Прогрес ARM процесорів

Обсуждение всего, что связано с CPU
Відповісти
Автор
Повідомлення
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Вау, калаш мені в зад, М2 в тестах shortcircuit (канал з сітки лінус секс тіпс) на 1 фпс швидше за м4 в тотал вар фараон)))
В грід рейд шадоу леджендс різниця адекватна вже, але все одно 30 фпс на машині за 1000 доларів...
kabostebeztak
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 31.03.2026 00:10
і що я такий тупий не розібрався
у тебе там вінда зі сплячки виходить коли головний вимикач - кришка - закрита, то що можна казати за іншу твою компетенцію. як і твердження що він7 це топчик, хоча при цьому ти люто хейтиш МС і все інше від них, і в той же час маєш надію що вони массово випустять тобі ноути по 212 долярів із топовими снапіками. тут або лікуватись або евтаназія.
Як він його так налаштував щоб він ВМИКАВСЯ при відкритті кришки? Як він це нахрін зробив?
denon312
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 30.03.2026 23:17якби тебе це не зачепило то ти б і не згадував про це. значить малий таки зачепив твого твінка на діскасі, ти вирішив зробити тут буремну діяльність твінком, обісрався а тепер виправдовуєш себе ж за дії з твінка. більш жалюгідних дій від 49 річного лоба годі й чекати :laugh:
мене більше цікавить що він зібрався робити з динамічними айпішками які зібрав через той лінк
мамкін хакєр :spy:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

denon312: 31.03.2026 00:20мене більше цікавить що він зібрався робити з динамічними айпішками які зібрав через той лінк
мамкін хакєр
я йому одразу написав що мій статік діанетовський показало Київ, хоча я в Запоріжжі живу. Тож такий метод збору данних аби вирахувати по айпі і зламати пальці - такий собі метод, може десь на якихось девятирічок зараз і проканає :laugh:
isusik63
Member

Повідомлення

LVladislavchik: 08.03.2026 23:25
yuriy_dd: 06.03.2026 23:57ще й розмовляти людською мовою не вмієте
І це каже мешканець Львова і по сумісництву доволі активний користувач іхбт з двома акаунтами, який цікавий сюжетний зворот :rotate:
Витратив 5хв, підключив ші щоб продивився усі повідомлення на 4пда в темах про poco f1 та poco f5 і знайшов спільних користувачів, далі попросив ші перевірити чи ці користувачі відписувалися в епл темах ну і в кінці попросив щоб порівняв стиль письма з оверами, збіг 99%:
1. Великий любитель сяомі та маловідомого китаю, окрім цього з брендових пристроїв ші знайшов lg g3s, lg g5 та нексус 5.
2. На 4пда нема жодної відповіді в темі про самсунг, звідки тобі знати як самсунг працює? Починаючи з а54 бюджетки в самсунга літають на протязі 3 років вже, а S-серія то в друзів с9 та с10 лайт ще є і в них все літає на рідній прошивці. Те ж саме про стилус, Note серію фактично в Ultra перейменували і стилус нікуди не дівся зі всіма тими ж функціями.
3. Пердолінг з зарядкою xiaomi redmi note 2 pro блочком самсунг 0,7а виліз боком, бо тел недозаряджався, який великий спеціаліст :rotate:
4. На поко ф5 пердолінг з гугл пеєм та гкам, а також:
CrDroid 9.13
что мне важно от телефона - что бы он не выгружал программы с памяти
купил специально версию на 12 Гб
запустил ролик на ютюб
через ночь - ютюб выгрузился - и мне надо опять делать много действий что бы продолжить просмотр
как такое исправить?
5. Знамените "ігри не цікавлять, вони для тупих" від автора "мак для роботи, для ігор консолі", тут юра хоче встановити war robots на ейр м1:
купил Macbook с M1 - а установить игру не дает - печаль

может кто знает как можно установить?

