yuriy_dd: ↑
02.03.2026 20:46якщо у всіх добре, а у вас погано - то який висновок? При чому - інші (і я) можемо це довести на основі індустріальних тестів, якими в першу чергу користуються Інтел та АМД.
Йдем на редіт, там у багатьох погано
По ходу в Вас штори засунуті та свічками користуєтеся, зараз он сонечко вийшло і в мене в офісі 50% маловато.
Тикніть пальцем в того в кого тупив в цьому топіку.
02.03.2026 20:46в мене нема такого режиму. Є лише режим "Batery Saver" - але там частота кадрів падає менше 60 Гц - і дуже не комфортно використовувати
так само нема ніяких нечесних методів на яких був зловлений OnePlus - коли бачить що запущений тест - то сам включає режим макс швидкості
В мене в енергозбереженні 120гц (вимкнув 60гц), покажіть мені ті нечесні методи, коли в браузері тестується бенчмарк і смарт щось там бачить? Та й сам бенч якби був толковий, на таблицю результатів гляньте, цього достатньо, якщо це для Вас орієнтир, то мені шкода Вас.
02.03.2026 20:46ви так і не дали результати на вашому смарті з вимкненим режимом енергозбереження, чому?
і чому ви думаєте що у мене на 12 Гб оперативки мало програм висить?
Не бачив що Ви просили.
Ваш результат я думаю що спецом все закрили для максимальної кількості папуг, може навіть спроба не одна була.
На рахунок кількості запущених то тут все індивідуально від планувальника та кількості озу залежить, на 1+13 я ніколи не закривав нічого та не турбуюся про батерейку чи якісь лаги, тел швидкий як з магазину.
02.03.2026 20:46визнати що чистий андроїд - реально значно швидший, і все там працює як задумав розробник - ви звичайно не можете.
Тобто щоб телефон нормально працював треба ставити сторонню прошивку? А чому з коробки нормально не працює? То Ви й не знаєте на кастомі як там задумав виробник телефону

А розробник кастома навряд може все протестувати.
02.03.2026 20:46Те що інші на ноути ставлять прошивки з ОС не від вендора - ви підтримуєте, а якщо таке саме на смарт - то це погано?
Ну й тупий Ви

Вінда та лінукс це легасі ос, ставляться на будь-яке залізо з біосом чи uefi (і деколи навіть без них), далі доставляються драйвери, фірмові програми та все працює як задумано.
На рахунок смартфонів, то я сам сидів на кастомах, навіть сам прикладав руку до них, але з часом виробники все більше пхали палки в колеса щоб люди помучилися з розблокуванням бултлоадера та встановленням кастомів. Одночасно з цим в смартфони ставили все швидші процесори, а прошивки ставали дедалі стабільнішими, вилизанішими та з більшою кількістю унікальних функцій, які на кастомах просто відсутні або в кращому випадку максимально криво портовані. Банальний приклад gcam, це ж не універсальна програма що поставили і все працює, під кожен телефон і навіть буває що під кожну прошивку збирається свій apk зі своїми лібами і дуже часто буває що фоткає то воно краще за сток, але зум з переключеннями між модулями кривий, фото робить, а відео не пише, для відео треба інший gcam, який фотографує криво, і це лише маленький приклад. Наступний приклад це Ваш gateway, по факту це смартфон зі всіма його нюансами, ну то ж виробник не даремно заблокував бутлоадер щоб Ви нічого не зламали ненароком, але він не врахував що Ви спеціально будете ламати
Відправлено через 9 хвилин 3 секунди:
LVladislavchik: ↑
02.03.2026 19:07Ви дурко чи прикидаєтеся? Я не казав що ейр м4 живе менше x86, я казав що він не живе в рази довше як я очікував і Ви тут піарите, максимум на 10-15% довше порівняно з xps на і7 1360р і я навіть розписав Вам чому на мою думку він живе не так довго, на тому ж notebook-check видно як автономність на ютубі падає до 7 годин з яскравістю 100%, я 100% юзаю рідко, 60-80 десь більшість часу, але й навантаження в мене трішки побільше ютуба, я ж розжував Вам, як хороша енергоефективність м4 розбивається об яскравість вище 150 ніт, в яких базово тестує епл, Ви й далі будете заперечувати це? Чи ноут у Вашому розумінні тільки однопотік крутити чи ютуб на мінімальній яскравості?
Ну а далі
yuriy_dd все пропустив мимо вух, тільки образи бачить