Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
heidfeld
Member

Повідомлення

А о FiiO JT3 кто-то что-то может сказать? Там и сопротивление 80 Ом, и типа модель выше уровнем. Лучше чем JT1 по звуку?
feniks_tm
Member

Повідомлення

heidfeld: 22.11.2025 13:27 А о FiiO JT3 кто-то что-то может сказать? Там и сопротивление 80 Ом, и типа модель выше уровнем. Лучше чем JT1 по звуку?
Ну це уже порівняння відкритих (JT3) і закритих (JT1) (фактично напівзакритих, але то таке). Не дуже коректно порівнювати.
lewerlin
Member

Повідомлення

heidfeld: 22.11.2025 13:11 все остальные параметры улучшаются при большем сопротивлении наушников, если верить этому тесту https://reference-audio-analyzer.pro/re ... #gsc.tab=0

поэтому и хотел наушники с сопротивлением повыше. звуковуха в этом плане не ограничивает, а показатели становятся лучше на выходе.
Простіше кастомкабель, з додатковим опором, підкинути, якщо вже так "графіків" гарних хочеться.
heidfeld
Member

Повідомлення

заказал короче FiiO JT1 за 1870, не хотелось доплачивать за JT3.

Так что ждите правдивый обзор этого китайского мусора, хотя я и так знаю что все отзывы с оценкой 5 это продажные. А все правдивые отзывы с оценкой 1 :lol: :gigi:
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

Чутка цікавого - є в мене гарнітура вже років 7+ REAL-EL GDX-7700 (вони ще є таки від Свена):
спойлер
Зображення

Особливо нічого не скажу плохого та хорошего = норм гарнітура для пограти та з адекватним мікрофоном (йбо йде з юзб звуковухой). (кстаті софт управління як у Хатора)

В 21 облізли амброшури (бо вони кожзам) = написав в підтримку Реал, відправили в підтримку Свен (як я розумію Реал це підбренд) . Вони швидко відкопали та прислали амброшури.
І зараз теж облізлі, вже з "подушкой" на обруче , написав = теж відкопали та швидко прислали .... :up:

Звичайно за гроши (300 грн з пересилками) , але хоча и китай, но сервіс гуд, бо ранійше були різні гарнітури = викидав, бо підтримка відфутболівала, у знайомого звуковика якись були зовсім "золоті" аудіфільські, так теж послала підтримка, заказував сам перешивку за крупні гроші...
:super:
Bender911
Member

Повідомлення

Klon: 27.11.2025 21:47 Чутка цікавого - є в мене гарнітура вже років 7+ REAL-EL GDX-7700 (вони ще є таки від Свена):
спойлер
Зображення

Особливо нічого не скажу плохого та хорошего = норм гарнітура для пограти та з адекватним мікрофоном (йбо йде з юзб звуковухой). (кстаті софт управління як у Хатора)

В 21 облізли амброшури (бо вони кожзам) = написав в підтримку Реал, відправили в підтримку Свен (як я розумію Реал це підбренд) . Вони швидко відкопали та прислали амброшури.
І зараз теж облізлі, вже з "подушкой" на обруче , написав = теж відкопали та швидко прислали .... :up:

Звичайно за гроши (300 грн з пересилками) , але хоча и китай, но сервіс гуд, бо ранійше були різні гарнітури = викидав, бо підтримка відфутболівала, у знайомого звуковика якись були зовсім "золоті" аудіфільські, так теж послала підтримка, заказував сам перешивку за крупні гроші...
:super:
Для пополярних навушників типу ATH-m50x на алі 3-5 баксів пара амбушур. Але в цілому круто коли виробник пам'ятає про покупців.
XAPAKTEPHUK
Junior

Повідомлення

Порекомендуйте, будь-ласка, навушники в районі 10к.

-Бездротовий та дротовий спосіб підключення
-Повнорозмірна конструкція
-Наявність мікрофона

Пріорітети: на першому місці надійність та автономність .
До звуку не дуже вибагливий, хотілось би щоб не гірше ніж на старих Sony MDR-7506.

Поки що придивився Sony WH-1000XM4
Carlos10
Member

Повідомлення

Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, щось прийнятно-універсальне для компа. Сдохли мої Medusa 5.1, а що зараз народ сучасний слухає в іграх та медіа, в душі не уявляю.
Звичайно, після реального пространного звуку з купою динаміків на кожне вухо, мені буде важкувато з пошуками, але хочеться і рибку з'їсти (об'ємний звук), і на човнику покататися (уникнути недолікив "ігрових гарнітур" у інших сценаріях). Бюджет - до 10К грн +-.
Поки що окреслив для себе 3 кандидати, але якщо б все було так просто, я б не відволікав шановне панство):
Razer Blackshark V3
Logitech G Pro X Wireless
Epos H3 Pro Hybrid
Граю в основному в Колду та різні сталкери-метро. Слухаю максимум FLAC. Сижу на відкиді від столу, якщо шнур - то від 1.5 метри або якесь рішення.
Буду з нетерпінням чекати порад, бо ДН не за горами :shuffle:
Bender911
Member

Повідомлення

XAPAKTEPHUK: 30.11.2025 04:31 Поки що придивився Sony WH-1000XM4
Класні навушники, по надійності не скажу, бо не часто юзаю, але виглядають та відчуваються гарно.
valera60
Member

Повідомлення

XAPAKTEPHUK: 30.11.2025 04:31Поки що придивився Sony WH-1000XM4
Пользуюсь третий месяц и одни плюсы, для меня. Шнурок и ВТ работает отлично, шумодав это "что то" /по квартире/. Как ведут себя на улице - не скажу. На голове "сидят" отлично. На уши не давят /пробовал пару раз часов по 6/. Использую часто, 3-4 часа, но не каждый день. Ещё ни разу не заряжал. Работают.
XAPAKTEPHUK: 30.11.2025 04:31-Наявність мікрофона
Микрофоном не пользовался, как бы не нужен, если честно, то даже не знаю как его включать.
Но наушники афигенные.