если вариант через Андроид эмулятор - то так будет даже лучше
6. Крім того, юра ще й донатив як мінімум 1 раз в цю кацапську гру, хоча на іхбт доволі активно крім регулярних срачів арм&х86 виступає в політичних батлах за Україну:
мне тоже дали - 20 дней према за 29.99 грн - около $1.05

Добавлено 03.11.2020, 23:09:

а потом сразу 500 золота за покупку
І це тільки вершина айсбергу :rotate:
Не треба розказувати казочки що поко ф1 скрізь вистачало і не було часу перенести все, але розбив дисплей і тому дістав з кладовки куплений завчасно поко ф5, бо активність на 4пда вказує що ф5 в активному використанні з січня 2024, кастоми шиються доволі часто, а між ф5 та ф1 було ще декілька девайсів. Також коли юра купив ейр м1, то доволі активно постив різні особисті тести, а ось з м4 пристоями зазвичай посилання на інших тестувальників, нестиковочка виходить :rotate:
:gigi: всё-таки "месия" не месия , да и до пастыря свидетелей ягвы Юра тоже не дотягует :gigi:
yuriy_dd
Member

Повідомлення

isusik63: 31.03.2026 00:36тоже не дотягует
ну на що здатен типовий х86 фанат? та ні на що :lol: :lol:

але мене все таки за сьогодні вразило - що самий дешевий макбук - працює з важкими офісними файлами швидше за самий потужний х86
я підозрював це
і ніо - це просто прихована бомба - бо люди що спробують його не захочуть дешеві ноути на Віндовс, а захочуть і ейр, і айфон, і тд
це катастрофа для всієї індустрії Віндовс, і керівник Асус далекоглядно про це сказав
Filabatya
Member

Повідомлення

Мені щось здається, що то був сарказм від Асуса, як вони зі своїми цінами завжди роблять :lol:
tornadox
Member

Повідомлення

:gigi: Хаха, до чого докотилися, в темі 146 сторінок.
Я раніше збирав цитати за літній період:
viewtopic.php?p=4075763#p4075763
Барбарис
Member

Повідомлення

Filabatya, не сарказм і не захоплення еплом. Просто правду сказав - вся індустрія намагалась змусити покупців підняти середній цінник та продавати по ціні епл, а яблучні побачили порожню нішу та випустили дешеву шляпу.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 31.03.2026 00:13Як він його так налаштував щоб він ВМИКАВСЯ при відкритті кришки? Як він це нахрін зробив?
Стандартна практика, відкриваєш кришку - ноут виходить зі сплячки. Просто він жаліється що ноут із закритою кришкою виходить зі сну, це якісь фантастичні розповіді. Наскільки я знаю, якщо не намудрити, не напхати якихось скриптів які можуть ввімкнути ноут із закритою кришкою то все працює бездоганно. Для більшої впевненості що ноут не ввімкнеться можна налаштувати перехід в гібернацію . Так, трошки довше ноут вимикається але виходить із гібернації з тією ж швидкістю.
На вище наведені тези мені Юра сказав що це маячня, що так тільки я роблю і взагалі це все не те. Шкода що він ще не почав казати що екран однією рукою можна відкрити, колись завзяті яблучники ставили це в перевагу, типу а ваш так може? :) Виявляється мій також так може.
LVladislavchik
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
kabostebeztak
Та то людина-біполярка, людина-протиріччя, або ж просто балабол, бо якщо ти можеш прошити смартфон на кастом, то значить як мінімум ти вмієш гуглити чи в гпт спитати як пофіксити те чи інше в вінді, а тут ні бе, ні ме, а от макос з коробки все працює і взагалі не фрізить :rotate:
yuriy_dd
До речі, ти вперто ігноруєш усі питання про ixbt, чому? :rotate:
big_bang
Member

Повідомлення

Барбарис: 31.03.2026 06:22 Filabatya, не сарказм і не захоплення еплом. Просто правду сказав - вся індустрія намагалась змусити покупців підняти середній цінник та продавати по ціні епл, а яблучні побачили порожню нішу та випустили дешеву шляпу.
Підтримую усіма руками та ногами цю ідею !

