Новини
Останні статті і огляди
Чутки: NVIDIA скасувала відеокарти GeForce RTX 50 Super через дефіцит 3‑ГБ чипів GDDR7
-
already_over
Member
ну, у меня выбора нет по работе, only nvidia, бо cuda. Жаль, думал апгрейднусь с 3090 на 5080супер или 5070если в нее трохи памяти докинут.
не судьба
не судьба
-
dead_rat
Member
І тим більше шанс, що людина розуміє, що наступна відяха їй зараз не потрібна.Vlaad13: ↑ 07.11.2025 15:18це не зовсім такvsx: ↑ 07.11.2025 15:14 dead_rat
просто у чувака вся ценность жизни сводится к видеокартам
людей он тоже оценивает по ним, если у тебя крутая карта значит ты норм чувак, с деньгами, если слабая или старая значит ты дно и вообще умственно неполноценный..
чим більше у людини грошей - тим більш розумна людина - тим кращу вона відяху може собі дозволити
-
Vlaad13
Member
значить вам не потрібна відяха і ви не граєте в нові ААА ігри а можливо тількі в якийсь кіберспорт і то раз на рікDDt: ↑ 07.11.2025 15:17у меня есть деньги хоть на 5 видюх 5090Vlaad13: ↑ 07.11.2025 14:47і в те що у вас є гроші і ви не хочете купляти норм відяху я вже не повірювот просто лежат бабки на счету или под матрасом, бери хоть щас и покупай
но для моих потребностей я даже не уверен нужна ли мне 5060ти или 5070 .... просто нет необходимости
dead_rat правильно описал твой стиль мышления
знову ж таки я ніколи не повірю людям які пишуть що в мене умовний монітор 1080 і карта за 10к гривень я граю і мені норм, хоча я міліонер
замість того щоб купити нормальний 1440 олед монітор та якусь 5080
ці байки я чую від кожного другого таксиста - що насправді він міліонер, таксує для душі, а машина дешева бо більш дорога не має сенсу
вірю вірю вірю
-
dead_rat
Member
Вітаю, коли подорослішав, то взяв за правило не купувати речей, котрі мені не потрібні. Не важливо яка там знижка чи скільки в мене грошей.Vlaad13: ↑ 07.11.2025 15:22значить вам не потрібна відяха і ви не граєте в нові ААА ігри а можливо тількі в якийсь кіберспорт і то раз на рікDDt: ↑ 07.11.2025 15:17
у меня есть деньги хоть на 5 видюх 5090вот просто лежат бабки на счету или под матрасом, бери хоть щас и покупай
но для моих потребностей я даже не уверен нужна ли мне 5060ти или 5070 .... просто нет необходимости
dead_rat правильно описал твой стиль мышления
знову ж таки я ніколи не повірю людям які пишуть що в мене умовний монітор 1080 і карта за 10к гривень я граю і мені нор, хоча я міліонер
ці байки я чую від кожного другого таксиста - що насправді він міліонер, таксує для душі, а машина дешева бо більш дорога не має сенсу
вірю вірю вірю
Машини не маю, бо по ліні своїй ніяк не зроблю права. Та й не знаю що з нею робити
-
already_over
Member
на правах оффтопа)
хотя тоже думал будет стоять под окнами пылью покрываться, но нет. Даже опция поехать в магаз за вкусняшками которых рядом нет, и не тащить на себя рюкзак с едой - вау.
- спойлер
Машини не маю, бо по ліні своїй ніяк не зроблю права. Та й не знаю що з нею робити
хотя тоже думал будет стоять под окнами пылью покрываться, но нет. Даже опция поехать в магаз за вкусняшками которых рядом нет, и не тащить на себя рюкзак с едой - вау.
-
Vlaad13
Member
ви нічого не зрозумілиdead_rat: ↑ 07.11.2025 15:25Вітаю, коли подорослішав, то взяв за правило не купувати речей, котрі мені не потрібні. Не важливо яка там знижка чи скільки в мене грошей.Vlaad13: ↑ 07.11.2025 15:22
значить вам не потрібна відяха і ви не граєте в нові ААА ігри а можливо тількі в якийсь кіберспорт і то раз на рік
знову ж таки я ніколи не повірю людям які пишуть що в мене умовний монітор 1080 і карта за 10к гривень я граю і мені нор, хоча я міліонер
вірю вірю вірю
ось наприклад я купую комп, не граю на ньому, потім захожу на компьютерний форум і пишу що мене влаштовує мій сетап бо я ні в що не граю майже тому хоч в мене є гроші я нічого іншого купляти не буду
це пост із разряда - зайшла людина на форум по іграм - написала що не збирається купляти комп бо ігри її не цікавлять (хоч вона і мьйонер)і вийшла
ну і до чого це тоді все? от навіщо ця людина зоходила і писала це нам
типу тримає нас в курсі?
