Я три раза их переспрашивал. И мне три раза ответили - растаможка входит в тариф. На сайте в явном виде ты не найдешь. Хотя щас. Есть там один намек.
На телефоне не удобно выделять.
Читай второй пункт. Там прям очень жирно намекают.
- спойлер
У меня в переписке с менеджером четко три раза прозвучало.так це лише оформлення, а не *обхід* митниці,
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:так, тариф під ключ, мито враховане
Из Гонконга ТОЛЬКО авиа у них.Не авіа
Ні на що не натякаю, але червоненька Everglide SU75PRO сьогодні уже трекнулась в УкраїніБарбарис: ↑ 22.12.2025 10:24 правда ще не знаю куди.
Ага, наче як Siren V2 обіцяли.Барбарис: ↑ 23.12.2025 06:05 feniks_tm, 75 із сіренами?
Unionwell? То і є свічіБарбарис: ↑ 23.12.2025 06:05 2 шось знайти не можу, лише світчі.
Можеш замовити фул пак плейтів у китайця, розкажешБарбарис: ↑ 23.12.2025 06:05 бажано по частинах, тоді чекати, трекати замовлення, зібрати
Вот кто бы говорил. Это мне надо. Но уже все. Свичи закажу только и пока у меня игрушек хватит. Пусть все приедет для начала.але треба трошки закруглятись з імпульсивними покупками
Знаю что ты ждал и волновался.але перепитай, звичайно
Ну у тебя будет возможность задать вопрос именно в такой форме. Только результат будет не в твою пользу. Я задал вопрос абсолютно верно. И мой вопрос поняли. И ответ меня удовлетворил. Я им поделился.Треба було запитати: "з оцих 77 баксів, які ви порахували, скільки саме з них я плачу митних платежів (10%збору і 20% ПДВ вище суми 150євро), а скільки саме за доставку і який тариф за 1кг?" тоді б була релевантна відповідь
Вопрос в том что ты хочешь и ожидаешь от девайса. «Краще» - очень субъективное понятие.Barmaloid: ↑ 23.12.2025 20:59 Logitech K120 як була, так і залишається найкращим вибором для звичайного користувача ? Чи може Dell трохи краще буде ?
Спасибо ) Я об этом помню. Наверно возьму у Фанкейсов все что нужно. Кстати скажи - тот 205й крайтокс - он идет и для стабов и для свичей потом? А для пружин идет другая более "жидкая" штука? Верно?leif: ↑ 24.12.2025 14:05до речі, про всяк випадок! а то раптом ти пропустив цей момент: не забуть, що тобі потрібен 205й крайтокс або 205й + діелектрік grease або XHT-BDZ для стабів. і маленьку кисточку, якщо зайвої в господарстві немає
крім тактильних, звісно, з ними, якщо ліф і ніжки змастити 205м -- просто тактильність зникне) рейли стема і ботом хаузінга можна чим завгодно, але якщо світч тактильний, то ліф і ніжки стема -- тільки менш в'язким мастиломleif: ↑ 24.12.2025 14:31спочатку варто спробувати 205й, потім решту.