Отправлено спустя 10 минут 4 секунды:
XAPAKTEPHUK: 30.11.2025 04:31До звуку не дуже вибагливий, хотілось би щоб не гірше ніж на старих Sony MDR-7506
А что с ними случилось, если не секрет?
XAPAKTEPHUK
Junior

Повідомлення

valera60: 30.11.2025 15:16 А что с ними случилось, если не секрет?
Почав пропадати звук у "віддаленому" навушнику.
При розборі візуально поломку виявити не зміг.

Тільки коли вже прийшли нові навушники, розкурочив старі в нуль і знайшов таки місце поломки, але в цьому стані вони вже не придатні до використання.

Відправлено через 3 хвилини 20 секунд:
А замовив Sony WH-1000XM4. І сьогодні як раз тільки прийшли.
valera60
Member

Повідомлення

XAPAKTEPHUK: 05.12.2025 22:10А замовив Sony WH-1000XM4. І сьогодні як раз тільки прийшли.
Напишите как впечатление, когда разберётесь "что и как".
p.s. Сейчас слушаю музыку хотя уже и время...Наушники...афигенные.
спойлер
tablestikus
Member

Повідомлення

Я щось і ХМ4 і ХМ6 слухав і були вони мені ну дуже глухі( Хоча власникам дуже подолбалися.
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Хлопцы привет. Назрел вопрос замены моих SteelSeries Siberia V2, котрым уже почти 10 лет от роду...
Посидел с чатомжпт покумекал, с моим бюджетом (хотелось бы до 7, но со скрипом можно и 9, если очень захотеть) остановились на том же бренде, а точнее SteelSeries Arctis Nova 7/7X/7P, но почитал что есть жалобы по отвалу связи и что вроде в Gen2 вопрос улучшили.
Смотрел и на другие, но % брака в других очень велик, микрофон неочень, тут вроде меньше. И амбюшуры вроде очень даже прикольные, тканевые и пена...
Нужны полноразмерные, безспроводные (хочу уменьшить провода). А так как работа на ноуте, а игры на пк - блютуз будет в ноуте а донгл в пк. Провод - если разрядятся внезапно. УДОБНО!
Требования - хорошие уши на каждый день, хороший микрофон (для работы в Teams, но я понимаю что ИДЕАЛЬНОГО за эту цену нет, да и возможно вообще нет, да и не нужно, нужно просто хороший микрофон) и хорошее позиционирование (CS2, Hunt, PUBG) на ПК. Вроде требованиям отвечают. Всякие музыки, фильмы - для этого есть аудио система и ТВ, то аудиофильство лесом. Только работа и игры :)
Вопрос намба ван:
Хороший ли выбор или чтото не учел?
Ту:
Нужно ли брать Gen2 за 8.5 или обычная версия тоже ОК и без проблемная, которая стоит на пару-тройку тысяч дешевле?
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Жива тема, нічого не скажеш))
Radio Bay
Member

Повідомлення

SPEC1AL1ST: 07.12.2025 09:56Жива тема, нічого не скажеш))
Sennheiser Accentum Wireless
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Radio Bay: 07.12.2025 12:34
SPEC1AL1ST: 07.12.2025 09:56Жива тема, нічого не скажеш))
Sennheiser Accentum Wireless
Доброго дня. Ви читали вимоги? В них гарний мікрофон виносний? Чи позиціонування в шутерах? Донгла для радіо-режиму теж немає. Мені не музику слухати.
Думаю, що ви просто нічого не читали і написали щоб написати.
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

SPEC1AL1ST "геймерські" навушники вам тут не порадять) Хочете звук - сенхи/баєри під свій бюджет та просто окремо мікрофон. Хочете "геймерське" - беріть що надумали та і все. По моїм власним спостереженням багато скілових стрімерів шутерів грають у hyperx дротових/бездротових, тому я би звернув мабуть увагу на них.
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

noth1ng_matters: 07.12.2025 13:54 SPEC1AL1ST "геймерські" навушники вам тут не порадять) Хочете звук - сенхи/баєри під свій бюджет та просто окремо мікрофон. Хочете "геймерське" - беріть що надумали та і все. По моїм власним спостереженням багато скілових стрімерів шутерів грають у hyperx дротових/бездротових, тому я би звернув мабуть увагу на них.
Дякую за пораду! Ні, звук я не хочу, я хочу ігри и Teams :)
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

SPEC1AL1ST "звук" мав на увазі максимально якісний за ваш бюджет в тому числі і для ігор) От я наприклад не так давно взяв 559 сенхи, підключив до звукової кастомним кабелем і у тому ж батлфілді наче чіти ввімкнулись - чутно все настільки добре що я знаю з яких кущів кого мені очікувати)
Але в той же час інколи думаю про те щоб взяти щось бездротове "геймерське". Типу маю повнорозмірні відкриті, маю затички гібриди, для повного набору треба бездріт)
Відповісти