Пропоную обговорити Вийшла демоверсія гри Darkhaven від колишніх розробників Diablo
Як завзятий гравець у шановну Path Of Exile, можу лише побажати розвитку поєкту Darkhaven.
Новини
Останні статті і огляди
Вийшла демоверсія гри Darkhaven від колишніх розробників Diablo
-
Liam
Member
-
Zealoth
Member
Я надеюсь студия соберет необходимые средства, тем более по современным меркам это ОЧЕНЬ скромная сумма. А если вспомнить, сколько денег спускается в унитаз/уходит на разработку всяких Конкордов/Хайгардов то вообще плакать хочется. Буду очень рад, если получится такой же прогресс как был между Лигой в 2009 и ее современной версией и между ПОЕ 2013 и ее текущей версией. Правда ждать придется тоже немало.
-
Firebrand
Member
Darkhaven — игра в жанре темного фэнтези, события которой разворачиваются после краха цивилизации.Игрок будет в роли одного из последних выживших, исследуя дикие земли и руины былых империй, где теперь правят монстры.

- спойлер
- Grim Dawn повествует о событиях, происходящих в загадочном мире Каирна после наступления Мрачного Рассвета. О попытках остатков человеческой расы сплотиться и выжить в борьбе против захватчиков из иных миров: хтонийцев и эфириалов.
-
CADR
Member
Это как в Майнкрафт что ли?Світ буде великою пісочницею з елементами процедурної генерації. Його головною особливістю є пластичність — тут можна копати підземні маршрути, руйнувати перешкоди, осушувати озера і шукати інші нестандартні шляхи за допомогою впливу на навколишнє середовище.
-
firestarter256
Member
Задонатил сотню, мне нра, как выше пишет, мне пое вообще не зашло
-
Liam
Member
А за що мені мінуси накидали???
-
Earanak
Member
Ссылку удалил с первого сообщенияLiam: ↑ 17.02.2026 11:47 А за що мені мінуси накидали???
-
Liam
Member
Оу... Буду знати.Earanak: ↑ 17.02.2026 11:48Ссылку удалил с первого сообщенияLiam: ↑ 17.02.2026 11:47 А за що мені мінуси накидали???
-
IronWithin
Member
И что много схожего?Firebrand: ↑ 17.02.2026 11:30 Darkhaven — игра в жанре темного фэнтези, события которой разворачиваются после краха цивилизации.Игрок будет в роли одного из последних выживших, исследуя дикие земли и руины былых империй, где теперь правят монстры.
- спойлер
- Grim Dawn повествует о событиях, происходящих в загадочном мире Каирна после наступления Мрачного Рассвета. О попытках остатков человеческой расы сплотиться и выжить в борьбе против захватчиков из иных миров: хтонийцев и эфириалов.
![]()
P.S ты если шутки постишь на «суд» общественности то расскажи их сначала кому-то из окружения, и в следующий раз публикуй только если респонс будет не что-то типа «Ты что парень, тупой?» (с)
-
Liam
Member
Гра дуже спеціфична та занадто складня навіть щоб "просто подивитись". Тим паче ліги різні, не кожному заходе. Darkhaven однозначно виглядає іншою, треба спробувати.firestarter256: ↑ 17.02.2026 11:36 Задонатил сотню, мне нра, как выше пишет, мне пое вообще не зашло
-
waryag
Member
Для "просто подивитись" не потрібно нічого особливого - заходь та грай як в діаблу, тільки погугли, що робити з монструозним деревом лабіринтом прокачки.Liam: ↑ 17.02.2026 12:02Гра дуже спеціфична та занадто складня навіть щоб "просто подивитись". Тим паче ліги різні, не кожному заходе. Darkhaven однозначно виглядає іншою, треба спробувати.
А ось прірва між казуальним проходженням і грою, як її бачить кор ком'юніті - величезна.
-
ДядяСаша
Member
Мені одному здалося, щось дуже схоже на Diablo 2, тільки прокачка перків як у 4.
Навіть музика схожа.
Було б гарно, щоб доповнення до сюжетки в D2 зробили. Чорнокнижник в принципі нічого, але відчуття таке наче граєш відьмою і некромантом одночасно.
Навіть музика схожа.
Було б гарно, щоб доповнення до сюжетки в D2 зробили. Чорнокнижник в принципі нічого, але відчуття таке наче граєш відьмою і некромантом одночасно.