це та ж партія за ті ж 160 доларів (поки це екстри), просто у британського вендора.StTechnik: ↑ 01.05.2026 12:46Наблюдаю пока вот за этим
https://prototypist.net/products/pre-or ... mall-batch
Новини
Останні статті і огляди
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
leif
Member
-
StTechnik
Member
leif
А ты прав. Теперь за ними буду смотреть. Я просто не увидел кнопку заказа, а она появляется когда галочку поставил. Спасибо за наводку.
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
Они и скидку уже сделали. Сегодня наверно закажу вечером.
А ты прав. Теперь за ними буду смотреть. Я просто не увидел кнопку заказа, а она появляется когда галочку поставил. Спасибо за наводку.
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
Они и скидку уже сделали. Сегодня наверно закажу вечером.
-
leif
Member
знижка це мається на увазі, що поки це екстри, то буде на 25 доларів дешевше. поки був ГБ було ще дешевше типу 140 (чим довше чекаєш після того як віддав гроші, тим дешевше сет). а ін-сток десь в липні, коли їх підвезуть, буде вже по 185.StTechnik: ↑ 01.05.2026 13:06Они и скидку уже сделали.
-
StTechnik
Member
leif
Ну как бы все
Я теперь тоже участник ГБ
Пусть и не на ранней стадии )
Ну как бы все
-
The_Rusik
Member
Купил hator skyfall 65. Обошлась в 1264 грн, можно сказать даром. Клик приятный, не звенит. Без Ф ряда не привычно, но ими пользуюсь редко, поставил через Фн. Зато места больше на столе и мышке не мешает.
У кого есть свичи линейные с ходом до срабатывания 1.2мм, общий ход 4мм, подсветка на север. Нужно пару штук, чтобы были запасные. Благодарю.
У кого есть свичи линейные с ходом до срабатывания 1.2мм, общий ход 4мм, подсветка на север. Нужно пару штук, чтобы были запасные. Благодарю.
-
leif
Member
черрі одразу знайшли своє нове місце, а ось 43 студіо залишились стояти на столі і муляти мені око. оскільки в серйозні клавіатури їх ставити я вирішив більше навіть не пробувати, закралась у мене думка: "а ось вийшли вони в 2021 році чи може в кінці 20го, тоді навіть групбай на них, здається, був (лолleif: ↑ 27.04.2026 16:21нарешті домучав цей свап
вийшло так собі, але! по мірках 2021го це реально було непогано, на ютубі зібрало б багато лайків, записане на якийсь shure mv7. і коментарів що це sounds like heaven, я це гарантую) напруживши уяву я можу приблизно уявити, як би і я відреагував на подібний білд тоді, і так, це було б досить приємне враження.
для референсу я навіть не полінувався поставити порівняти з бобами ю4т (back to 2021, так back to 2021 all the way): ну шо сказати, для запису тайпінгу на ютуб можливо боби підійшли б краще, але 43 cтудіо приємніше (наскільки це можливо в даному випадку) звучать IRL.
ітого.
за 5 років кастомні клавіатури пройшли такий шлях, шо це можна натурально очманіти. в 2021му гммк про в штатах коштував 170 баксів за бербоун, а у нас усі 230 а то і більше. у порівнянні з тим що можна купити за ці гроші сьогодні, це просто навіть не 2 великі різниці, а буквально земля і небо. так тоді ринок був максимально роздутий ковідом і післяковідним сплеском попиту, ціни були неадекватні і все таке, але менш із тим, вийшло доволі цікаво.
Відправлено через 4 хвилини 30 секунд:
p.s.
звісно, поекспериментувавши, я дістав усі світчі-2021 з глоріуса, повернув туди сайленти ТТС і поставив назад на його місце як музейний експонат і точку відліку "з чого все починалось (насправді) для мене"
-
StTechnik
Member
leif

Капс не ступенькой.не білд, а мрія 2021
-
leif
Member
а в сеті кейкапів немає F J скупівStTechnik: ↑ 02.05.2026 17:29Капс не ступенькой.
Відправлено через 11 хвилин 17 секунд:
нє, з "мрією" і взагалі з 2021 роком тут треба уточнити. для заядлих ентузіастів існувало чимало класних клавіатур, і у мене навіть парочка таких є: iron 165, matrix 8xv 2.0 additional, існували і гмк капи по кількасот баксів за ін-сток пропозиції (або чекай ГБ 1.5 роки).
