Новини
Останні статті і огляди
ASUS представила в Україні бізнес-ноутбук ExpertBook Ultra на базі чипів Core Ultra 300
-
GODjett
Junior
Предлагаю обсудить ASUS представила в Україні бізнес-ноутбук ExpertBook Ultra на базі чипів Core Ultra 300
Чего, только, не сделаешь, чтоб больше людей переходило на маки
-
bes
Member
я думал это какая то бюджетная модель а она всего то стоит 160 к
Отправлено спустя 32 секунды:
Отправлено спустя 32 секунды:
что бы люди не выбирали нео асус сначала надо отказаться от своих мониторов с цветовой палитрой 45%GODjett: ↑ 19.05.2026 14:51 Предлагаю обсудить ASUS представила в Україні бізнес-ноутбук ExpertBook Ultra на базі чипів Core Ultra 300
-
yuriy_dd
Member
поступово до користувачів дійде - що макбук з АРМ М5 - це не просто найшвидше, найавтономніше та найякісніше. Це ще й банально дешевше
-
Sanьka
Member
1тб ссд і 32гб озу в ноуті за 160к.....
Ну тоді все ясно, дайте два
Як в моїй мікрохвильовці?з нанокерамічним покриттям.
Ну тоді все ясно, дайте два
-
cspp
Member
Я вначале прочитал 15999 
-
beeer
Member
«Начинка» лептопа включає процесор до Core Ultra X9 388H
Все логічно - щоб пальці найбагатших клюєнтів не пригорали до корпусу. Для цього і потрібне покриття.Важить новинка від 0,99 кг
-
Dilfin
Member
Хороша ціна.))
Відправлено через 34 секунди:
Дотепно.)beeer: ↑ 19.05.2026 15:27«Начинка» лептопа включає процесор до Core Ultra X9 388HВсе логічно - щоб пальці найбагатших клюєнтів не пригорали до корпусу. Для цього і потрібне покриття.Важить новинка від 0,99 кг
-
Sanьka
Member
Той проц чисто для номіналу, бо в режимі турбо павер він споживає 80вт. Тому завжди буде на мінімалках працювати, бо штатне со там для краси хіба що.beeer: ↑ 19.05.2026 15:27Все логічно - щоб пальці найбагатших клюєнтів не пригорали до корпусу. Для цього і потрібне покриття
-
Dilfin
Member
Я думаю, що той весь ноутбук для краси "для успішних людей", для маркетологів і презентації, але це моя субєктивна думка, можливо хтось думає по іншому.Sanьka: ↑ 19.05.2026 16:38Той проц чисто для номіналу, бо в режимі турбо павер він споживає 80вт. Тому завжди буде на мінімалках працювати, бо штатне со там для краси хіба що.beeer: ↑ 19.05.2026 15:27Все логічно - щоб пальці найбагатших клюєнтів не пригорали до корпусу. Для цього і потрібне покриття
-
alexeygalas
Member
Insert / Delete окремими клавішами. Нарешті оговтались. З одужанням вас, інженери Asus
Але за такий прайс Thinkpad X9-15p попіжже буде. https://psref.lenovo.com/Product/ThinkP ... ra_Edition
15.3, 88Wh батарея, harptic touchpad, розумний набір портів
Але за такий прайс Thinkpad X9-15p попіжже буде. https://psref.lenovo.com/Product/ThinkP ... ra_Edition
-
encorer
Junior
Пласкі клавіші, без розділення Esc/F1-F4/F5-F8/F9-F12, замість Del - Power, маленькі стрілки вверх-вниз, клавіші кольором зливаються з корпусом, Експербук.
-
Hotspur
Member
ахахахахахахахаGODjett: ↑ 19.05.2026 14:51Чего, только, не сделаешь, чтоб больше людей переходило на маки
-
yariksom
Member
Так не всі такі ніщєброди як Ви, ну щоб на якомусь всрaтому маку сидітиyuriy_dd: ↑ 19.05.2026 15:04 поступово до користувачів дійде - що макбук з АРМ М5 - це не просто найшвидше, найавтономніше та найякісніше. Це ще й банально дешевше
Отправлено спустя 2 минуты :
Чого? нормальна печатна машинка для ворду і інтернету, більшості цього поза вуха, ще й легка.Dilfin: ↑ 19.05.2026 16:59Я думаю, що той весь ноутбук для краси "для успішних людей", для маркетологів і презентації, але це моя субєктивна думка, можливо хтось думає по іншому.
