Dell почала оснащувати комп'ютери з відеокартами GeForce RTX механічним фіксатором роз'єму 12V‑2×6

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
oversteve
Member

Повідомлення

dext: 17.03.2026 00:20
oversteve: 16.03.2026 23:40 такий фінал можна реалізувати і без деградації, так що я все ще чекаю на приклад саме деградації :dontknow:
такий фінал - через планомірну деградацію контакту/опору, ступінь піротехнічних ефектів залежить від якості початкового контакту, але фінал завжди той самий, навіть для 450W карт (тому пан leif зайвого разу на свій роз'єм не дмухає і фото конекторів ніколи не надасть :rotate:)
такий фінал може бути по багатьох причинах, якщо це саме деградація, то давайте заміри напруги до, в процесі, після саме для цього випадку, як вони мінялися з часом, щоб було видно, що це саме деградація, а не чиїсь криві руки або заводський брак
номінально цей бж випускали до 20 чи 21 року, він відповідає стандарту, я так бачу, що по суті вам і далі нема що сказати
100% застаріла схемотехніка та вочевидь економія на всьому при mass production, тож найгірші конектори - не дивують, взагалі, є з чим порівнювати, особисто
бачу, що у вас з пам'яттю проблеми, бо я вже напевно 10 раз пишу - ви посилались стандарт, цей бж відповідає цьому стандарту, яким би він не був, отже "опором" він не краще за 12вхпвр і по суті вам і далі нема що сказати
ну я ж кажу, злий хуанг ходить і по головах стучить тим, хто десь в соцмережах шось погане про зелені карти напише :D
є неодноразові дописи на reddit користувачів, пости яких про прогари видаляли, використовуйте наявну жовч за призначенням, для травлення :rotate:
а дописи про те, що видаляли їх дописи не повидаляли :gigi: можливо терли в зеленій гілці на редіті, але людина спокійно йшла в іншу гілку, там жалілася і ніхто її пост не трогав, тобто по факту всі все одно все знали :dontknow:
на це питання я відповідав тут viewtopic.php?p=4108252#p4108252
якщо у вас проблеми з пам'яттю - вибачайте, на жаль нічим не допоможу, вам до іншого спеціаліста
тобто знову ті самі цифри: 60 vs 20, різниця більш ніж у 2+ рази за вашим запитом та 10-20 разів за моїм, але то таке :rotate:
ці цифри нічого не говорять і не дають можливість зробити адекватне порівняння, бо їх мізерна кількість, враховуючи кількість продажів :dontknow:
ви просили порахувати інно - я порахував інно :dontknow:
давайте тоді не інно
чому не інно, бо 15 на 0 (нуль) погано ділиться? беріть ліміт :laugh:

за моїм, конкретним, розгорнутим запитом на порівняння та без контексту - відношення у 10+ разів та без маніпуляцій щодо "мільярдів проданих карт" та іншого окозамилювання

де також чітко вказується значне зростання відмов з 4000, чого в минулих 3000 серіях не було
це не маніпуляції, мільйони проданих карт за 25 рік - реальність, 65 випадків на реддіті - також реальність, перехідник легко ушатати, бо відвалюються проводи в місці пайки - це також реальність, і саме із-за перехідників був ріст випадків :dontknow:
перехідник з пайкою не можна, обтиснутий роз'єм можна, нічого не порушує :dontknow:
о, щось новеньке: давайте посилання на мануал, де вказано саме про різницю між crimped та soldered, і що з яким радіусом можна вигинати :rotate:
у вас таки проблеми з пам'яттю :eek:
viewtopic.php?p=4100875#p4100875
не додумуйте за мене, я не захищаю корпорації, але і криворуких не бачу змісту захищати, на мою думку треба об'єктивно дивитися на речі і якщо користувач не читає інструкцію, то проблема саме в ньому :-/
див. вище, бо виглядає, що у вас "інструкції" народжуються під кожний випадок прогару, та у 100% все виходить винний користувач (бо купив 12pin-поробку?)
треба краще дивитися, щоб не виглядало, або хреститися, щоб не здавалося (с)
от вам приклад реального корпоративного про*бу за участі 12вхпвр - ніша в нітрі 9070хт, в якій користувач вимушений вигинати перехідник так, що у нього відвалюється пайка
та й загалом цей перехідник з пайкою то корпоративна проблема і я не дуже розумію, чому вендори, не замовляють варіант з обжимом на зразок тих, що робить китай-подвал
але проблема саме в перехіднику, а не в роз'ємі
dext
Member

Повідомлення

oversteve: 17.03.2026 01:28 такий фінал може бути по багатьох причинах, якщо це саме деградація, то давайте заміри напруги до, в процесі, після саме для цього випадку, як вони мінялися з часом, щоб було видно, що це саме деградація, а не чиїсь криві руки або заводський брак
в процесі чого? давайте повернемось до шкільної физики: поясніть, що відбувалося от на стороні БЖ, саме фізика та наслідки, далі підставимо відомі формули і визначимо "процес"
бачу, що у вас з пам'яттю проблеми, бо я вже напевно 10 раз пишу - ви посилались стандарт, цей бж відповідає цьому стандарту, яким би він не був, отже "опором" він не краще за 12вхпвр і по суті вам і далі нема що сказати
ви спочатку привели +/- нормальний (але напевно гірший за мій) конектор з нормальним опором, потім в застарілому БЖ рівня бронзи коли зрозуміли помилку, і навіть за наведеним опором - втрати на найгіршому конекторі 8pin лише на рівні з кращим 12pin, що говорить про величезний запас міцності 8pin, за стандартом B-)
а дописи про те, що видаляли їх дописи не повидаляли :gigi: можливо терли в зеленій гілці на редіті, але людина спокійно йшла в іншу гілку, там жалілася і ніхто її пост не трогав, тобто по факту всі все одно все знали :dontknow:
факти залишаються: нвідія видаляла і продовжує видаляти випадки прогарів на оф. реддіті, тому аргумент що "смі роздмухують проблему" насправді нікчемний, бо в наявності зворотнє - компанії фактично приховують проблему, і доволі легко відмовляють в RMA, що є ще більш нікчемним враховуючи їх заробітки
ці цифри нічого не говорять і не дають можливість зробити адекватне порівняння, бо їх мізерна кількість, враховуючи кількість продажів :dontknow:
у вашому куцому запиту - звичайно що не говорять, у моєму розгорнутому - більше ніж достатньо, з детальними поясненнями

врешті решт, вчиться надавати розгорнуті пропмпти, бо робити відсилки до ШІ як аргумент і не віміти ним користуватить це вже не аргумент B-)
це не маніпуляції, мільйони проданих карт за 25 рік - реальність, 65 випадків на реддіті - також реальність, перехідник легко ушатати, бо відвалюються проводи в місці пайки - це також реальність, і саме із-за перехідників був ріст випадків :dontknow:
це маніпуляції бо задокументовані випадки на реддіт це лише доля і від DIY-користувачів, які з 100% ймовірністю є клієнтами контор типу mindfactory.
про ушатування (victib blaming) та пайку (тунельний синдром) - вже було, не потрібно виставляти власників 12pin дурниками за замовчуванням
повторюю запит: дайте посилання на оф. мануал, де вказується що обтиснутий можна гнути так, запаяний - інакше