Відправлено через 45 секунд:
на машині від ТЦК також зручніше тікатиalready_over: ↑ 07.11.2025 15:29 на правах оффтопа)зря, машину прям советую, лучшее приобретение в жизни после постройки дома. Открывает главную ачивку в жизни - чувство свободы, что ты можешь поехать куда хочешь (сейчас ахаха), и когда хочешь, не завися от автобусов, поездов и т.д.
- спойлер
Востаннє редагувалось 07.11.2025 15:32 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 2 разів.
-
dead_rat
Member
Я без проблем на веліку роблю 50-100 км круг з заїздом на кавуalready_over: ↑ 07.11.2025 15:29 на правах оффтопа)зря, машину прям советую, лучшее приобретение в жизни после постройки дома. Открывает главную ачивку в жизни - чувство свободы, что ты можешь поехать куда хочешь (сейчас ахаха), и когда хочешь, не завися от автобусов, поездов и т.д.
- спойлер
По місту пробки, то щось авто не сильно допоможе. Може якщо куплю, то ввійду у смак, хто зна
Востаннє редагувалось 07.11.2025 15:33 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
-
7mindfields
Member
Так без сорому товсто накидувати треба вмітиVlaad13: ↑ 07.11.2025 15:12 3070 ніколи не була нормальною відяхою - не в свій час ні тим більш зараз
-
Filabatya
Member
А 2 мішка бульби поки по 11 ще, а метал в сусіда підрізати чи дрова в комунальщиків в вихідні зкомуніздити перед понеділком?
Авто тема, особливо зимою
Авто тема, особливо зимою
-
Vlaad13
Member
проблема 3070 була в тому що для 3070 вона була оверпрайз і оверкіл, а для 1440 їй вже невистачало рами, тому її покупка була досить спірним варіантом7mindfields: ↑ 07.11.2025 15:32Так без сорому товсто накидувати треба вмітиVlaad13: ↑ 07.11.2025 15:12 3070 ніколи не була нормальною відяхою - не в свій час ні тим більш зараз
-
dead_rat
Member
Я от легко можу уявити, що людина має гроші, має якийсь час і натхнення на ігри, та при цьому не париться щоб усі повзунки вправо і 144 фпс
-
Vlaad13
Member
особливо круто їздити на велку у сніг або дощdead_rat: ↑ 07.11.2025 15:31Я без проблем на веліку роблю 50-100 км круг з заїздом на кавуalready_over: ↑ 07.11.2025 15:29 на правах оффтопа)зря, машину прям советую, лучшее приобретение в жизни после постройки дома. Открывает главную ачивку в жизни - чувство свободы, что ты можешь поехать куда хочешь (сейчас ахаха), и когда хочешь, не завися от автобусов, поездов и т.д.
- спойлер
По місту пробки, то щось авто не сильно допоможе. Може якщо куплю, то ввійду у смак, хто зна
коли на вулиці -5 і купа снігу теж нормас
-
dead_rat
Member
Ти не повіриш, але я зимою теж нормально накатуюVlaad13: ↑ 07.11.2025 15:36особливо круто їздити на велку у сніг або дощdead_rat: ↑ 07.11.2025 15:31
Я без проблем на веліку роблю 50-100 км круг з заїздом на каву
коли на вулиці -5 і купа снігу теж нормас
Десь як раз до -5, бо нижче вже треба надто екіпіруватися, та й рідко воно холодніше.
-
Vlaad13
Member
мені досить важко повірити в те що людині в 2025 році нормально грати на 3070dead_rat: ↑ 07.11.2025 15:36 Я от легко можу уявити, що людина має гроші, має якийсь час і натхнення на ігри, та при цьому не париться щоб усі повзунки вправо і 144 фпс
вона скоріше за все не грає взагалі - ну тоді звісно їй норм, не грати можно на будь чому
Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
ніколи не розумів вас велосипедистівdead_rat: ↑ 07.11.2025 15:39Ти не повіриш, але я зимою теж нормально накатуюVlaad13: ↑ 07.11.2025 15:36
особливо круто їздити на велку у сніг або дощ
коли на вулиці -5 і купа снігу теж нормас![]()
Десь як раз до -5, бо нижче вже треба надто екіпіруватися, та й рідко воно холодніше.
