Fractal Design пропонує Mid-Tower корпус Pop 2 Air у декількох варіантах

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Zealoth
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Fractal Design пропонує Mid-Tower корпус Pop 2 Air у декількох варіантах

Вроде смотришь, неплохой корпус, а потом в видео добираешься до этих ублюдских креплений передней панели...
Liam
Member

Повідомлення

Ctrl-C > Ctrl+V
kairo
Member

Повідомлення

Zealoth: 22.01.2026 14:58Вроде смотришь, неплохой корпус, а потом в видео добираешься до этих ублюдских креплений передней панели...
Я її декілька разів знімав, нічого складного. Більшість людей її взагалі ніколи знімати не будуть.
Zealoth
Member

Повідомлення

kairo: 22.01.2026 16:50
Zealoth: 22.01.2026 14:58Вроде смотришь, неплохой корпус, а потом в видео добираешься до этих ублюдских креплений передней панели...
Я її декілька разів знімав, нічого складного. Більшість людей її взагалі ніколи знімати не будуть.
Я ее снимаю каждые полгода, и каждый раз жду что для пластика он окажется последним.
kairo
Member

Повідомлення

Zealoth: 22.01.2026 17:42Я ее снимаю каждые полгода, и каждый раз жду что для пластика он окажется последним.
Навіть якщо одне з кріплень трісне, в що я не сильно вірю через круглу форму, там достатньо інших кріплень, щоб надійно тримати панель.
MelekTaus
Junior

Повідомлення

Убрали фишку с креплением 5,25, получили "один из тысячи :( " .
AlexWest
Member

Повідомлення

Користуюсь їхнім корпусом вже 8 років: супер якість за свої гроші. Але от передній фільтр зносився, протерся трохи, і не можу знайти такий окремо. Нові аналогічні корпуси з неадекватними цінниками.
МОНАХ
Member

Повідомлення

Zealoth: 22.01.2026 14:58 ... добираешься до этих ублюдских креплений передней панели...
► Одна з другорядних, але не останніх причин, чому я брав кейс з дверцятами :D .
AlexWest: 23.01.2026 10:45 ...супер якість за свої гроші. Але от передній фільтр зносився, протерся трохи, і не можу знайти такий окремо...
► Один з двох моментів, якими я був розчарований, коли таки придбав собі нарешті FD... - це не лише їх стосується, але й більшості (напевно абсолютної) сучасних і не дуже корпусів всіх цінових категорій: надто крупна сітка - місяць геть не пилового "сезону" і всередині кейса вже більше пилу, ніж на Залмані (мого другого профільного) за рік :insane: . На Залмані Z9 - під передньою сталевою сіткою - напівпрозорі 7-мм-мітрові "мочалки", а не нейлонові фільтри - можна 1 раз на два роки всередину залазити для "клінінга".
:insane: Наліпив на FD-ські передні нейлонові фільтри в додачу ще й з мікрофібри, щоб дрібні мікро-пилинки краще вловлював.
man1242
Member

Повідомлення

Знову ліан лі лан кул 3 скопіювали :rotate:
Відповісти