Популярна, але не на цьому форумі, профільна тема пустує.
Новини
Останні статті і огляди
Продажі ARC Raiders орієнтовно перевищили 12 мільйонів копій
-
Kib
Member
Пропоную обговорити Продажі ARC Raiders орієнтовно перевищили 12 мільйонів копій
-
Telcontar
Member
Можливо люди грають, а не пишуть на форумі
Вона не складна, та й будь якої інфи по ній достатньо в інтернетах. Та й в соло грається комфортно.
-
Samilo
Member
Kib
?
Уже років 4 або і більше є відповідні discord-канали де і збирається відповідне комьюніті. Форуми не показник
?
Уже років 4 або і більше є відповідні discord-канали де і збирається відповідне комьюніті. Форуми не показник
-
Kib
Member
Те саме можна сказати і про танкиTelcontar: ↑ 06.01.2026 09:09Вона не складна, та й будь якої інфи по ній достатньо в інтернетах. Та й в соло грається комфортно.
-
tablestikus
Member
А про що писати?
-
Kib
Member
Хто де блюпрінти знайшов, хто як прокачався, ситуації які виникають під час файтів з рейдерами.
В мене наприклад був момент в локації село на блю гейті, біг на фрілодауті з ратлером позаду почало прилітати від рейдера, дав обойму з ратлера у відповідь і довга перезарядка ратлера, в цей момент звідки не візьмись на вулиці, на противника наскакує краб павук, поки він його скидав я перезарядився і нокнув його.
-
tablestikus
Member
Мені здається що це нема сенсу обговорювати коли явно вже є бази в інеті і по білдам і де що знаходити.Kib: ↑ 06.01.2026 09:33Хто де блюпрінти знайшов, хто як прокачався, ситуації які виникають під час файтів з рейдерами.
В мене наприклад був момент в локації село на блю гейті, біг на фрілодауті з ратлером позаду почало прилітати від рейдера, дав обойму з ратлера у відповідь і довга перезарядка ратлера, в цей момент звідки не візьмись на вулиці, на противника наскакує краб павук, поки він його скидав я перезарядився і нокнув його.![]()
-
Devijack
Member
Я трохи пограв на ютубі і далі не захотілось. Не люблю геймплей де смерть це лоадскрін.