влітку вся рожа в комахах і пилюці
взимку рожа червона від холоду
замість того щоб комфортно їхати на м'якій підвісці з клімат контролем та фільтрованним повітрям
при цьому ти можеш одягати будь що в будь яку пору року
але ладно у самурая немає цілі - тільки шлях
Востаннє редагувалось 07.11.2025 15:42 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 1 раз.
-
already_over
Member
представляю это удобство чесать на 17 этаж с великом когда свет вырубают, зимой, когда снег в лицо летит. дворников то нет.dead_rat: ↑ 07.11.2025 15:39Ти не повіриш, але я зимою теж нормально накатуюVlaad13: ↑ 07.11.2025 15:36
особливо круто їздити на велку у сніг або дощ
коли на вулиці -5 і купа снігу теж нормас![]()
я бы и рад поверить что велик удобней, но это как самокат: слишком большой для квартиры, слишком маленький для комфортного перемещения.
-
vsx
Member
Vlaad13: ↑ 07.11.2025 15:18 чим більше у людини грошей - тим більш розумна людина
- спойлер
7600 я купил летом 23, arc b580 вышла несколько месяцев назад..Vlaad13: ↑ 07.11.2025 15:18 до вас у мене претензій немає, ви одразу написали що грошей немає тому і купили 7600 замість відяхи
вас звісно також не можна назвати розумною людиною - бо якщо ви б перед покупкою порадились з нами на форумі ми б вам порадили щось нормальне по типу арки 580 чи 4060
я на ней играл играл 2 года, мне было норм
насчет совета на форуме, тот факт что ты советуешь b580 уже достаточно говорит о твоей компетенции
-
dead_rat
Member
Бачите як мало ви розумієте. А я от не розумію як в людини може відвисати пузо, чи в чому проблема пробігти 5 кмVlaad13: ↑ 07.11.2025 15:41 ніколи не розумів вас велосипедистів
замість того щоб комфортно їхати на м'якій підвісці з клімат контролем та фільтрованним повітрям
але ладно у самурая немає цілі - тільки шлях
-
Vlaad13
Member
в мене є авто але пуза немає - я важу 75 кг (при рості 177), періодично бігаю якщо гарна погодаdead_rat: ↑ 07.11.2025 15:44Бачите як мало ви розумієте. А я от не розумію як в людини може відвисати пузо, чи в чому проблема пробігти 5 кмVlaad13: ↑ 07.11.2025 15:41 ніколи не розумів вас велосипедистів
але ладно у самурая немає цілі - тільки шлях![]()
взагалі зайва вага з'являється від поганої дієти, якщо ви не їсте усіляку гадость то і товстішати не будете, або просто їсти не прям багато - але для деяких це складно
Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
багато хто сміється з Маска і думає що він тупипий - хоч це зовсім не так, просто людина робить що хоче і йму без різниці скільки це для нього буде коштувати, також не забуває і заробляти, але ви думайте й далі що Маск міліардер тупий - а ось я розумний тому що купив 7600 бо 4060 вже булаvsx: ↑ 07.11.2025 15:43Vlaad13: ↑ 07.11.2025 15:18 чим більше у людини грошей - тим більш розумна людина
- спойлер
- Screenshot_12.png
7600 я купил летом 23, arc b580 вышла несколько месяцев назад..Vlaad13: ↑ 07.11.2025 15:18 до вас у мене претензій немає, ви одразу написали що грошей немає тому і купили 7600 замість відяхи
вас звісно також не можна назвати розумною людиною - бо якщо ви б перед покупкою порадились з нами на форумі ми б вам порадили щось нормальне по типу арки 580 чи 4060
я на ней играл играл 2 года, мне было норм
насчет совета на форуме, тот факт что ты советуешь b580 уже достаточно говорит о твоей компетенции
і якщо вам без різниці яка у вас карта і в ігри ви не граєте - що ви тут робите?
-
dead_rat
Member
Vlaad13
Звичайно Маск не тупий(був), він просто знаркоманився і поїхав кукухою, стілько-то хімії в себе вдихати
Звичайно Маск не тупий(був), він просто знаркоманився і поїхав кукухою, стілько-то хімії в себе вдихати
-
n+gibat[]r
Member
Как хорошо что не стал ждать суперов а взял RTX5080 играть в Excel и Word