під мрією я мав на увазі скоріше народний "топчик за свої гроші", те, що реально було купити, було добре відоме, коштувало не захмарних грошей і було хоч якось пристойне. і шо важливо: не потребувало паяльника
-
StTechnik
Member
leif
Я кстати получше рассмотрел хамерхэд и уверен что на моем билде он ляжет просто как родной. Там на всех рендерах цвет клавиатуры такой же как мой. Кстати подумаю - может тоже на 7U пробел перейду. Если он там будет конечно
Я кстати получше рассмотрел хамерхэд и уверен что на моем билде он ляжет просто как родной. Там на всех рендерах цвет клавиатуры такой же как мой. Кстати подумаю - может тоже на 7U пробел перейду. Если он там будет конечно
-
leif
Member
до речі про паяльник. треба нарешті запаяти щось в нео ерго. от думаю, чи робити плейтлес і тут, чи ні. серйозний аргумент "проти" -- це той факт, що місця, де світлодіоди на пцб (такі собі розриви в лей-ауті) воно нічим не закривається (розсіювачі ставляться в плейт) і виглядає не дуже гарно. але в принципі можна пережити заради переваг плейтлесу, не знаю, скоріше за все таки треба спробувати запаяти якісь мілкі йелоу заради експерименту, подивитись, що з цього вийде, а там вже вирішувати 
Відправлено через 51 секунду:
Відправлено через 28 секунд:
Відправлено через 19 хвилин 26 секунд:
Прикол про мілкі йелоу. гати зробили наряду з оілкінг сайлентами таку ж серію з сайлентів мілкі йелоу
А також недавно викатили НЕ версію мілкі йелоу. Доять бренд як можуть
Відправлено через 51 секунду:
так, це 100% надійний варіант для синіх клавіатурStTechnik: ↑ 02.05.2026 17:54на моем билде он ляжет просто как родной.
Відправлено через 28 секунд:
пф) звичайно, ти шо, хто б його купив без 7юStTechnik: ↑ 02.05.2026 17:54Если он там будет конечно
Відправлено через 19 хвилин 26 секунд:
Прикол про мілкі йелоу. гати зробили наряду з оілкінг сайлентами таку ж серію з сайлентів мілкі йелоу
А також недавно викатили НЕ версію мілкі йелоу. Доять бренд як можуть
-
leif
Member
https://geekhack.org/index.php?topic=126534.0
Серйозний претендент на мій перший DCS сет. Ну, точніше у мене є вінтажні DCS зняті за WYSE клавіатур, але цим сетам по 35 років і там немає нормального bottom row який я можу використати. Колись куплю класичний l9u9 DCS і тоді заюзаю. Там ще і кирилиця заводська. SWAG
І тут немає скупів в цьому сеті що посиланню вище
Але настільки крутий диз, що я готовий навіть на такі компроміси
Серйозний претендент на мій перший DCS сет. Ну, точніше у мене є вінтажні DCS зняті за WYSE клавіатур, але цим сетам по 35 років і там немає нормального bottom row який я можу використати. Колись куплю класичний l9u9 DCS і тоді заюзаю. Там ще і кирилиця заводська. SWAG
І тут немає скупів в цьому сеті що посиланню вище
Але настільки крутий диз, що я готовий навіть на такі компроміси
-
StTechnik
Member
leif
Ну такой... веселенький сет.
Кстати.. объясни мне неграмотному.
Что означает на скрине дата? По идее он уже должен был окончится. Но не окончился. Тогда как понять когда окончится?
Ну такой... веселенький сет.
Кстати.. объясни мне неграмотному.
Что означает на скрине дата? По идее он уже должен был окончится. Но не окончился. Тогда как понять когда окончится?
- спойлер
-
leif
Member
групбай закінчився 2 березня, тепер можна купити екстри, це формально вже не стадія групбаю, це ті сети, які все одно будуть виготовлені по домовленості з ГМК, але в ГБ стадії не були розпродані. умовно, домовляються ще до початку ГБ, що ГМК виготовить 300 сетів, по ГБ продали 200, 100 ідуть в екстри, потім з цих 100 ще 50 продають в стадії "продаж екстр" а решту допродають ін-сток.StTechnik: ↑ 03.05.2026 17:37Что означает на скрине дата? По идее он уже должен был окончится. Но не окончился. Тогда как понять когда окончится?
