Хорошая попытка, тцк, но я пас
Новини
Останні статті і огляди
У Battlefield 6 можна буде грати безплатно з 17 по 24 березня
-
Soulwatcher
Member
Предлагаю обсудить У Battlefield 6 можна буде грати безплатно з 17 по 24 березня
-
FarCry
Member
Soulwatcher
Бро, будь ласка, це ж всього на декілька днів. Бро, допоможи підняти онлайн щоб нас не звільнили.

Бро, будь ласка, це ж всього на декілька днів. Бро, допоможи підняти онлайн щоб нас не звільнили.

-
Lemon
Junior
Нє, ці паскуди з того що мій IP вказує на Запоріжжя просто не дають доступ до їх ігр (в цілому все що до EA відноситься), і виправляти це вони не збираються, тому хай араби до кінця цю компанію доб'ють.FarCry: ↑ 13.03.2026 09:46 Soulwatcher
![]()
-
SKYJAKER
Member
Цікаво яка стата у самого EA Desktop , бо у РЕДСЕК граю напряму через нього
-
leks
Junior
Справи не дуже...

-
Zill0
Member
Може ще Secure Boot ввiмкнути?FarCry: ↑ 13.03.2026 09:46 Soulwatcher
![]()
-
Grava
Member
leks
Такі знижки ще до виходу 6 були постійними.
Такі знижки ще до виходу 6 були постійними.
-
CrypteX
Member
Надо еще больше игнорировать весь фидбек, убрать/ухудшить еще больше фич которые были на релизе, и еще больше уволить народу, а всех кто остался - на редсек. Тогда точно точно игра снова взлетит))
-
1okisan
Member
А я чекаю на нову нічну мапу, буде прикольно побігати в темряві пострілятись, колись була прикольна мапа нічна у 4й частині Завод наче називалась.
-
SKYJAKER
Member
Завод Нічна зміна1okisan: ↑ 13.03.2026 11:44 А я чекаю на нову нічну мапу, буде прикольно побігати в темряві пострілятись, колись була прикольна мапа нічна у 4й частині Завод наче називалась.
-
Denvys5
Member
-
Vpupkin
Member
Ностальгія за 3/4 згасає, нового майже нічого немає, бігаєш по пилюці туди-сюди, кому воно треба?
-
KimRomik
Member
коли не змогли в онлайн, вони роблять все можливе аж до безплатних періодів
чується, БФ6 чекає доля Хайгвард
-
zalizo_org
Member
Питання тим, хто бавиться в такі ігри - хіба нема відчуття, що граєте в одне і те ж роками? Чому не набридає, чи все ж набридає?
-
Voozy
Member
Даже за безплатно не хочу. Карты маленькие, рефлексы не те уже. Китайский подросток с монитором 720гц и реакцией кота, сидящий за 5см от экрана - меня как тузик грелку
Поиграл один день - вернул, купил Тсушиму
Поиграл один день - вернул, купил Тсушиму
-
denon312
Member
хейтери бф6
а що ви граєте кращого (окрім старіших БФ)?
дуже цікаво
Відправлено через 58 секунд:
а що ви граєте кращого (окрім старіших БФ)?
дуже цікаво
Відправлено через 58 секунд:
в варзоні безплатні вихідні кожних 2-3 місяціKimRomik: ↑ 13.03.2026 14:29коли не змогли в онлайн, вони роблять все можливе аж до безплатних періодів
-
KimRomik
Member
denon312
Варзона завжди була безплатною, взагалі то...
Варзона завжди була безплатною, взагалі то...
-
denon312
Member
KimRomik
мав на увазі Call Of Duty MP
Redsec теж безплатний.
мав на увазі Call Of Duty MP
Redsec теж безплатний.
-
MqM
Member
Допоможіть їм визначити діапазон айпі саме Запоріжжя)Lemon: ↑ 13.03.2026 10:03Нє, ці паскуди з того що мій IP вказує на Запоріжжя просто не дають доступ до їх ігр (в цілому все що до EA відноситься), і виправляти це вони не збираються, тому хай араби до кінця цю компанію доб'ють.FarCry: ↑ 13.03.2026 09:46 Soulwatcher
![]()
Отправлено спустя 1 минуту 11 секунд:
Ще більш масовий розпродаж (де були всі ігри серії) був перед виходом Батли 6, це так нагадуввання аналітикам
Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
Я розумію дехто любить порозганяти зраду, але Батла навіть в 2042 до такого дна не дійшлаKimRomik: ↑ 13.03.2026 14:29 коли не змогли в онлайн, вони роблять все можливе аж до безплатних періодів
-
KepleR
Member
[/quote]
Я розумію дехто любить порозганяти зраду, але Батла навіть в 2042 до такого дна не дійшла
[/quote]
Какое дно? В чем проблема? Не пойму чего все ноют то? Играл в бф еще со времен 2004 года, кроме пары серий тех что перед 2042были, отлично играется. Что нашим людям не хватает?
[/quote]
Я розумію дехто любить порозганяти зраду, але Батла навіть в 2042 до такого дна не дійшла
[/quote]
Какое дно? В чем проблема? Не пойму чего все ноют то? Играл в бф еще со времен 2004 года, кроме пары серий тех что перед 2042были, отлично играется. Что нашим людям не хватает?