ARC Raiders оновила рекорд популярності — понад 460 тисяч гравців у Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
karokum
Member

Повідомлення

Enjthesilence
З тим що такі гравці теж мають бути абсолютно згоден
І стосовно заруб в паті, та і в соло теж є момент що іноді вони аж занадто м'ясні, де пів сервера перемолотиться в одній точці. То уже не лутер шутер а гладіаторська арена якась. Треба більше великих карт, особливо для лейтгейму
Але такого меншість, особливо в соло режимі, і я вважаю це теж річ яка вплинула на успіх. До Арку я грав лише Ексоборн бету (мені сподобалося в цілому), вони з Арком доволі схожі концептуально, Арк просто якісніший в рази. Всі інші екстракшени мене взагалі не приваблювали, бо це буквально симулятор шнира кур'єра або пацюка. Не всі готові до такого кровожерливого геймплею, я в тому числі. В Арку ж найбільше емоцій якраз таки доставили соціальні взаємодії, випадкові кооперації, чи ті ж файти з такими як ти, бо якраз і це все дає те різноманіття ігрових ситуацій
mycolaevich
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Тут важливий баланс.
Перший тиждень показав що "пвє додіки" - це значна частка аудиторії. За 30 годин вони пройдуть дай бог половину квестів, прокачають половину верстаків і можливо почнуть експедицію. Якщо почнуться масові пвп заруби - вони дропнуть гру.
Ті хто з самого початку в пвп ганяють - теж дропнуть, тому що це явно не найсильніша сторона гри.
А взагалі час покаже: якщо масовий перехід на пвп буде шкодити прибутку - ембарки це одразу поправлять)
STARL1GHT
Member

Повідомлення

VovaII: 10.11.2025 17:59 STARL1GHT
Так на цей рік анонсували вже два великих доповнення.
Навіть враховуючи очевидний успіх гри та явну зацікавленість розборником щодо свого творіння, також знаючи сучасний геймдев, — от коли зроблять, тоді й побачимо. Особисто я скептично ставлюся до анонсів, і завжди стоїть питання якості. Тому таке.

Працювати їм є над чим, але свої 1.1к гра вже відпрацювала.
dimon2277
Member

Повідомлення

STARL1GHT: 10.11.2025 22:19
VovaII: 10.11.2025 17:59 STARL1GHT
Так на цей рік анонсували вже два великих доповнення.
Навіть враховуючи очевидний успіх гри та явну зацікавленість розборником щодо свого творіння, також знаючи сучасний геймдев, — от коли зроблять, тоді й побачимо. Особисто я скептично ставлюся до анонсів, і завжди стоїть питання якості. Тому таке.

Працювати їм є над чим, але свої 1.1к гра вже відпрацювала.
ну якщо дивитися на інший їх проект (The Finals) то там з цим все ок, сезон по розкладу, нова мапа, та пара ганів/гаджетів
ну а скіни (їх кількість) тільки як сніжний ком йдуть, все більше і більше)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

STARL1GHT: 10.11.2025 22:19 Працювати їм є над чим, але свої 1.1к гра вже відпрацювала.
а це правда.
- тікрейт жахливий, часто за стінками помираю/вбиваю, помітно як з затримкою отримують демедж арки. по балансу питання також є. Венатор - 100% брокен зброя, збірка стічтер\ферро занадто сильна відносно своєї вартості. відсутність нормальних дуо-лобі, двійок завжди кидає до трійок. точки респавну на карті так собі, коли знаєш де найближча, дуже легко у першу хвилину вбивати сусідній сквад. на фрі лодаути потрібен кд.
STARL1GHT
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 11.11.2025 00:06
STARL1GHT: 10.11.2025 22:19 Працювати їм є над чим, але свої 1.1к гра вже відпрацювала.
а це правда.
- тікрейт жахливий, часто за стінками помираю/вбиваю, помітно як з затримкою отримують демедж арки. по балансу питання також є. Венатор - 100% брокен зброя, збірка стічтер\ферро занадто сильна відносно своєї вартості. відсутність нормальних дуо-лобі, двійок завжди кидає до трійок. точки респавну на карті так собі, коли знаєш де найближча, дуже легко у першу хвилину вбивати сусідній сквад. на фрі лодаути потрібен кд.
5 раз в підряд спавнило посеред рейду, коли пачка виходить медіум / хеві шилди та Еквалайзер / Юпітер, або 4 рівня Темпест / Бобкет / Вулкан / Беттіна. Як жеж було класно (ні) трахати тіпів на фрі лодаутах (або зустріти таких на самому початку рейду) :-/
Afit
Member

Повідомлення

Згідно з даними SteamDB «онлайн» гри за минулі 10 днів поступово ріс, що буває не часто — найчастіше після пікового інтересу залученість аудиторії починає поступово падати.
Те про шо я й казав
Вкладення
Снимок экрана 2025-11-11 031722.png
VovaII
Member

Повідомлення

STARL1GHT
знаючи сучасний геймдев, — от коли зроблять, тоді й побачимо. Особисто я скептично ставлюся до анонсів, і завжди стоїть питання якості. Тому таке.
— В тому то і надія, на відміну від майже всього сучасного геймдеву, ці відразу випустили гру в такому стані, що більшості геймдеву і не снилося. Плюс, чисто психологічно, обіцяти на короткий термін, це не те саме що на невизначений. — Оці два чинника дають надію, що буде близько до обіцяного. На більше я не претендую.
Та й чекати всього два місяці.

Відправлено через 6 хвилин 43 секунди:
Enjthesilence
STARL1GHT
Тобто: ти такий «рачкуєш» як «Папа Карло» а хтось прокачаніший обдере тебе як липку? — Яка «цікава» гра. (Ні). Фу. Гидота. Та ще за мої власні кошти! Содомія якась… :mad:
STARL1GHT
Member

Повідомлення

VovaII: 11.11.2025 14:14 STARL1GHT
Тобто: ти такий «рачкуєш» як «Папа Карло» а хтось прокачаніший обдере тебе як липку? — Яка «цікава» гра. (Ні). Фу. Гидота. Та ще за мої власні кошти! Содомія якась… :mad:
З таким підходом краще з PvE та сінглів не вилазити, а то щось можуть відібрати. :gigi:
Один раз гаєчку з гвинтиком заберуть, другий — цноту ззаді, а про інші — мені і говорити страшно. :gigi:

У патчі 1.2 зробили більш жорсткий матмейкінг, тепер частіше кидає відповідно вашій к-сті, і спавнить трохи частіше на початку рейду, хоча на мою думку потрібно ще дороблювати цей момент. З реєстрацією також підшаманили — відчувається краще ніж було, хоча і тут ще ж над чим працювати.

По змінам перших патчів, складається думка що розробник все ж таки читає фідбек та намагається реагувати.

Тому повторю свою тезу, що гра свої 1.2к точно вартує.
Відповісти