ось наприклад що чесно написав Seasonic свого часу: https://videocardz.com/newz/seasonic-re ... tx-40-gpus

зараз вже видалив, але інтернети все пам'ятають

гігабайт чи хто там - заявляє про мінімальну відстань 40мм, тож який універсальний "стандарт", півметра, для надійності? :gigi:
от вам приклад реального корпоративного про*бу за участі 12вхпвр - ніша в нітрі 9070хт, в якій користувач вимушений вигинати перехідник так, що у нього відвалюється пайка
та й загалом цей перехідник з пайкою то корпоративна проблема і я не дуже розумію, чому вендори, не замовляють варіант з обжимом на зразок тих, що робить китай-подвал
повторювання мантри про відвал пайки - набутий вами тунельний синдром від Ігоря, бо прогари конекторів у 100% випадків є, а от фізичного відвалу дротів від конекторів - немає (?), тож знову повторюю запит: надайте офіційний/напівофіційний/неофіційний мануал, де вказується, що з пайкою можна одне, обтисненням - інше
oversteve
Member

Повідомлення

dext: 17.03.2026 09:11
oversteve: 17.03.2026 01:28 такий фінал може бути по багатьох причинах, якщо це саме деградація, то давайте заміри напруги до, в процесі, після саме для цього випадку, як вони мінялися з часом, щоб було видно, що це саме деградація, а не чиїсь криві руки або заводський брак
в процесі чого? давайте повернемось до шкільної физики: поясніть, що відбувалося от на стороні БЖ, саме фізика та наслідки, далі підставимо відомі формули і визначимо "процес"
в процесі деградації обтиснутого роз'єму, я все ще чекаю на приклад, де видно, що це саме деградація, буде такий приклад - можна повертатися до фізики, не буде приклада - не бачу змісту дискутувати на абстрактні матерії :dontknow:
ви спочатку привели +/- нормальний (але напевно гірший за мій) конектор з нормальним опором, потім в застарілому БЖ рівня бронзи коли зрозуміли помилку, і навіть за наведеним опором - втрати на найгіршому конекторі 8pin лише на рівні з кращим 12pin, що говорить про величезний запас міцності 8pin, за стандартом B-)
знову провали в пам'яті? я вже писав відповідь на це питання
viewtopic.php?p=4108824#p4108824
факти залишаються: нвідія видаляла і продовжує видаляти випадки прогарів на оф. реддіті, тому аргумент що "смі роздмухують проблему" насправді нікчемний, бо в наявності зворотнє - компанії фактично приховують проблему, і доволі легко відмовляють в RMA, що є ще більш нікчемним враховуючи їх заробітки
нвідія і реддіт гілка про нвідію, яку невідомо хто модерує це троха різні речі, так що загалом пофіг, бо людина спокійно йшла в іншу гілку, там жалілася і ніхто її пост не трогав, тобто по факту всі все одно все знали :dontknow:
у вашому куцому запиту - звичайно що не говорять, у моєму розгорнутому - більше ніж достатньо, з детальними поясненнями

врешті решт, вчиться надавати розгорнуті пропмпти, бо робити відсилки до ШІ як аргумент і не віміти ним користуватить це вже не аргумент B-)
від того, що запит став розгорнутим реальність не змінилася і кількість кейсів не збільшилась, маємо все ті самі 60 з копійками на мільйони проданих карт
це маніпуляції бо задокументовані випадки на реддіт це лише доля і від DIY-користувачів, які з 100% ймовірністю є клієнтами контор типу mindfactory.
про ушатування (victib blaming) та пайку (тунельний синдром) - вже було, не потрібно виставляти власників 12pin дурниками за замовчуванням
у вас були 15 задокументованих випадків від інно3д на всю Європу, але чомусь вам ця цифра не подобається :D
порівняння 12вхпвр і 8пін по сотні випадків і перенесення їх на десятки мільйонів роз'ємів, з якими все ок - ось це і є типова маніпуляція :learn:
повторюю запит: дайте посилання на оф. мануал, де вказується що обтиснутий можна гнути так, запаяний - інакше

ось наприклад що чесно написав Seasonic свого часу: https://videocardz.com/newz/seasonic-re ... tx-40-gpus

зараз вже видалив, але інтернети все пам'ятають

гігабайт чи хто там - заявляє про мінімальну відстань 40мм, тож який універсальний "стандарт", півметра, для надійності? :gigi:
дозволено все, що не заборонено (с) прямої інструкції не гнути обтиснутий роз'єм немає, отже можна гнути і виробники гнуть у своїх 90-роз'ємах, і все ок працює
повторювання мантри про відвал пайки - набутий вами тунельний синдром від Ігоря, бо прогари конекторів у 100% випадків є, а от фізичного відвалу дротів від конекторів - немає (?), тож знову повторюю запит: надайте офіційний/напівофіційний/неофіційний мануал, де вказується, що з пайкою можна одне, обтисненням - інше
я вам посиланна на цілу купу відео ГН кидав про це, Ігор писав про це, але бачу, що вам щось заважає ті відео подивитися :think:
ну і бачу, що вам нічого не жало на них посилатися у своїх дописах, а як я почав, то там вже мантра про "тунельний синдром" пішла :D
dext
Member

