Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Radio Bay
Member

Повідомлення

QFlash: 29.04.2026 18:01іфони не пишуть, тра шукати щось ліпше
Купи плашку коньяку, запроси сусіда з Xiaomi.

P.S. Я геній комбінаторіки :)
QFlash
Member

Повідомлення

Radio Bay: 29.04.2026 18:07Купи плашку коньяку, запроси сусіда з Xiaomi.
Як варіант :lol:
Тілько то, коняка вже маю, шукаю напарника :lol: :lol: :lol:
Моменти всякі бувають.
Тема пішла, де ще можна так варята зіграти. :lol: :lol: :lol:

Відправлено через 9 хвилин 11 секунд:
Radio Bay
Ти писав з Xiaomi, воно якось нормально?
У мене немає такого варіанту.
Я писав на іфоні 7+ та Іфоні 13 pro (у жінки) нічого хорошого не вийшло.
Пізніше із жінкою записували - повне лайно, я не знаю чому так, можливо апаратні проблеми
Radio Bay
Member

Повідомлення

QFlash: 29.04.2026 18:18Ти писав з Xiaomi, воно якось нормально?
Зрозуміло буде: тут не Abbey Road Studios і не Geffin.

Нехай мене хлопці поправлять, але зараз у буд'яких смартах $200+ мікр норм, норм - достатній
QFlash
Member

Повідомлення

Radio Bay: 29.04.2026 18:50Нехай мене хлопці поправлять, але зараз у буд'яких смартах $200+ мікр норм, норм - достатній
То ж бо воно. Не можу зрозуміти чому на іфоні 13 pro запис хриновий, хоч дзвониться і все решта на висоті.
Або брак якийсь, я то тєлєфон давно брав...

Відправлено через 1 годину 4 хвилини 21 секунду:
Ото музика наче моя жінка.
Той лушпак на гітарі нача я. :lol:

Відправлено через 43 хвилини 50 секунд:
Як даси по чоляджі то будь здоров :lol: :lol: :lol:
MSiAventador
Member

Повідомлення

База B-)
QFlash
Member

Повідомлення

Відправлено через 1 годину 33 хвилини 17 секунд:
спойлер
vdemeshko
Member

Повідомлення

Ну шо ))) обновили свой сетап на R2R ? Пора менять уже :gigi: https://www.techradar.com/audio/dacs/th ... nnectivity
As audio fans might know, picking an audio system can be hard, with many fancy techs solving one problem only to raise another. Do you go for an R2R DAC, with is discrete architecture creating a warm harmonic sound but often more distortion, or an integrated chip that has less distortion but can feel like a colder and more digital sound?

Topping thinks it can deliver the best of both worlds using its PSRM system. The uses discrete components, similar to R2R DACs, but uses them for delta-sigma processing, like an integrated chip — all through a 1-bit pipeline at extremely high sample frequencies (purportedly in the megahertz range).

According to Topping, this is a bit like it's converting all your Hi-Res Audio files into DSD, which is natively based around the idea of 1-bit, high-frequency files.

The promise is that this all results in greatly reduced distortion compared to R2R DACs, while retaining a slightly more analogue-feeling sound for your music.
спойлер
Всего то 1750$ прайс ))
MSiAventador
Member

Повідомлення

vdemeshko: 30.04.2026 10:12 Ну шо ))) обновили свой сетап на R2R ? Пора менять уже :gigi: https://www.techradar.com/audio/dacs/th ... nnectivity
As audio fans might know, picking an audio system can be hard, with many fancy techs solving one problem only to raise another. Do you go for an R2R DAC, with is discrete architecture creating a warm harmonic sound but often more distortion, or an integrated chip that has less distortion but can feel like a colder and more digital sound?

Topping thinks it can deliver the best of both worlds using its PSRM system. The uses discrete components, similar to R2R DACs, but uses them for delta-sigma processing, like an integrated chip — all through a 1-bit pipeline at extremely high sample frequencies (purportedly in the megahertz range).

According to Topping, this is a bit like it's converting all your Hi-Res Audio files into DSD, which is natively based around the idea of 1-bit, high-frequency files.

The promise is that this all results in greatly reduced distortion compared to R2R DACs, while retaining a slightly more analogue-feeling sound for your music.
спойлер
Всего то 1750$ прайс ))
# Це ж було вже. TOPPING D90 III Discrete , 2024 рік.
По-друге навіть FiiO вдалось з 96 резисторів побудувати 24біт-ний поток в Dm15 R2R. :-P
Radio Bay
Member

Повідомлення

vdemeshko: 30.04.2026 10:12Всего то 1750$ прайс
Топпинг за 1700? Ню-ню

Відправлено через 1 годину 6 хвилин 42 секунди:
Так, фізика, вона ширша за закон Ома, але дехто налагаются усе пояснити ним.
Z440_User
Member

Повідомлення

more analogue-feeling sound for your music.
Тю...
спойлер
IMG20260430185204.jpg
Radio Bay
Member

Повідомлення

Так, обожнюю такі формулювання типу natural true clear sound. Завжди проходжу повз :)
Ну, топпинг він такий
vdemeshko
Member

Повідомлення

Radio Bay
яж потому и улыбаюсь шо топпинг начал в премиум сегмент залезать, хотя в целом у него есть некоторые удачные железки за свою цену, но все равно забавно.. но на премиум они качеством пока не тянут - через модель какие то косяки :)
Radio Bay
Member

Повідомлення

vdemeshko: 01.05.2026 15:46 шо топпинг начал в премиум сегмент
Пусть пробуют, в этом сегменте сначала имя надо заработать. Там люди по отзывам в Редите не покупают, а с такой репутацией даже в эту сторону не посмотрят
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 01.05.2026 18:31Там люди по отзывам в Редите не покупают
вже купляють :D
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 01.05.2026 19:56вже купляють
Може бути, але з дебільшого цап за 1700 купуют третім+ і вже розібралися, що до чого і де читати
Filabatya
Member

Повідомлення

читав на редітах шо той топпінг з віконечком сильно гріється :insane:
здебільшого
Radio Bay
Member

Повідомлення

Filabatya: 01.05.2026 21:21читав на редітах шо той топпінг з віконечком сильно гріється
Ну й хай, теплий значить живий )
Icipher
Member

Повідомлення

Screenshot 2026-05-01 215723.png
купив собі це рік тому. просто відкрита коробка . целка з плівками .
Radio Bay
Member

Повідомлення

Icipher: 01.05.2026 22:00купив собі це рік тому. просто відкрита коробка . целка з плівками
І як?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Та ладно, шо опять,?* )))))))))))))))))))

Моя печень уже два после не пива пьет. Вот вам, сукко, рокенеролл как ес, роенрол жиа
Відповісти