Бізнесмени куплять, а наші особливо.
А якщо не тролити, ті хто розуміється та мають гроші, дійсно можуть зробити вибір в бік маку з його екосистемою.
-
bigmonstr666
Member
дякую, не треба 
-
den888
Member
14" без дескретки за 3500 баксів
дайте 3!!!
яким місцем в тому асусі думають?
дайте 3!!!
-
Dilfin
Member
Статус та ексклюзивність: Людині продають відчуття елітарності. «Ця річ не для всіх. Вона підкреслює ваш успіх». Людина купує, як їй здається - елітарність, купує особливість, я це давно ще помітив як айфони почали продавати, а тепер такі зазомбовані, яким внушили, що вони особливі вже на кожному кроці. А, ще забув, що розказують як же дорого коштувала розробка гаджета і як багато років на це потратили і скільком людям за це заплатили зарплату.den888: ↑ 20.05.2026 09:33 14" без дескретки за 3500 баксів![]()
дайте 3!!!
-
GODjett
Junior
Thinkbook 14+ g8 на пантерлейке с tgx разъемом - еще пизже и дешевле. Но только для Китаяalexeygalas: ↑ 19.05.2026 17:05 Insert / Delete окремими клавішами. Нарешті оговтались. З одужанням вас, інженери Asus
А. И со сменной памятью на 8000 mt/s
-
kabostebeztak
Member
Без портів, без лінуксу чи вінслопу і ігор після роботи, з порізаним майкрослоп офісом, зате ЯБЛУЧКО, зате 0.0000000001вт в простої, зате ОДНОПОТІК!!!!1!1!1111!!!! на який срати і в файналс і в давінчі резолв і навіть в контр страйкуyuriy_dd: ↑ 19.05.2026 15:04 поступово до користувачів дійде - що макбук з АРМ М5 - це не просто найшвидше, найавтономніше та найякісніше. Це ще й банально дешевше
Нехай, з кс2 погарячився, там все ж таки однопотік і частоти тащать, але кс2 все одно паралелиться краще ніж ксго.
Відправлено через 7 хвилин 21 секунду:
Для понтів краще вже макбук еір на м1 взяти. Або макбук про 2015, їм вже не так понтуватись вийде, зате туди на ізі залітає лінукс і нема сраного метелика.Dilfin: ↑ 20.05.2026 09:52Статус та ексклюзивність: Людині продають відчуття елітарності. «Ця річ не для всіх. Вона підкреслює ваш успіх». Людина купує, як їй здається - елітарність, купує особливість, я це давно ще помітив як айфони почали продавати, а тепер такі зазомбовані, яким внушили, що вони особливі вже на кожному кроці. А, ще забув, що розказують як же дорого коштувала розробка гаджета і як багато років на це потратили і скільком людям за це заплатили зарплату.den888: ↑ 20.05.2026 09:33 14" без дескретки за 3500 баксів![]()
дайте 3!!!
Відправлено через 8 хвилин 4 секунди:
Мак пропонує більше понтів, але він менш практичний бо там нема hdmi та USB-A портівyariksom: ↑ 19.05.2026 21:11
Чого? нормальна печатна машинка для ворду і інтернету, більшості цього поза вуха, ще й легка.
Бізнесмени куплять, а наші особливо.
А якщо не тролити, ті хто розуміється та мають гроші, дійсно можуть зробити вибір в бік маку з його екосистемою.
-
alexeygalas
Member
Це дешевша лінійка з гіршою якістю збірки та матеріалів. Тому дуже в цьому сумніваюсьGODjett: ↑ 20.05.2026 11:48Thinkbook
-
Ortyomko
Member
Минулого року для роботи собі обирав, і такий сінкпад був топ-1 в моєму списку. Нажаль в моменті в наявності не було, обрав зенбук і, реально, краще б щось інше пошукав.alexeygalas: ↑ 19.05.2026 17:05 Insert / Delete окремими клавішами. Нарешті оговтались. З одужанням вас, інженери Asus