Anthropic представила ШІ Mythos для сфери кібербезпеки. Він знайшов уразливості в усіх операційних системах і браузерах

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
gregory_amd
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Anthropic представила ШІ Mythos для сфери кібербезпеки. Він знайшов уразливості в усіх операційних системах і браузерах

Кибер безопасность от Athropic би лайк: случайно выложить исходники в загрузка своего же продукта
yariksom
Member

Повідомлення

Пишуть, що ця модель хитрить при тестуванні і "свідомо" дурить користувача та навіть їй трохи ніяково за порушення, тобто вона "розуміє", що грає не по правилам і намагається це приховати.
Вірити цьому чи ні я не знаю.
beeeeeeee
Member

Повідомлення

виявивши вразливості в усіх операційних системах і веббраузерах.
О чудо. Неужели скоро закроют все уязвимости во всём софте и наступит полная безопасность? :laugh:
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

beeeeeeee: 08.04.2026 11:09
О чудо. Неужели скоро закроют все уязвимости во всём софте и наступит полная безопасность? :laugh:
Навайбкодят новых дырок :gigi:
Scoffer
Member

Повідомлення

Що? Знову? Було вже таке з рік тому. В результаті детального розбору виявилось що відсотків 90+ того що познаходила шішечка вразливостями не є, і навпаки вона не знайшла очевидних проблем. :rotate:
dead_rat
Member

Повідомлення

Та ж сама ЛЛМ від Антропіку, але з промптом: знайди мені секьюріті
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

beeeeeeee: 08.04.2026 11:09
ага, в 50 компаній дірок стане менше. А решту 100500 будуть ламати ще частіше ;)
Yalg
Member

Повідомлення

Сегодня видел статейку что они на крысу срезали лимиты для кодинга в четыре раза на тарифе за 200$
waryag
Member

Повідомлення

Yalg: 09.04.2026 00:14Сегодня видел статейку что они на крысу срезали лимиты для кодинга в четыре раза на тарифе за 200$
Доллар нефть память дорожает! :rotate:
Graveworm
Member

Повідомлення

beeeeeeee: 08.04.2026 11:09полная безопасность
Роль кібербезпеки трохи перебільшена. Про неї багато говорять, але по факту назвати якісь реальні кейси кіберзагроз мало хто може
dead_rat
Member

Повідомлення

Graveworm: 09.04.2026 09:38
beeeeeeee: 08.04.2026 11:09полная безопасность
Роль кібербезпеки трохи перебільшена. Про неї багато говорять, але по факту назвати якісь реальні кейси кіберзагроз мало хто може
Пане міністре, перелогіньтеся :laugh:
Yalg
Member

Повідомлення

Graveworm: 09.04.2026 09:38Роль кібербезпеки трохи перебільшена. Про неї багато говорять, але по факту назвати якісь реальні кейси кіберзагроз мало хто може
Ну да, только вот каждый раз как япошки проебывались, то с криптобиржей на миллиарды, то Сони, то еще кто-то я начинал бить себя по лицу.
Это были просто эталоннейшие фейспалмы.
TheDmytrius
Member

Повідомлення

dead_rat: 08.04.2026 11:41 Та ж сама ЛЛМ від Антропіку, але з промптом: знайди мені секьюріті
В Антропіку немає своїх ЛЛМок. Це враппер навколо інших ЛЛМ. Судячи з поведінки, навколо ChatGPT, й якось пофіг, що там за суб-агенти далі розгортаються
dead_rat
Member

Повідомлення

TheDmytrius: 09.04.2026 10:04
dead_rat: 08.04.2026 11:41 Та ж сама ЛЛМ від Антропіку, але з промптом: знайди мені секьюріті
В Антропіку немає своїх ЛЛМок. Це враппер навколо інших ЛЛМ. Судячи з поведінки, навколо ChatGPT, й якось пофіг, що там за суб-агенти далі розгортаються
Дядьку, терміново в Гугл!

ЛЛМ це основний бізнес антропіку, основні моделі Opus та Sonnet
TheDmytrius
Member

Повідомлення

dead_rat: 09.04.2026 10:08
TheDmytrius: 09.04.2026 10:04
Дядьку, терміново в Гугл!

ЛЛМ це основний бізнес антропіку, основні моделі Opus та Sonnet
Ну хоч не в Claude питати, дякую!) Де докази, що це реально моделі? Враппери можна назвати, як завгодно, і наконфігати їх так, що ніхто непобачить спільностей (поки погано виходить), але від цього вони врапперами бути не стають. Сам Антропік в своїх курсах неодноразово згадуює про розгортання суб-агентів всередині, а з чого "оригінальній" моделі це робити? Тому що це враппер!
dead_rat
Member

Повідомлення

TheDmytrius
Я ж кажу, хоч погугли. Клод код - враппер, опус і сонет - моделі
werneo
Member

Повідомлення

AI slop для security. Подумайте, це ж геніальний бізнес-план, якби воно насправді працювало, спочатку на слопкодити вразливостей, потім слоп секурністю їх позакривати. АІ Слоп у всій красі!
zaqik
Member

Повідомлення

Та для этого и ии не нужен. Просто сделай больше красное окошко с текстом "у вас есть уязвимости". И кто докажет, что их нет? Особенно, если больше красное окошко по подписке продают...
Відповісти