Повідомлення

oversteve: 17.03.2026 13:04 в процесі деградації обтиснутого роз'єму, я все ще чекаю на приклад, де видно, що це саме деградація, буде такий приклад - можна повертатися до фізики, не буде приклада - не бачу змісту дискутувати на абстрактні матерії :dontknow:
на відео, за кольором - не видно, що він підгорів, тобто його опір (-> падіння напруги) деградували до рівня коли V*I (0.3в наприклад, при струмі 30A) запалює свічку?
деградація (повільна або експоненційна) - частина, що безпосередньо передує прогару, це невід'ємний етап жиння будь-якого 12pin :rotate:
звичайно що відповіли і підтвердили, що принципово взяли найгірший з наявних 8pin тому досі не надали фото, питань до вас більше немає :yes:
нвідія і реддіт гілка про нвідію, яку невідомо хто модерує
бідненька трильйонна корпорація, і тут їх підставляють, увели сабреддіт з часів 4090, бо насправді вони кожен випадок чесно публікують (ні) -- язик від лизання іх дупи ще не позеленів? :laugh:
від того, що запит став розгорнутим реальність не змінилася і кількість кейсів не збільшилась, маємо все ті самі 60 з копійками на мільйони проданих карт
я ж кажу: вчіться давати розгорнуті запити ШІ, бо різниця між вашим куцим і моїм розгорнутим наближується до порядку (в т.ч. глибині аналізу), відповідна дисципліна має назву"промпт-інжиніринг"
у вас були 15 задокументованих випадків від інно3д на всю Європу, але чомусь вам ця цифра не подобається :D
на скільки проданих карт, скільки 8pin згоріло в той самий час, чому саме стільки (0?) 8pin згоріло/не згоріло, тож яке відношення між 8pin/12pin саме у inno?
порівняння 12вхпвр і 8пін по сотні випадків і перенесення їх на десятки мільйонів роз'ємів, з якими все ок - ось це і є типова маніпуляція :learn:
ще знову маніпуляція, бо вам невідомі розміри DIY-ринку з цього, звідки йде 99% повідомлень про відмови виключно за ініціативи кінцевих споживачів (і коли нвідія видаляє їх повідомлення), тобто реальних випадків (коли користувач просто зробив RMA і нічого не відписав) - більше, також більшість ринку DIY виходить з маркетплейсів рівня Mindfactory, тому саме їх публічні метрики продажів мають значення, а не закрити корпоративні, де легко може бути і 10+% відмов, що було неодноразово
дозволено все, що не заборонено (с) прямої інструкції не гнути обтиснутий роз'єм немає, отже можна гнути і виробники гнуть у своїх 90-роз'ємах, і все ок працює
це не відповідь, тож знову попрошу надати інструкцію, де прямо вказується, що можна робити з обтиснутими/паяними контактами, ви саме акцентували на паяні/обтиснені - тож доведіть, що ви ці вимоги/рекомендації не вигадали після падіння в кролячу нору пайки Ігоря, це ж не проблема? :rotate:
я вам посиланна на цілу купу відео ГН кидав про це, Ігор писав про це, але бачу, що вам щось заважає ті відео подивитися :think:
ну і бачу, що вам нічого не жало на них посилатися у своїх дописах, а як я почав, то там вже мантра про "тунельний синдром" пішла :D
і ви знову не навели жодної офіційної/неофіційної інструкції/рекомендації від виробників БЖ/перехідників, де підреслюється різниця у поводженні між паяними/обтисненими роз'ємами - бо вона, вочевидь, існує лише у вашій уяві, та корегуєтья під кожний окремий випадок victim blaming

здавалося б: люди в одному 12pin-човні повинни підтримувати один одного, а ви при кожному першому випадку топите "невдах" та постійно викручуєтесь, щоб вилизати дупу корпораціям :shuffle:
oversteve
Member

Повідомлення

dext: 17.03.2026 15:45
oversteve: 17.03.2026 13:04 в процесі деградації обтиснутого роз'єму, я все ще чекаю на приклад, де видно, що це саме деградація, буде такий приклад - можна повертатися до фізики, не буде приклада - не бачу змісту дискутувати на абстрактні матерії :dontknow:
на відео, за кольором - не видно, що він підгорів, тобто його опір (-> падіння напруги) деградували до рівня коли V*I (0.3в наприклад, при струмі 30A) запалює свічку?
деградація (повільна або експоненційна) - частина, що безпосередньо передує прогару, це невід'ємний етап жиння будь-якого 12pin :rotate:
на відео видно підгорівший роз'єм, від чого саме від підгорів не видно, чи він деградував, чи його роздовбали, чи китай-підвал погано обжав, про що і дербауер говорить
так що я все чекаю на приклад, де реально видно деградацію обтиснутого роз'єму з відповдіними замірами :dontknow:
звичайно що відповіли і підтвердили, що принципово взяли найгірший з наявних 8pin тому досі не надали фото, питань до вас більше немає :yes:
я принципово взяв стандартний, бо ви хотіли притримуватися стандарту, якщо ви не можете довести, що він чимось не відповідає стандарту, то дійсно питання закрите :dontknow:
нвідія і реддіт гілка про нвідію, яку невідомо хто модерує
бідненька трильйонна корпорація, і тут їх підставляють, увели сабреддіт з часів 4090, бо насправді вони кожен випадок чесно публікують (ні) -- язик від лизання іх дупи ще не позеленів? :laugh:
у вас таки і з когнітивними здбіностями проблеми, я вам про одне, а ви мені про інше :facepalm:
я ж кажу: вчіться давати розгорнуті запити ШІ, бо різниця між вашим куцим і моїм розгорнутим наближується до порядку (в т.ч. глибині аналізу), відповідна дисципліна має назву"промпт-інжиніринг"
від розміру запиту лишні прогари не з'являться, як не крути :D
на скільки проданих карт, скільки 8pin згоріло в той самий час, чому саме стільки (0?) 8pin згоріло/не згоріло, тож яке відношення між 8pin/12pin саме у inno?
не бачу змісту писати по 10 разу те саме, загалом випадків мізерно мало, щоб робити якісь висновки про якість роз'ємів на їх основі, та й інно не уточнює скільки 8пін сгоріло :dontknow:
ще знову маніпуляція, бо вам невідомі розміри DIY-ринку з цього, звідки йде 99% повідомлень про відмови виключно за ініціативи кінцевих споживачів (і коли нвідія видаляє їх повідомлення), тобто реальних випадків (коли користувач просто зробив RMA і нічого не відписав) - більше, також більшість ринку DIY виходить з маркетплейсів рівня Mindfactory, тому саме їх публічні метрики продажів мають значення, а не закрити корпоративні, де легко може бути і 10+% відмов, що було неодноразово
так і вам не відомі конкретні цифри, але чомусь це не заважає вам робити висновки, як зручно :gigi:
це не відповідь, тож знову попрошу надати інструкцію, де прямо вказується, що можна робити з обтиснутими/паяними контактами, ви саме акцентували на паяні/обтиснені - тож доведіть, що ви ці вимоги/рекомендації не вигадали після падіння в кролячу нору пайки Ігоря, це ж не проблема? :rotate:
і ви знову не навели жодної офіційної/неофіційної інструкції/рекомендації від виробників БЖ/перехідників, де підреслюється різниця у поводженні між паяними/обтисненими роз'ємами - бо вона, вочевидь, існує лише у вашій уяві, та корегуєтья під кожний окремий випадок victim blaming
є рекомендація від виробників що не робити - не гнути перехідник, все :dontknow:

dext: 17.03.2026 15:45 здавалося б: люди в одному 12pin-човні повинни підтримувати один одного, а ви при кожному першому випадку топите "невдах" та постійно викручуєтесь, щоб вилизати дупу корпораціям :shuffle:
коли здається хреститися треба (с)
dext
Member

