Только если этот топ будет составлен от Vlaad13luckygamerks: ↑ 15.12.2025 20:21 Слухайте, тут постійно обговорюється майже одні й ті самі питання. Можливо зараз прозвучить тупо, але ж тут є дійсно досвідчені експерти, які б наприклад за бажання могли б скласти деякий топ по кожної моделі від кращих до гірших карт, зрозуміло, що для одного в карті може цікавити максимальна потужність, другого максимально тихе охолодження, комусь треба дуже коротка карта, але ж тимнименш, а десь у шапці цей топ взагалі був би класно.
Наприклад як я розумію у 9070xt все жа таки том це Меркури, потім мабуть ред девіл чи сапфір нітро+?
Щось по типу такого, від кращого до гіршого:
Radeon 9070xt:
1) XFX Mercury
2) Sapphire Nitro+
3) Powercolor Red Devil
Я розумію, що це не так просто, але це б була нереальна допомога для людей, які не взагалі не орієнтуються. Та і зараз поки все не так сильно здорожчало, людина може зайти подивитись список від кращих до гірших, задати, якщо треба пару уточнюючих питань і придбати, щось.
Є офіційні магазини в яких ціни змінюються, кожного дня і умовно з такого списку можна вихватити, щось цікаве дешевше ніж від конкурентів.
Прошу прям сильно каменюками не закидувати
Новини
Останні статті і огляди
Вибір відеокарти
-
KPAH
Member
-
Buldozer.
Member
Не выдумывай. Месию попросим и деловKPAH: ↑ 15.12.2025 20:32Только если этот топ будет составлен от Vlaad13luckygamerks: ↑ 15.12.2025 20:21 Слухайте, тут постійно обговорюється майже одні й ті самі питання. Можливо зараз прозвучить тупо, але ж тут є дійсно досвідчені експерти, які б наприклад за бажання могли б скласти деякий топ по кожної моделі від кращих до гірших карт, зрозуміло, що для одного в карті може цікавити максимальна потужність, другого максимально тихе охолодження, комусь треба дуже коротка карта, але ж тимнименш, а десь у шапці цей топ взагалі був би класно.
Наприклад як я розумію у 9070xt все жа таки том це Меркури, потім мабуть ред девіл чи сапфір нітро+?
Radeon 9070xt:
1) XFX Mercury
2) Sapphire Nitro+
3) Powercolor Red Devil
Я розумію, що це не так просто, але це б була нереальна допомога для людей, які не взагалі не орієнтуються. Та і зараз поки все не так сильно здорожчало, людина може зайти подивитись список від кращих до гірших, задати, якщо треба пару уточнюючих питань і придбати, щось.
Є офіційні магазини в яких ціни змінюються, кожного дня і умовно з такого списку можна вихватити, щось цікаве дешевше ніж від конкурентів.
-
luckygamerks
Member
По перше, тут багато людей приходять і питають поради.Vlaad13: ↑ 15.12.2025 20:29Людина яка не розбирається в відяхах піде в магазин і керидбає зелену картуluckygamerks: ↑ 15.12.2025 20:21 Слухайте, тут постійно обговорюється майже одні й ті самі питання. Можливо зараз прозвучить тупо, але ж тут є дійсно досвідчені експерти, які б наприклад за бажання могли б скласти деякий топ по кожної моделі від кращих до гірших карт, зрозуміло, що для одного в карті може цікавити максимальна потужність, другого максимально тихе охолодження, комусь треба дуже коротка карта, але ж тимнименш, а десь у шапці цей топ взагалі був би класно.
Radeon 9070xt:
1) XFX Mercury
2) Sapphire Nitro+
3) Powercolor Red Devil
Людина яка розбирається у відяхах просто придбає зелену карту
Для чого ця таблиця радеонів?
По друге, про людей які розбираються, тут іде повідомлення виключно у їхній допомозі скаладання топу актуальних карт від кращої до гіршої.
По третє, 9070 була виключно для прикладу, вам було б легше аби таблиця почалась з nvidia? Мова іде про всі актуальні карти теперішнього покоління.