Ба більше, якщо твій сценарій використання — це друкарська машинка, і в тебе вже є яблоТелефон та яблоПланшет, то логічно обрати Neo як основний ноутбук.
Зрештою, не всім буде потрібна зайва продуктивність з собою у сумці)

а, те що WinНоути подорожчали за останні роки - факт
Барбарис
Member

Повідомлення

big_bang, так це не ідея, сео всіх компаній прямо заявлили, так само і авто виробники чи смарти. Саме тому китайці мають успіх в бюджетній сфері.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

big_bang: 31.03.2026 09:29друкарська машинка
Тут один каже що ця друкарська машинка при споживанні від акума 5вт працює швидше ніж будь який інтел/амд з розетки тягнучи 200-300 вт. Це звісно просто чудо якесь, навіщо досі люди сидять на інтелах/амд коли є божественний ніо який має таку феноменальну продуктивність - я не маю відповіді на це питання, реально бракує знань. Може ви маєте відповідь?
artko
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 31.03.2026 09:08Стандартна практика, відкриваєш кришку - ноут виходить зі сплячки. Просто він жаліється що ноут із закритою кришкою виходить зі сну, це якісь фантастичні розповіді.
ну, справедливості заради - теж таке спостерігав. коли ноут з закритою кришкою (сон) самостійно просипався вночі та починав ставити апдейти windows 11 :) спочатку поборов це вимиканням таймерів пробудження (штатне налаштування в профілях енергоспоживання) а потім радикально - знесенням windows.
big_bang
Member

Повідомлення

artko: 31.03.2026 09:50
AntonyKandaurov: 31.03.2026 09:08Стандартна практика, відкриваєш кришку - ноут виходить зі сплячки. Просто він жаліється що ноут із закритою кришкою виходить зі сну, це якісь фантастичні розповіді.
ну, справедливості заради - теж таке спостерігав. коли ноут з закритою кришкою (сон) самостійно просипався вночі та починав ставити апдейти windows 11 :) спочатку поборов це вимиканням таймерів пробудження (штатне налаштування в профілях енергоспоживання) а потім радикально - знесенням windows.
а, коли в рюкзаку вмикається ?
GreenMile
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 30.03.2026 22:16 а правда вже в тому - що навіть самий дешевий макбук від батареї без охолодження на проці від айфона з 2024 споживаючи десь 5 Вт працює з важкими офісними документами швидше ніж самий потужний х86 від розетки який споживає 200-300 і більше ват

і ви нічого з цим вже не можете зробити - тому обираєте ображати мене
Правда в тому, що більшості це не потрібно. 95% макбуків працюють на зарядці вдома, чи в офісі, ніхто не вайбкодить і не компілює в xcode в парку на галявинці від акумулятора, як це показюють у кіно. Погляньте на б/в макбуки, майже у всіх в об'явах написано аля "10-50 циклів" за кілька років :)
Тому, це здебільшого маркетинговий хід для того, щоб відрізнятись в кращу сторону від конкурента і спонукати купити саме "наш товар", навіть, якщо ті кращі функції вам ніколи не будуть потрібні. І в цьому Епл рулить, вони генії маркетингу.

Це як з автомобілями: ви можете хоч всратись, доводячи, що дизельний пікап Міцубісі Л200 кращий за бензиновий Акцент, бо у нього в кузов можна тону картоплі накидати, повний привід і прохідність, але факт в тому, що по суті більшості достатньо Ланоса для повсякденних задач у перевезенні своєї дупи з точки А в точку Б, а плюшки пікапа міцу їм не потрібні. Вони потрібні тільки військовим якимось окремими фермерам типу вас.

Як казав Митець: "Так і остальное: лєбєдь красівий, як лєбєдь, а обізяна, как обізяна. Хулі не ясно?" (с)
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

GreenMile: 31.03.2026 09:54"10-50 циклів" за кілка років
Точно. Точно! Я ж забув самий головний критерій цінності б/в техніки епл - кількість циклів. Аби мати гарну ціну на вторинному ринку щоб докинути , умовно, триста баксів і купити собі ніо v.2 треба зменшувати кількість циклів а то й взагалі працювати лише з зарядки бо кожен відсоток життя акумулятора - мінус гроші.
0F
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 30.03.2026 22:55 які задачі звичайного користувача не може зробити ейр?
Без бубна підключити і записати Type-A флешку, відформатовану в NTFS.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Я вже не пам'ятаю, щось типу якщо менше 85% то це вже хлам який дай боже на радіобазарі лише продати дідам з вивіскою " куплю мобілу".
Відповісти