Повідомлення

oversteve: 17.03.2026 16:33 на відео видно підгорівший роз'єм, від чого саме від підгорів не видно, чи він деградував, чи його роздовбали, чи китай-підвал погано обжав, про що і дербауер говорить
роздовбали, знову, зі сторони БЖ, погано обтиснули, віктімблеймінг, ASUS-китай, лох-покупець? все що завгодно, огрім дефектних генів цієї поробки :rotate:
так що я все чекаю на приклад, де реально видно деградацію обтиснутого роз'єму з відповдіними замірами :dontknow:
а що видно на відео, реально? при деградації опору/падінні напруги 0.2-0.3В загалом з обох боків (як у випадку користувачів, які моніторили це місяцями) будете мати ~10вт втрат на конекторах, що гарантовано підсмажить обидва в довготривалій перспективі, що і сталося, відмазувати цю поробку далі не має сенсу, навіть новий стандарт не рятує, бо покриває лише один кінец, а горять обидва
я принципово взяв стандартний, бо ви хотіли притримуватися стандарту, якщо ви не можете довести, що він чимось не відповідає стандарту, то дійсно питання закрите :dontknow:
ви "принципово взяли стандартний" (найгірший з наявних, бронзового рівня) з 1.7мОм, коли такий самий стандартний 0.9мОм виявився недостатньо поганим :yes:
у вас таки і з когнітивними здбіностями проблеми, я вам про одне, а ви мені про інше :facepalm:
давайте перевіримо ваші, експресс: чому сабредіт нвідії видаляє відгуки користувачів про прогари?
постійно, стабільно, в новинах, repair-shop'ах та відео B-)
dext: 17.03.2026 15:45 не бачу змісту писати по 10 разу те саме, загалом випадків мізерно мало, щоб робити якісь висновки про якість роз'ємів на їх основі, та й інно не уточнює скільки 8пін сгоріло :dontknow:
- для "мізерно мало" вам потрібні продажі, чого ви не маєте
- для порівняння з 8pin вам потрібні і відмови (нуль?), і відповідні продажі, чого ви теж не маєте
так і вам не відомі конкретні цифри, але чомусь це не заважає вам робити висновки, як зручно :gigi:
це факти: Mindfactory дає публічні дані, чого не дає більше напевно ніхто, і чудово відображає інтереси/вподобання DIY-користувачів, які у 99%+ випадків і доповідають про прогари. тому це реально корисна інформація (в т.ч. про inno, яка збільшила свою долю аж до 1.5%), на відміну від "мільядрів проданих карт"
є рекомендація від виробників що не робити - не гнути перехідник, все :dontknow:
про обтиснення і пайку, різницю у поводженні з ними там жодної згадки, чи не так?
коли здається хреститися треба (с)
ні, не здалося :shuffle:
oversteve
Member

Повідомлення

dext: 17.03.2026 18:30
oversteve: 17.03.2026 16:33 на відео видно підгорівший роз'єм, від чого саме від підгорів не видно, чи він деградував, чи його роздовбали, чи китай-підвал погано обжав, про що і дербауер говорить
роздовбали, знову, зі сторони БЖ, погано обтиснули, віктімблеймінг, ASUS-китай, лох-покупець? все що завгодно, огрім дефектних генів цієї поробки :rotate:
я шось не бачу аргументів на користь того, що це саме деградація, а не щось із вищепереліченого :dontknow:
а що видно на відео, реально? при деградації опору/падінні напруги 0.2-0.3В загалом з обох боків (як у випадку користувачів, які моніторили це місяцями) будете мати ~10вт втрат на конекторах, що гарантовано підсмажить обидва в довготривалій перспективі, що і сталося, відмазувати цю поробку далі не має сенсу, навіть новий стандарт не рятує, бо покриває лише один кінец, а горять обидва
на відео видно, що є бж з погорівшим нерідним проводом, і невідомо із-за чого саме він погорів, про що і сам автор каже :dontknow:
ви "принципово взяли стандартний" (найгірший з наявних, бронзового рівня) з 1.7мОм, коли такий самий стандартний 0.9мОм виявився недостатньо поганим :yes:
в любому рандомному БЖ, що відповідає стандарту, може бути навіть такий "поганий" термінал, як в моєму золотому бж, і від цього він стандартним бути не перестане
по тому 0.9мОм виробник дозволяє ганяти той самий струм, що і по 12вхпвр з опором в 2+ рази менше :dontknow:
постійно, стабільно, в новинах, repair-shop'ах та відео B-)
так стабільно, що аж 65 випадків за 25 рік назбиралося
не бачу змісту писати по 10 разу те саме, загалом випадків мізерно мало, щоб робити якісь висновки про якість роз'ємів на їх основі, та й інно не уточнює скільки 8пін сгоріло :dontknow:
- для "мізерно мало" вам потрібні продажі, чого ви не маєте
- для порівняння з 8pin вам потрібні і відмови (нуль?), і відповідні продажі, чого ви теж не маєте
- продажі є, 42кк зелених карт за 25 рік
- я не порівнюю, ви порівнюєте і пишете, що 12вхпвр гірше, при цьому не маючи ось цього всього вами переліченого :think:
це факти: Mindfactory дає публічні дані, чого не дає більше напевно ніхто, і чудово відображає інтереси/вподобання DIY-користувачів, які у 99%+ випадків і доповідають про прогари. тому це реально корисна інформація (в т.ч. про inno, яка збільшила свою долю аж до 1.5%), на відміну від "мільядрів проданих карт"
Майндфекторі не єдина торгова мережа в Європі, а крім Європи є ще інші регіони, і ви базуючись на неповних даних робите якісь висновкі і вам нічого не жме :eek:
тобто про обтиснення і пайку, різницю у поводженні з ними там жодної згадки, чи не так?
тобто там про поводження з перехідником, в якому пайка
leif
Member

Повідомлення

dext: 16.03.2026 21:20це йти під будівлею яку вже побудували (8pin) vs йти під будівлею, яку ще будують (12pin) і не факт, що цеглини не перестануть падати, якщо добудують
не сподобались мої приклади? ок, давайте розберемо ваш і чому він неправильний, а ви не подужали зрозуміти що я написав (що, звісно, вже нікого б не мало дивувати).

- ходити під будівлею яку ще будують = ризик негаразду статистично значущій
- ходити під будівлею яка побудована = ризик негаразду статистично мізерний але не нульовий

запам'ятали? ідемо далі:

якщо відкинути галюцинації ШІ (ви там часом не безкоштовною версією ЛЛМ користуєтесь, промпт-інженер ви наш нещасний? спробуйте поставити ваще питання chat gpt 5.4 thinking + exteneded) і хайп в новинах, то по факту ми маємо мікроскопічну кількість пригод з роз'ємом живлення як в випадку 8пін так і у випадку 12 пін. в першу чергу це підтверджується заявою представника компанії інно 3д, а також власне кількістю випадків зі згорівшим роз'ємом, про які взагалі можна знайти інфу і інтернеті. ваші тейки про те, що хуанг видаляє по всьому інтернету (sic!) згадки про згорівший 12пін не витримують жодної критики. це вже конспірологія і знову ж таки лише привід для вас звернутись до лікаря і чим скоріше тим краще, якщо ви справді не розумієте чому це маячня.

