то був сарказм, тут за нього завжди мінусують, якщо картинку гігантську не вставляти з теорії великого вибуху
ага 6% круто, якраз на максимальну суму 1К цікаво чи в мономаркеті працює при оплаті частинами
Click - це роздрібна мережа давно відомого досить великого дистриб'ютора DC Link.
Це не сіровоз, вони продають офіційний товар і видають фіскальні чеки.
Интересно... у меня MSI MAG 321UP QD-OLED и после 463 циклов очистки (я так понимаю - это уже более 1800 часов наработки) монитор сам занялся "проверкой и калибровкой" - вроде всё логично - MSI предупреждали о том, что "более глубокая очистка" стартует после 1500-2000 часов наработки.
В общем - на экране последовательно сменяли друг дружку цветные заливки (черная, красная, зеленая, белая, синяя)... подождал 15 мин - выдернул шнур питания - включил в сеть через 5 мин - всё хорошо, картинка идеальная...
У кого-нибудь уже было такое на QD-OLED 3-го поколения?
1058 циклів, поки такого не було монік такий самий, купляв влітку минулого року.
у вас прошивка яка?
MSI OLED Panel Protect Cycle (1000+ Hour Cycle)
When it happens: The monitor generally prompts for or automatically runs a full panel clean after approximately 1000–1500 hours of usage.
Duration: This, longer process takes significantly longer than the standard 4-hour refresh, lasting about 30 to 90 minutes.
Востаннє редагувалось 02.04.2026 11:09 користувачем denizen, всього редагувалось 1 раз.
FirstTDM: ↑
02.04.2026 10:40В общем - на экране последовательно сменяли друг дружку цветные заливки (черная, красная, зеленая, белая, синяя)... подождал 15 мин - выдернул шнур питания - включил в сеть через 5 мин - всё хорошо, картинка идеальная...
Да, на PG32UCDM іноді, коли виходить з сну, просто чередуються RGB кольори, але я на це ніколи не звертав увагу. Напрацював 3836 годин і 2097 циклів очистки. Але 95% з цих 2097 - це монітор робить сам, коли не активний, в простої, починає блимати індикатор живлення.
Востаннє редагувалось 02.04.2026 11:13 користувачем RoMiLiUs, всього редагувалось 1 раз.
Моему монитору всего месяц, 252 часов работы, 40 циклов. Когда он чистится, то он как-бы выключен, только диод мигает. Я так и не видел запросов на очистку, или просто уведомления о готовности, спустя 4-12 часов работы. Только в меню OLED care меняется статус с "completed" на "готов" спустя 4 часа работы. Руками запускал чистку 5 раз в первые дни, потом отдал на откуп монитору, она стартует автоматически когда статус "готов" и монитор в режиме ожидания 15 минут. Цикл чистки занимает 5 минут. Или лучше стараться следить и руками запускать? Странно что гига молчит об этом))
Дам деяке пояснення щодо цих очисток. Бо багато плутаються:) В ASUS, і, напевне, в інших моніторах логіка наступна:
1. Наприклад в мене стоїть нагадування про очистку кожних 8 годин. Тобто це нагадування спрацьовує тоді і тільки тоді, коли я сиджу 8 годин поспіль за активним монітором нон-стоп.
2. У випадку якщо я там посидів годину, відійшов, він провів процедуру самоочистки, потім, наприклад, знов 3 години посидів і відійшов, він знов провів самоочистку в простої і тд. В такому сценарії нагадування про очистку не буде показуватись, так як таймер самоочистки обнуляється.
Востаннє редагувалось 02.04.2026 11:30 користувачем RoMiLiUs, всього редагувалось 2 разів.