А саме: Rtx 5050, 5060 5060ti, 5070, 5080, 5090
Rx 9600xt, 9700, 9700xt
Я розумію, що дуже багато ньансів та підводних каменів, але такі я ки здатні лише у критику =)
Отправлено спустя 3 минуты 50 секунд:
Думаю ви і без месії гарно розбираєтесь, через вас цих карт мабуть сотні проходять
-
FirstTDM
Member
По какому критерию ранжировать топ видях? По цене? По производительности из коробки? По разгону? По шуму? По размеру?luckygamerks: ↑ 15.12.2025 20:21деякий топ по кожної моделі від кращих до гірших карт
Вот, например, ТОП по популярности прямо с хотлайна на сейчасluckygamerks: ↑ 15.12.2025 20:21Щось по типу такого, від кращого до гіршого:
Radeon 9070xt:
1) XFX Mercury
2) Sapphire Nitro+
3) Powercolor Red Devil
1) GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16G
2) ASUS TUF-RX9070XT-O16G-GAMING
3) ASUS PRIME-RX9070XT-O16G
4) GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING 16G
5) GIGABYTE AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 16G
-
Vlaad13
Member
Для радеонів таблиця непотрібна бо там всього 3 категорії.
1. Меркурій топ
2. Все інше плюс мінус однакове
3. Гіга де температури норм але спірні прокладки тому товар на любителя.
У зелених Асус, Мся, Інно.
Усьо
1. Меркурій топ
2. Все інше плюс мінус однакове
3. Гіга де температури норм але спірні прокладки тому товар на любителя.
У зелених Асус, Мся, Інно.
Усьо
-
luckygamerks
Member
Дякую за топ, але ж топ популярності нажаль не відображає, якості товару.FirstTDM: ↑ 15.12.2025 21:12По какому критерию ранжировать топ видях? По цене? По производительности из коробки? По разгону? По шуму? По размеру?luckygamerks: ↑ 15.12.2025 20:21деякий топ по кожної моделі від кращих до гірших карт
Вот, например, ТОП по популярности прямо с хотлайна на сейчасluckygamerks: ↑ 15.12.2025 20:21Щось по типу такого, від кращого до гіршого:
Radeon 9070xt:
1) XFX Mercury
2) Sapphire Nitro+
3) Powercolor Red Devil![]()
1) GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16G
2) ASUS TUF-RX9070XT-O16G-GAMING
3) ASUS PRIME-RX9070XT-O16G
4) GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING 16G
5) GIGABYTE AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 16G
-
FirstTDM
Member
Ага... т.е. топ не по популярности, не по цене, не по скорости, не по шуму, а по некому "качеству"?luckygamerks: ↑ 15.12.2025 21:21Дякую за топ, але ж топ популярності нажаль не відображає, якості товару.
А что такое в данном контексте "якість товару"? Уж не гуманитарная ли это категория?
-
Yurius
Member
Ви не правильно ставити запитання,ось і отримали....luckygamerks: ↑ 15.12.2025 21:21Дякую за топ, але ж топ популярності нажаль не відображає, якості товару
-
luckygamerks
Member
Ну я намагався пояснити у своєму повідомленні, що я розумію, що для різних людей топ буде різний, але малось наувазі середньо зважений топ, по основним показникам від найкращого до найгіршого. Може я не правий, але у переважній більшості це по перше якість виконання. Я привів приклад, наскільеи я чув то саме ті три карти які я написав для 9700xt є найкращими виконаннями, можливо я помиляюсь.Yurius: ↑ 15.12.2025 21:25Ви не правильно ставити запитання,ось і отримали....luckygamerks: ↑ 15.12.2025 21:21Дякую за топ, але ж топ популярності нажаль не відображає, якості товару
Так само як для 5070ti я так для себе розумію, це що типу ASUS ROG Strix, MSI Suprim X/Gaming X Trio/Expert, найгірші само собою це мабуть msi vantus і т.д.
Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
Я чув ви тут багато розповідали про свій великий досвід відносно пк та їх комплектуючих, тому я думаю ви розумієте, що саме малось на увазі, є0дине я так зрозумів, у ви трохи більше топите за асус, хоча не завжди асус це добре. Якщо, про досвід, це я не що б образити, а про те, що ви часто розказували про себе та знайомих, та багато карт асус у вашому з ними користуванні.FirstTDM: ↑ 15.12.2025 21:24Ага... т.е. топ не по популярности, не по цене, не по скорости, не по шуму, а по некому "качеству"?luckygamerks: ↑ 15.12.2025 21:21Дякую за топ, але ж топ популярності нажаль не відображає, якості товару.![]()
А что такое в данном контексте "якість товару"? Уж не гуманитарная ли это категория?![]()
-
FirstTDM
Member
Да ну... так не бывает... без указания критериев никаких средневзвешенных показателей не получится...luckygamerks: ↑ 15.12.2025 21:43але малось наувазі середньо зважений топ
Нет, не понимаю.luckygamerks: ↑ 15.12.2025 21:43я думаю ви розумієте, що саме малось на увазі
Когда меня спрашивают какую видяху купить сегодня (завтра ситуация может быть другая) - я спокойно отвечаю Asus или MSI с 3-мя кулерами по вкусу и кошельку от 5060 Ti до 5080... те, кто берут 5050 или 5090 и так понимают зачем они это делают...