отже, які справи у реальності, а не в наркоманському деліріумі:

статистично ризик зіштовхнутися з прогаром 12 або 8 пін роз'єму мікроскопічний, як і отримати цеглину при виході з хати на вулицю (ось чому мій приклад, на відміну від вашого релевантний). складає він 0.00015% чи 0.00045% для психічно здорової людини не має жодної різниці, навіть якщо для людини, яка боїться сідати за кермо, це різниця в три рази.

про пилосос навіть коментувати немає сенсу. ви не подивились фейл рейт речей, якими ви користуєтесь, а замість цього почали щось про ваш особистий досвід писати. як подивитесь -- тоді приходьте обговоримо конкретику. а то за вашою пилососною логікою у мене теж 5090 в розгоні в стелю PL працює без жодного вильоту і проблеми без двох тижнів 9 місяців. значить всі 5090 так працюють!
dext
Member

Повідомлення

leif: 17.03.2026 19:19 якщо відкинути галюцинації ШІ (ви там часом не безкоштовною версією ЛЛМ користуєтесь, промпт-інженер ви наш нещасний? спробуйте поставити ваще питання chat gpt 5.4 thinking + exteneded) і хайп в новинах, то по факту ми маємо мікроскопічну кількість пригод
вашого вочевидь куцого/упередженого промпту я також не бачив, тож наведіть, будь ласка, ви дасте його + вивід, порівняємо з моїм і далі будемо діагностувати упередженість та генетичні недоліки 12pin на його основі B-)

Відправлено через 1 годину 26 хвилин 20 секунд:
oversteve: 17.03.2026 19:07 я шось не бачу аргументів на користь того, що це саме деградація, а не щось із вищепереліченого :dontknow:
є типові, постійні, "класичні" прогари на жовтих роз'ємах/конекторах MSI, нажаль не всі користувачі 12pin достатньо розумні, щоб місяцями, постійно моніторити напруги, тож маємо лише термінальні випадки, коли деградація вже йде по експоненті...
я шось не бачу аргументів на користь того, що це саме деградація, а не щось із вищепереліченого :dontknow:
давайте повернемось до базової фізики, з якої ви постійто зістрибуєте: яка фізика процесу вигоряння?
на відео видно, що є бж з погорівшим нерідним проводом
о, ASUS, "нерідним", обтиснутим, в металічній сітці? це яка стадія з п'яти, перша? :rotate:
в любому рандомному БЖ, що відповідає стандарту, може бути навіть такий "поганий" термінал, як в моєму золотому бж, і від цього він стандартним бути не перестане
по тому 0.9мОм виробник дозволяє ганяти той самий струм, що і по 12вхпвр з опором в 2+ рази менше
- в моєму "рандомному" вочевидь не відповідає вашому БЖ фактично рівня бронзи B-)
- втрати на пін 8pin при опорі 0.9-1мОм - нижчі за відповідні втрати у 12pin + пінів 8pin більше і вони рознесені на більшу відстань/площу, що робить катастрофічні наслідки в рази менш ймовірними, це знову ж таки базова фізика яку ви прогулювали/ігноруєте
так стабільно, що аж 65 випадків за 25 рік назбиралося
це все одно в рази/порядки менше, ніж 8pin
- продажі є, 42кк зелених карт за 25 рік
- скільки з них 12pin?
- скільки з них продала inno за період тих 15 відмов у відповідному регіоні, скільки згоріло 8pin?

у вас немає такої інформації, тож галюцинувати - маєте право, а от фактів - не маєте, лише 1 число з 4-х, мінімальних :rolleyes:
[quoye]
- я не порівнюю, ви порівнюєте і пишете, що 12вхпвр гірше, при цьому не маючи ось цього всього вами переліченого :think:
[/quote]навіть за вашим, куцим запитом до ШІ - 12pin в 2.5+ рази гірший :dontknow:
Майндфекторі не єдина торгова мережа в Європі, а крім Європи є ще інші регіони, і ви базуючись на неповних даних робите якісь висновкі і вам нічого не жме :eek:
почнемо з того, що у вас немає жодни відкритих даних про інші контори, - і закінчимо B-)
"тобто" - ваші фантазії, від вас неодноразово вимагались офіційні/неофіційні/будь-які інстукції, де прямо підкреслювалось, що з обтиснутими можна робити так, а от з пайкою інакше, чого ви так і не надали, чи варто чекати?

-------

Seasonic, чи не є єдиний виробник БЖ які я особисто купую останні 12 років, і брозновий рівень якого дорівнює вашим "добротним золотим" noname-БЖ - чітко кажеказав, що бе фена безпечо згинати кабелі 12pin-поробок взагалі не можна, про що це каже? Про якість проектування :rotate:
oversteve
Member

Повідомлення

dext: 17.03.2026 22:03
oversteve: 17.03.2026 19:07 я шось не бачу аргументів на користь того, що це саме деградація, а не щось із вищепереліченого :dontknow:
є типові, постійні, "класичні" прогари на жовтих роз'ємах/конекторах MSI, нажаль не всі користувачі 12pin достатньо розумні, щоб місяцями, постійно моніторити напруги, тож маємо лише термінальні випадки, коли деградація вже йде по експоненті...
давайте повернемось до базової фізики, з якої ви постійто зістрибуєте: яка фізика процесу вигоряння?
на відео видно, що є бж з погорівшим нерідним проводом
о, ASUS, "нерідним", обтиснутим, в металічній сітці? це яка стадія з п'яти, перша? :rotate:
у мсі перехідники з жовтими роз'ємами, вони і горять
загалом знову полеміка, і 0 аргументів, що це саме деградація :dontknow:
по тому 0.9мОм виробник дозволяє ганяти той самий струм, що і по 12вхпвр з опором в 2+ рази менше
- в моєму "рандомному" вочевидь не відповідає вашому БЖ фактично рівня бронзи B-)
- втрати на пін 8pin при опорі 0.9-1мОм - нижчі за відповідні втрати у 12pin + пінів 8pin більше і вони рознесені на більшу відстань/площу, що робить катастрофічні наслідки в рази менш ймовірними, це знову ж таки базова фізика яку ви прогулювали/ігноруєте
як я вже писав, я щиро за вас радий, що маєте такий якісний бж, але від цього мій бж і ще ціла купа інших зі схожими терміналлами не перестають бути стандартними і для них ваші недорозрахунки показубть зовсім іншу картину :dontknow:
почнемо з того, що у вас немає жодни відкритих даних про інші контори, - і закінчимо B-)
так і у вас немає, але чомусь це не заважає вам робити порівняння :think:
"тобто" - ваші фантазії, від вас неодноразово вимагались офіційні/неофіційні/будь-які інстукції, де прямо підкреслювалось, що з обтиснутими можна робити так, а от з пайкою інакше, чого ви так і не надали, чи варто чекати?
в якому місці це моя фантазія? це ж ви для обжатого роз'єму обмеження придумуєте, а не я :dontknow:
з таким же ж успіхом я можу просити вас інструкцію про те, що можна/не можна робити з 8пін
Patruletz
Member

