Новини
Останні статті і огляди
Тестування NVIDIA DLSS 4.5 показало сильне падіння продуктивності на старих GeForce RTX
-
XXXshadyXXX
Member
-
man1242
Member
Овершарп фіксится наразі sdk 210.0.1, хоча всеодно шарпнуто а тут прямо вах
-
fantomrulezz
Member
Та яка там більшість - це півтора задроти з форуму (я в тому числі).erkins007: ↑ 13.01.2026 17:30Не совсем. До текущего момента большинство ставили "Последняя" в замене длсс и не лезли в названия моделей и их различия.
Такі задроти раніше після встановлення гри йшли в апку і вручну обирали або latest або конкретну модель, тепер треба буде йти і вручну обирати саме конкретну модель.
Так, цей костиль і раніше був не сильно комфортний (бо окремо для кожної гри кожен раз обирати треба), а тепер ще плутанини додали.
Сподіваюсь, апку дороблять і з'явиться кнопка "зробити всім харашо" "автоматично обирати найсвіжішу оптимальну модель для всіх ігор".
Але то все стосується лише задротів, яких менше 1% від всіх покупців карт.
99% користувачів сидять на дефолтних налаштуваннях і нічого не міняють. Вони і трасформер 1 ще не встигли побачити, якщо грають не в найсвіжіші ігри, не те що трансформер 2.
Саме тому і вважаю недоречними такі хайпові висосані з пальця псевдотести з гучними заголовками жовтої преси про "вчений згвалтував журналіста тестування показало, що продуктивність DLSS гірше нативу", бо більшість пересічних взагалі не вникає в деталі і складає враження суто по заголовку а потім робить абсолютно некоректні висновки "не буду включати DLSS, я чув, що він не покращує а погіршує швидкодію"
-
man1242
Member
Побігав нову версію 310.5.2 то зазначу що підтягнули темперальні стабільність пресету К, звісно не як у пересета М але зміни є і вони помітні у кращий бік але фпс не змінився. Наче у русі теж ста більніше стало, знову не відомо це трансформер 2.0 лайт або той самий 1.0 з покращенням.
Добре що додали авто світч версій у грі вже самим апоп згідно вибраному пресету замість біготні руцями це робити окремо, флікерінг у пересета М продуктивність ні куди не ділось у проектах де він був.
Добре що додали авто світч версій у грі вже самим апоп згідно вибраному пресету замість біготні руцями це робити окремо, флікерінг у пересета М продуктивність ні куди не ділось у проектах де він був.
-
erkins007
Member
Он в части игр был неюзабельным - в тех же джедаях я вернулся на 4.0 из-за мерцания на 4.5vsx: ↑ 14.01.2026 00:45В общем перенесли релиз 4.5, видимо поняли что что-то не то
Это притом что производительность на 5090 не падает при 4.5 так как там тензоров напихано с запасом.
-
man1242
Member
Ну так в останньому оновленні покращили темперальну стабільність для версії К без втрат продуктивності наче фпс більше навіть ставerkins007: ↑ 14.01.2026 11:03Он в части игр был неюзабельным - в тех же джедаях я вернулся на 4.0 из-за мерцания на 4.5vsx: ↑ 14.01.2026 00:45В общем перенесли релиз 4.5, видимо поняли что что-то не то
Это притом что производительность на 5090 не падает при 4.5 так как там тензоров напихано с запасом.
-
erkins007
Member
man1242
Ну я все же подожду релиза 4.5 так как бета всё ещё сырая. В оттестированых играх типа Кибера она работает идеально, но не во всех проектах.
Ну я все же подожду релиза 4.5 так как бета всё ещё сырая. В оттестированых играх типа Кибера она работает идеально, но не во всех проектах.
-
man1242
Member
Не, пресет по стабільності був як і раніше тільки додали темперальні покращення та більш стабільне зображення у русі, тобто каеф. Усі пресети автоматично змінюються заздалегідь у грі коли перемикаєш пресет длсс у гріerkins007: ↑ 14.01.2026 12:10 man1242