ASUS TUF-RTX5070TI-O16G-GAMINGluckygamerks: ↑ 15.12.2025 21:43я так для себе розумію, це що типу ASUS ROG Strix
Востаннє редагувалось 15.12.2025 22:13 користувачем FirstTDM, всього редагувалось 1 раз.
-
Hells Angels
Member
позиціонується як топ лінійки асус, а гарантія обмежена 3 роками, і накой воно потрібно? переплатити за ргб на боці?luckygamerks: ↑ 15.12.2025 21:435070ti я так для себе розумію, це що типу ASUS ROG Strix
-
Vlaad13
Member
коли купляєш асус його завжди потім легше продати на Лох.юаHells Angels: ↑ 15.12.2025 22:08позиціонується як топ лінійки асус, а гарантія обмежена 3 роками, і накой воно потрібно? переплатити за ргб на боці?luckygamerks: ↑ 15.12.2025 21:435070ti я так для себе розумію, це що типу ASUS ROG Strix
цю фірму там купують майже відразу
але саме стрікс краще не брати бо майже завжди там дроселі оруть - краще таф
-
Vader
Member
Vlaad13

-
ilcattivo
Member
Універсальний гайд з вибору відеокарт від Влада. КористуйтесьVlaad13: ↑ 15.12.2025 20:29 Людина яка не розбирається в відяхах піде в магазин і керидбає зелену карту
Людина яка розбирається у відяхах просто придбає зелену карту
Для чого ця таблиця радеонів?
-
daesz
Member
ilcattivo
- спойлер
- і головне - правда ж
-
Nouriel
Member
без толку, це форум тут немає якихось закріплених повідомлень, чи шоб шапка була на кожній сторінці. Та й люди не надто читають: буває, задають питання, на яке відповідь буквально над самим питанням.))luckygamerks: ↑ 15.12.2025 20:21Слухайте, тут постійно обговорюється майже одні й ті самі питання. Можливо зараз прозвучить тупо, але ж тут є дійсно досвідчені експерти, які б наприклад за бажання могли б скласти деякий топ по кожної моделі від кращих до гірших карт,
-
Crazy_8
Junior
В кінцевому результаті купив собі 5080 від асус. Знаю, що по факту переплатив, але вже таке. Починалось все з звичайної 5070.Crazy_8: ↑ 23.11.2025 00:22 Вітаю, панство. Хочу купити 5070 ti за мінімум грошей. Підкажіть що краще взяти. Поки розглядаю такі варіанти(можливі варіанти ще):
- Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF OC
- Zotac GAMING GeForce RTX 5070 Ti SOLID SFF OC
- ASUS PCI-Ex GeForce RTX 5070 Ti PRIME OC Edition
Потрібна карта довжиною до 310(мій корпус Vinga Ghost).
Знаю, що у гіги були/є проблеми з тим, що витікає термопаста. Про цей Зотак інфи багато не знайшов. Я так розумію що в плані продуктивності воно все +- одне, тож мабуть треба дивитись на охолодження та компоненти карти.
Планую рендерити на карті та іноді грати в ігри.
-
7mindfields
Member
витрачати час тільки в нікуди, хоч 10 таких топів зроби, всеодно будуть постійно заходити унікуми, які не можуть декілька сторінок прочитати, і запитувати одні й ті самі тупі питання (як приклад, тред по ssd)luckygamerks: ↑ 15.12.2025 20:21 Я розумію, що це не так просто, але це б була нереальна допомога для людей, які не взагалі не орієнтуються. Та і зараз поки все не так сильно здорожчало, людина може зайти подивитись список від кращих до гірших, задати, якщо треба пару уточнюючих питань і придбати, щось.
-
FirstTDM
Member
Поздравляю!Crazy_8: ↑ 16.12.2025 04:14В кінцевому результаті купив собі 5080 від асус.
А конкретно - какая видяха Асус? Prime, TUF, Astral, ProArt?
Так бывает и частоCrazy_8: ↑ 16.12.2025 04:14Починалось все з звичайної 5070.
А в чем смысл странного термина "по факту переплатив"? Не было скидок хороших? Цены выросли со вчерашнего дня? Или как?Crazy_8: ↑ 16.12.2025 04:14Знаю, що по факту переплатив, але вже таке.
-
Filabatya
Member
FirstTDM
Переплатив заключається в співідношенні продуктивності до ціні до тішки відповідно.
Аналогічні танці з 9070 хт і простої в амд)
Переплатив заключається в співідношенні продуктивності до ціні до тішки відповідно.
Аналогічні танці з 9070 хт і простої в амд)