Дуже короткий день в грі, неможливість вибору часу сну, ліхтар який вроді є, але постійно провіряєш чи він світить. Надіюсь поправлять.
вже ПНВ ввели :rotate:
Барбарис
Member

Повідомлення

kap_lun: 14.06.2026 23:15 Дуже короткий день в грі, неможливість вибору часу сну, ліхтар який вроді є, але постійно провіряєш чи він світить. Надіюсь поправлять.
Мод на довгі дні\ночі існує ледь не з патч 1.0. Не було такого щоб ліхтаря не вистачило, хоча стоковий і не логічний з огляду на розвиток технологій та вибір серед тактичних ліхтарів різного призначення та діодів для всього.
kap_lun
Junior

Повідомлення

Hotspur: 14.06.2026 23:21 вже ПНВ ввели :rotate:
Знаю, на 1.9 грав, але вдень красивіше.
Барбарис: 14.06.2026 23:29 Мод на довгі дні\ночі існує ледь не з патч 1.0. Не було такого щоб ліхтаря не вистачило, хоча стоковий і не логічний з огляду на розвиток технологій та вибір серед тактичних ліхтарів різного призначення та діодів для всього.
Перше проходження без модів, але наступного разу якщо не збільшать день тоді поставлю.
Барбарис
Member

Повідомлення

kap_lun, так це єдиний був у мене в першому проходженні. Це й руками можна підкрутити собі.
Відповісти