-
leif
Member
оо, клас, дякую щироKosdnepr: ↑ 04.05.2026 13:25гмк за пів ціни
щодо вамп: раніше на нього дивився і думав, що all red легенди альф вкупі з хіраганою на такому білому це таки сильний statement, специфічний.
а matsu прикольний, навіть не думав, що вони ще десь залишились ін-сток, стільки часу від ГБ минуло.
єдине, що я не зроз звідки вони шіплять, треба, мабуть, запитати, бо з цими тарифами, це принциповий момент, якщо не зі штатів просто ж надішлють назад та й все.
-
StTechnik
Member
А мне визуально очень нравится. Нави+белый. И красный "акцент" в виде цвета легенд на белом - красиво.leif: ↑ 04.05.2026 18:47щодо вамп:
Сайт вообще такой "необычный". Ни информации, ни политики доставки. Можно попробовать забить адреса в США, и Китае/Гонконге. И посмотреть цену доставки.leif: ↑ 04.05.2026 18:47що я не зроз звідки вони шіплять
Я обычно так проверял. Единственное на Cerakey ошибся
Відправлено через 3 години 46 хвилин 46 секунд:
leif
Как говорит мой один друг - «Абыдно немного»…когда уже все заказал и тут…
https://oblotzky.industries/products/gmk-cyl-hammerhead
Цена… и скорость тут наверно будет чуть быстрее. Не то что бы прям ужасное расстройство, просто законы мерыи работают там где не нужно
-
leif
Member
так тут же дорожче вийде. хоч в китай доставляй, хоч в німеччину. як ти рахуєш, що дешевше?
ну швидше можливо тиждень туди сюди. але це не принципово, враховуючи що на обло завжди відчутно дорожче в таких ГБ виходить
Відправлено через 7 хвилин 13 секунд:
якщо доставка з обло в німеччину - 154 євро (=180$) + доставка в Україну проти 160$ + доставка в Україну, якщо на новелкейс
якщо в китай, то там без податку, але доставка дорожча і туди-сюди і в підсумку отримаєш 168 в китаї + звідти в Україну і вийде ті ж самі майже 190. з новелкейс найвигідніше.
Відправлено через 30 хвилин 58 секунд:
Якщо ти побачив ціну 125євро, то це без німецького податку 20%, який найнижчий в Європі.
Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
Ну і 5євро доставка по Німеччині, так і виходить 154 євро, про які я написав вище
-
Барбарис
Member
leif, якби дхл доставляв в Україну, то було б 125. З України\по Україні возять, а так ні, тому ніяк не уникнути, на жаль.
-
StTechnik
Member
leif

Ну я считаю примерно так. Стоимость сета - 125 ойро - это примерно 140$ ( против 160$ на НК). Далее я предпологаю что в том случае доставка будет по европе. Где то 6 евро. Ну и далее вся логистика миста будет Германия - Украина. Время займет быстрее. Не, я никапли не жалею - 20$ не какие то супер гроши. Но просто обратил внимание.як ти рахуєш, що дешевше?
-
leif
Member
StTechnik
Я ж написав, шо 125 це ціна без європейського податку. В Європі він тобі стане мінімум 154 євро. Пройди до чекауту, введи німецьку адресу
Відправлено через 3 хвилини 19 секунд:
Принаймні у мене, якщо заходити з компа, то одразу висить ціна з німецьким податком, а з телефону чомусь обло вводить в оману і +20% прилітає вже коли ввів адресу (мінімум країну місто і zip)
Я ж написав, шо 125 це ціна без європейського податку. В Європі він тобі стане мінімум 154 євро. Пройди до чекауту, введи німецьку адресу
Відправлено через 3 хвилини 19 секунд:
Принаймні у мене, якщо заходити з компа, то одразу висить ціна з німецьким податком, а з телефону чомусь обло вводить в оману і +20% прилітає вже коли ввів адресу (мінімум країну місто і zip)