Головні анонси PC Gaming Show: Most Wanted 2025 — Sol Shogunate, Lunar Strike, Samson та інші ігри

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
lktnv
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Головні анонси PC Gaming Show: Most Wanted 2025 — Sol Shogunate, Lunar Strike, Samson та інші ігри

Ставить в название шоу Most Wanted это преступление. Как увидел заголовок, думал, что ЕА опять над трупом франшизы надругаться решили.
yurius_r
Member

Повідомлення

Учора відбувся реліз гри Ferocious. Це шутер від першої особи, де ми будемо битися з найманцями та динозаврами
Вкладення
Iron_Sky_2_Credit_Iron_Sky_Films.jpg
doc-oc
Member

Повідомлення

Тьфу! Думал имбецилы из ЕА таки додумались анонсировать ремейк к двадцатилетию Most Wanted, а тут шляпа какая-то :laugh:
D_ad
Member

Повідомлення

Щось якось.. ну таке.
Nekros
Member

Повідомлення

Samson крута, здивувала. Майже гта
Draqoon
Member

Повідомлення

Такий самий відстій як у соні, майкрософт та нінтендо. :horror:
Vpupkin
Member

Повідомлення

Схоже, я вже такий старий, що трейлером ніяких емоцій з мене не вичавити.
Але трохи цікавості в мене є, зовсім трохи.
Tetronga
Member

Повідомлення

Фігня це все. Ось моя гра року (сподіваюсь) :super:
Tiufin
Member

Повідомлення

Tetronga
Що це за грибний тріп? :insane:
КурткаБейн
Member

Повідомлення

з такими анонсами прийдеться в 10й раз Сталкер2 проходити :-/
zaqik
Member

Повідомлення

самурайський екшен
[...]
Героїня
А чо не чорная, я нипонел?

Дальше лень на цитаты раскладывать, но что у нас? Кооп, рыглайк, выжывачи... только пикселей нехватает, чтобы выиграть в бинго. Только на DoW4 какая-то надежда.
Kassatka
Member

Повідомлення

Ну, буду чекати DarkSwitch. Вже є градобудівельний симулятор The Wandering Village на спині гігантської тварини, тепер же буде на гілках гігантського дерева. Скачав вже доступну демку на 7 Гб, при тому, що сама гра має бути на 30 Гб.
Також, чекатиму Dawn of War 4. Хотілося б сподіватися на чудо, що буде з механіками, схожими на Dawn of War 1 (головне - поповнення загонів піхоти новими солдатами прямо під час бою через кнопку плюсик - ідеал для ледачого підпивасного геймлею з поганим мікроконтролем, ну і звісно, щоб задомінувати більшою/швидшою/ефективнішою економікою/армією, а не довбитися в тактику і мікроконтроль при швидкому упорі в ліміт чи обмеженим числом юнітів, виданих на старті), але підозрюю, що буде щось середнє між Dawn of War 2 та Dawn of War 3.
Відповісти