Повідомлення

leif
oversteve
капець у вас сильні нерви, вже 3 тема де ви пробуєте пояснити що статистика погорільців просто мізерна на к-ть продаж.
dext
Member

Повідомлення

oversteve: 18.03.2026 00:12 у мсі перехідники з жовтими роз'ємами, вони і горять
давайте уточнимо і зафіксуємо:
- MSI використовує стандартні 12pin конектори чи нестандартні?
- MSI використовує пайку чи обтиснення?
- які офіційні протипоказання щодо перехідників взагалі і чому виробники їх, пожежнонебезпечних, кладуть за замовчуванням?
як я вже писав, я щиро за вас радий, що маєте такий якісний бж, але від цього мій бж і ще ціла купа інших зі схожими терміналлами не перестають бути стандартними і для них ваші недорозрахунки показубть зовсім іншу картину :dontknow:
знову уточнимо: зазначені 12pin термінали MSI є стандартними, інші згорілі термінали (як от в штатних кабелях від БЖ ASUS, які пригорають з обох сторін) є стандартними?
я роблю відсилки на авторитетні відкриті джерела як от Midfactory, які дають змогу оцінити продажі 8pin vs 12pin в тому числі, на відміну від ваших, відсутніх джерел з "мільярдами проданих карт", які ні про що не говорять, окрім бажання виправдати поробку від бідної трильйонної корпорації

і про когнітив: ви так і не відповіли на питання, хто і чому в сабредіту від імені нвідії видаляє незручні повідомлення про прогари, в чому справа? :rotate:
в якому місці це моя фантазія? це ж ви для обжатого роз'єму обмеження придумуєте, а не я :dontknow:
з таким же ж успіхом я можу просити вас інструкцію про те, що можна/не можна робити з 8пін
так завжди буває: починаєте казати про чужу погану пам'ять, а виходите врешті на себе:
перехідник з пайкою не можна, обтиснутий роз'єм можна, нічого не порушує :dontknow:
тому знову питання: наведіть приклад офіційної/неофіційної (добре, зроблю вам послаблення в цьому) інструкції, яка визначає різницю в згинанні паяних та обтиснутих 12pin кабелів, ви ж це не видумали для чергового victim blaming, чи не так? :rotate:
oversteve
Member

Повідомлення

dext: 18.03.2026 01:27
oversteve: 18.03.2026 00:12 у мсі перехідники з жовтими роз'ємами, вони і горять
давайте уточнимо і зафіксуємо:
- MSI використовує стандартні 12pin конектори чи нестандартні?
- MSI використовує пайку чи обтиснення?
- які офіційні протипоказання щодо перехідників взагалі і чому виробники їх, пожежнонебезпечних, кладуть за замовчуванням?
в бж МСІ термінали під обжим, які вставлені в різнокольоровий пластиковий корпус
перехідник МСІ використовує пайку і колодка з терміналами також вставлена в різнокольоровий пластиковий корпус
перехідники, що йдуть з відеокартами в комплекті з пайкою, в тому числі і кольоровий від МСІ, чому виробники використовують саме такі - без поняття, он маєте приклад оем Делл в цій темі з перехідником з терміналами під обжим
офіційні рекомендації щодо перехідників - не гнути біля роз'єму
знову уточнимо: зазначені 12pin термінали MSI є стандартними, інші згорілі термінали (як от в штатних кабелях від БЖ ASUS, які пригорають з обох сторін) є стандартними?
якщо мова про такий бж, то так, там стандартні термінали, але чому саме він згорів я не знаю, нема подробиць
https://www.reddit.com/r/ASUSROG/commen ... 000w_sfxl/

я роблю відсилки на авторитетні відкриті джерела як от Midfactory, які дають змогу оцінити продажі 8pin vs 12pin в тому числі, на відміну від ваших, відсутніх джерел з "мільярдами проданих карт", які ні про що не говорять, окрім бажання виправдати поробку від бідної трильйонної корпорації
так то ви робите порівняння, і виходить що тільки на основі даних про продажі від однієї торгової мережі в одній країні :dontknow:
dext: 18.03.2026 01:27 і про когнітив: ви так і не відповіли на питання, хто і чому в сабредіту від імені нвідії видаляє незручні повідомлення про прогари, в чому справа? :rotate:
модератор, який цілком може бути упоротим фанбоєм, але не обов'язково є прямо пов'язаним з компанією :dontknow:
так завжди буває: починаєте казати про чужу погану пам'ять, а виходите врешті на себе:
тому знову питання: наведіть приклад офіційної/неофіційної (добре, зроблю вам послаблення в цьому) інструкції, яка визначає різницю в згинанні паяних та обтиснутих 12pin кабелів, ви ж це не видумали для чергового victim blaming, чи не так? :rotate:
для перехідника є рекомендації не гнути, всі перехідники, що йдуть в комплекті з картами з пайкою
для кабелів від бж немає рекомендацій, всі кабелі від бж з обтиснутими роз'ємами
оем перехідник від Делл на такий, як інші перехідники, там обжим, відповідно проводи можна гнути, що там власне і зроблено
в якому саме місці я казав щось інше?
і що власне доводити, ви хочете інструкцію саме до обтиснутого кабелю, що з ним можна робити, а що не можна? її немає
dext
Member

Повідомлення

oversteve: 18.03.2026 02:34 офіційні рекомендації щодо перехідників - не гнути біля роз'єму
чи це допомагає? :rotate:
якщо мова про такий бж, то так, там стандартні термінали, але чому саме він згорів я не знаю, нема подробиць
I always maticulously checked the 12VHPWR connectors on PSU and GPU
який чудова дискретна логіка: або 99% victim blaming, або 1% "невідомо" :laugh:
так то ви робите порівняння, і виходить що тільки на основі даних про продажі від однієї торгової мережі в одній країні :dontknow:
99% випадків публічних зафіксованих прогарів від звичайних користувачів DIY.
величезний плюс MindFactory в тому, що він дає змогу оцінити модельний ряд, бо більшість проданих ВК середнього рівня, абсолютна більшість (75%+) це відеокарти до 300W, умовні 60 випадків vs 20 генерує абсолютна меншість <25% ВК з 12pin та 300W+, дуже грубо якщо перемножити долю цих high-power карт то отримуємо 10x відмов 12pin у порівнянні 8pin - саме стільки, скільки видав мій, розгорнутий запит, де я чітко попросив порівняти долю відмов B-)
модератор, який цілком може бути упоротим фанбоєм, але не обов'язково є прямо пов'язаним з компанією :dontknow:
є такі ж самі офіційні реддіти Amd, Intel, "упоротий фанбой" кілька років на своїй посаді це називається політика компанії, а не ексцес виконавця
для перехідника є рекомендації не гнути, всі перехідники, що йдуть в комплекті з картами з пайкою
для кабелів від бж немає рекомендацій, всі кабелі від бж з обтиснутими роз'ємами
оем перехідник від Делл на такий, як інші перехідники, там обжим, відповідно проводи можна гнути, що там власне і зроблено
і що власне доводити, ви хочете інструкцію саме до обтиснутого кабелю, що з ним можна робити, а що не можна? її немає
тобто жодної інструкції де підкреслюється або прямо відзначається soldered vs crimped :yes:
що до поробки dell: вони з великою ймовірністю використовують оригінальну інструкцію від Seasonic, ту з феном, це без жартів реально корисна порада, в часи таких "інновацій" :rolleyes:
oversteve
Member

Повідомлення

dext: 18.03.2026 13:58
oversteve: 18.03.2026 02:34 офіційні рекомендації щодо перехідників - не гнути біля роз'єму
чи це допомагає? :rotate:
тим, хто гне перехідники згідно рекомендацій допомагає
I always maticulously checked the 12VHPWR connectors on PSU and GPU
який чудова дискретна логіка: або 99% victim blaming, або 1% "невідомо" :laugh:
де саме я написав, що винен користувач? :think: вам в голову не приходить, що є ще така штука, як заводський брак?
99% випадків публічних зафіксованих прогарів від звичайних користувачів DIY.
величезний плюс MindFactory в тому, що він дає змогу оцінити модельний ряд, бо більшість проданих ВК середнього рівня, абсолютна більшість (75%+) це відеокарти до 300W, умовні 60 випадків vs 20 генерує абсолютна меншість <25% ВК з 12pin та 300W+, дуже грубо якщо перемножити долю цих high-power карт то отримуємо 10x відмов 12pin у порівнянні 8pin - саме стільки, скільки видав мій, розгорнутий запит, де я чітко попросив порівняти долю відмов B-)
ви знову наводите якісь абстрактні цифри і цей факт вам не заважає робити порівняння, а коли я навожу приблизні розрахунки, то це чомусь не катить :dontknow:
є такі ж самі офіційні реддіти Amd, Intel, "упоротий фанбой" кілька років на своїй посаді це називається політика компанії, а не ексцес виконавця
тобто ви знаєте, хто саме конкретно модерує їх субреддіт, скільки він це робить і як він пов'язаний з нвідієй? :-/
тобто жодної інструкції де підкреслюється або прямо відзначається soldered vs crimped :yes:
рекомендації щодо комплектних перехідників це фактично рекомендації до пайки, бо вони всі з пайкою, що саме з цього вам не зрозуміло?

dext: 18.03.2026 13:58 що до поробки dell: вони з великою ймовірністю використовують оригінальну інструкцію від Seasonic, ту з феном, це без жартів реально корисна порада, в часи таких "інновацій" :rolleyes:
так, подивились на рекомендації сісоніка і загнули кабель прямо на виході із роз'єму :gigi:
leif
Member

Повідомлення

dext: 17.03.2026 22:03вашого вочевидь куцого/упередженого промпту я також не бачив, тож наведіть, будь ласка, ви дасте його + вивід, порівняємо з моїм і далі будемо діагностувати упередженість та генетичні недоліки 12pin на його основі
кажу ж вам, питання не скільки в промпті, стільки тому, яка саме модель "думає". та і я на свій промпт до ЛЛМ ніяк в цьому флуді не посилався, ви шось плутаєте.

але давайте спробуємо. оскільки мене як юзера взагалі не цікавить порівняння 12пін роз'єму з 8пін, адже, як відомо, багатьох відеокарт, наприклад 5090, з 8пін роз'ємами банально не випускають (і не почнуть :laugh: ), основне питання до чату жпт для мене це кількість випадків оплавлення роз'єму 12 пін, про які стало відомо (нехай візьмемо за 2025 рік). цей гугл на стероїдах потрібен аби приблизно подивитись, наскільки проблема є поширеною. принаймні для того, щоб співставити це з багато разів тут згаданим твердженням представника компанії інно3д, глянути, чи не бреше він часом :spy: зауважу ще раз, що я і насамперед вів цей флуд виключно в розрізі "наскільки надійним є роз'єм 12пін", а на порівнянні з 8пін заклинило саме вас.

все що зміг накопати чат жпт в версії 5.4 thinking + extended:

https://chatgpt.com/share/69bab3f9-5d1c ... db238aed65

для вас це все, звісно, не аргумент і висновків ви все одно ніяких не зробите, а натомість почнете верещати, щось в дусі "а ось взяли б 8пін для всіх цих карт, то було б рівно нуль випадків" (це не так), "хуанг видаляє всі згадки про прогари з усіх інтернетів" і так далі

для притомної людини тут же висновків може бути кілька:

- представник інно 3д не збрехав
- кількість випадків, про які стає відомо, статистично просто смішна на кількість проданих карт
- роз'єм 12 пін надійний навіть для відеокарти зі споживанням 600вт на щоденній основі, ніякої проблеми не існує
- на випадок браку, який може трапитись з мікроскопічною імовіріністю (для будь якого роз'єму в принципі), існує гарантія
- треба менше вестись на хайп ганяльщиків трафіку і продавців диво-адаптерів
- RTFM
dext
Member

Повідомлення

oversteve: 18.03.2026 15:04 тим, хто гне перехідники згідно рекомендацій допомагає
тож в якомі місці dell це робить згідно рекомендацій?
де саме я написав, що винен користувач? :think: вам в голову не приходить, що є ще така штука, як заводський брак?
як це протиречить написаному? 99% - victim blaming, 1% - "невідомо"/"заводський брак" :rotate:
ви знову наводите якісь абстрактні цифри і цей факт вам не заважає робити порівняння, а коли я навожу приблизні розрахунки, то це чомусь не катить :dontknow:
цифри/відсотки MindFactory реальні, які +/- відповідають ринку DIY, який (ринок DIY) і є джерелом 99% доповідей про прогари, на відміну від "мільярдів проданих карт", що не є релевантним до DIY
тобто ви знаєте, хто саме конкретно модерує їх субреддіт, скільки він це робить і як він пов'язаний з нвідієй? :-/
такі самі фанати як і тут, політика яких повністью співпадає з політикою нвідіїї
рекомендації щодо комплектних перехідників це фактично рекомендації до пайки, бо вони всі з пайкою, що саме з цього вам не зрозуміло?
тож це "фактично" - ваші особисті вигадки :yes:
так, подивились на рекомендації сісоніка і загнули кабель прямо на виході із роз'єму :gigi:
механіка (базова фізика 7-го класу) цієї поробки така, що діаметр дротів більший за діаметр терміналів - що і призводить до погіршення контакту при найменшому перегинанні/викручуванні, Seasonic рекомендує 35мм та фен, щоб позбутися залишкової пружності від вигину біля конектора - dell не дурні, це також безкоштова порада і вам B-)

Відправлено через 19 хвилин 7 секунд:
leif: 18.03.2026 18:48 кажу ж вам, питання не скільки в промпті
чудовий приклад: я попросив прямо порівняти кількість відмов у відсотках і отримав структурований звіт,
ви спитали про кількість "попугаїв" та лише у 2025-му - і отримали максимально розмите і неструктуроване болото без жодних порівнянь надійності з 8pin, в стилі сусіда який розповідає про життя з пляшкою пива

тому на вашому місці/вашого роботодавця я би витратив ресурси саме на курси промпт-інжиніринга, а не дорожчі моделі :learn:
oversteve
Member

Повідомлення

dext: 21.03.2026 13:54
oversteve: 18.03.2026 15:04 тим, хто гне перехідники згідно рекомендацій допомагає
тож в якомі місці dell це робить згідно рекомендацій?
це нетиповий перехідник для ОЕМ, він відрізняється від тих, що в роздрібному продажу поставляються з картами, отже для нього ці рекомендації не діють :dontknow:
як це протиречить написаному? 99% - victim blaming, 1% - "невідомо"/"заводський брак" :rotate:
якась у вас збочена логіка, я написав що там невідомо що сталося, а ви пишете, що я займаюся віктім блеймінгом :think:
цифри/відсотки MindFactory реальні, які +/- відповідають ринку DIY, який (ринок DIY) і є джерелом 99% доповідей про прогари, на відміну від "мільярдів проданих карт", що не є релевантним до DIY
ринку DIY в Німеччині можливо, але в Європі є ще багато інших країн, отже цифри абстрактні і ви робите висновки на приблизній інформації, а коли я таке роблю, то вам воно не подобається :dontknow:
такі самі фанати як і тут, політика яких повністью співпадає з політикою нвідіїї
тобто не знаєте, але стверджуєте, не читал но осуждаю (с) :lol:
тож це "фактично" - ваші особисті вигадки :yes:
якщо ви наведете приклад оф. перехідника не з пайкою, який продається в роздріб, або йде в комплекті до відях (не для ОЕМ збірників), то можна буде вважати, що це мої вигадки
ну і знову ж таки, навіть якщо такий перехідник знайдеться, то це не значить, що ці рекомендації автоматично поширюються на кабелі від бж, бо якщо користуватися вашою "логікою" - кабель не перехідник :gigi:
механіка (базова фізика 7-го класу) цієї поробки така, що діаметр дротів більший за діаметр терміналів - що і призводить до погіршення контакту при найменшому перегинанні/викручуванні, Seasonic рекомендує 35мм та фен, щоб позбутися залишкової пружності від вигину біля конектора - dell не дурні, це також безкоштова порада і вам B-)
дякую за рекомендацію, але якщо руки ростуть з плечей і акуратно погнути, то все ок :dontknow:
п.с. механіка цієї поробки ідентична до 8 пін, та й у тих терміналів немає діаметру, бо вони не круглі :gigi:
dext
Member

Повідомлення

oversteve: 21.03.2026 14:30 це нетиповий перехідник для ОЕМ, він відрізняється від тих, що в роздрібному продажу поставляються з картами, отже для нього ці рекомендації не діють :dontknow:
тобто під кожний перехідник - свої рекомендації? який чудовий, "стандартний" 12pin :laugh:
якась у вас збочена логіка, я написав що там невідомо що сталося, а ви пишете, що я займаюся віктім блеймінгом :think:
"невідомо" вочевидь 1% брак, бо раніше 99% був victim blaming :yes:
ринку DIY в Німеччині можливо, але в Європі є ще багато інших країн
тому цифри Mindfactory є більше ніж достовірними для DIY, на відміну від "мільярдів проданих ВК" у невідомих пропорціях
такі самі фанати, з такою самою політикою
якщо ви наведете приклад оф. перехідника не з пайкою, який продається в роздріб
"оф. перехідники" це нова вигадана вами умова, бо жодних конретних згадувань crimped та soldered не існує, всі вони підпаддають під "рекомендації", які кожен окремий виробник малює зі стелі
дякую за рекомендацію, але якщо руки ростуть з плечей і акуратно погнути, то все ок :dontknow:
будь яка наявна пружня деформація - майже 100% гарантія швидкої деградації та/або прогару 12pin
п.с. механіка цієї поробки ідентична до 8 пін, та й у тих терміналів немає діаметру, бо вони не круглі :gigi:
з якою метою ви постійно сперечаєтесь з базовою фізикою? :rolleyes:
12pin термінали значно коротші за 8pin, тому і плече контакту менше -> деформація від вигину на іншому плечі (дроті) - більша, тому тільки фен :yes:
oversteve
Member

Повідомлення

dext: 21.03.2026 15:45
oversteve: 21.03.2026 14:30 це нетиповий перехідник для ОЕМ, він відрізняється від тих, що в роздрібному продажу поставляються з картами, отже для нього ці рекомендації не діють :dontknow:
тобто під кожний перехідник - свої рекомендації? який чудовий, "стандартний" 12pin :laugh:
тобто рекомендації під оф. перехідники, які є в роздрібній продажі, для інших немає, все чудово ;)
"невідомо" вочевидь 1% брак, бо раніше 99% був victim blaming :yes:
невідомо це невідомо, чи у вас і з українською мовою проблеми? :think:
ринку DIY в Німеччині можливо, але в Європі є ще багато інших країн
тому цифри Mindfactory є більше ніж достовірними для DIY, на відміну від "мільярдів проданих ВК" у невідомих пропорціях
достовірними для Німеччини можливо, але в Європі є ще багато інших країн, отже цифри абстрактні і ви робите висновки на приблизній інформації, а коли я таке роблю, то вам воно не подобається :dontknow:
такі самі фанати, з такою самою політикою
тобто прямого відношення до зелених вони не мають і потерти пости цілком могли по своїй ініціативи
якщо ви наведете приклад оф. перехідника не з пайкою, який продається в роздріб
"оф. перехідники" це нова вигадана вами умова, бо жодних конретних згадувань crimped та soldered не існує, всі вони підпаддають під "рекомендації", які кожен окремий виробник малює зі стелі
рекомендаціє є ті, які є, і вони є для фірмових перехідників для роздрібного продажу, і всі такі перехідники з пайкою :dontknow:
типовий споживач не буде вникати чи обжате воно, чи паяне, бачить фірмовий перехідник, який може купити - знає, що його треба гнути згідно рекомендацій
будь яка наявна пружня деформація - майже 100% гарантія швидкої деградації та/або прогару 12pin
якщо 100% гарантія, то вам не складе проблеми навести доведений приклад деградації обтиснутого роз'єму :D
з якою метою ви постійно сперечаєтесь з базовою фізикою? :rolleyes:
12pin термінали значно коротші за 8pin, тому і плече контакту менше -> деформація від вигину на іншому плечі (дроті) - більша, тому тільки фен :yes:
з фізикою я не сперечаюся, сперечаюся з тою рандомною маячнею, про яку ви пишите і яка до фізики процесів, які там відбуваються має опосередковане відношення :dontknow:
Відповісти