кудрявый: ↑
30.10.2025 22:46
Пан по сумістництву співробітник чи адвокат оцього сервісу де тебе перебивають на першому ж реченні - "ясно, випадо негарантійний" ?
Це там де "якщо чогось не знає - він це питає, зокрема для цього є сервіс, який скаже що з цим робити"
Гроші давай, що робити)))
Ідіть проспіться, чесслово
Відправлено через 25 хвилин 11 секунд:
LiquidStorm: ↑
31.10.2025 03:22
В тамтих країнах продавцю/виробнику дешевше обміняти товар чи повернути кошти, ніж бавитися в суди, бо там це - дорого, і в більшості випадків - виграшно для споживача. Не написали великими буквами на пристрої, що його тре циклувати кожні Х днів - значить споживач не знав і не мав цього робити.
Ви про це звідки знаєте, є певний досвід життя в інших країнах (у мене є, якщо що), чи в інтернеті подивились? Там разом з певними плюшками приходять і певні наслідки і відповідальність, але про це чомусь ніхто не згадує. Не дешевше, потім таких покупців просто банять в торговій мережі і все
У випадку зарядної станції це не є поломкою і воно не впливає на її роботу і функції, все що там не так - вам неправильно показує прогнозне значення, що виправляється циклом заряд-розряд. Зарядна станція не призначена для роботи як ДБЖ 24/7 365 днів на рік, це побічна функція, як і написано, лише в Україні перевернули все з ніг на голову, але я згоден, що виробнику варто про це було прям на першій сторінці написати, бо люди - ідіоти.
31.10.2025 03:22
Написи, часом дивні, там вказують не тому, що люди - ідіоти (хоча це так і є), а тому, щоби в суді питання були не до виробника, а до споживача.
А потім ці ідіоти приходять в СЦ і закочують скандал, що в інструкції не написано, що електрочайник не можна ставити на газову плиту, ага

(Реальний випадок в моїй практиці, до речі).
31.10.2025 03:22В нас же: оплатиш доставку в сервіс і назад, сервіс без напрягу скаже - негарантійно, часто навіть не заглядаючи, а почнеш пробувати шось качати/погрожувати скаргами/судами - з тебе посміються, бо як діло реально дійде до суда, то "власники" сервісної мережі порішають питання, і ти все оплатиш з власної кишені. І це - навіть якщо ти нічого не ламав, пилюку здував з пристрою і молився на нього, сервісу просто класти на "людину з вулиці".
В нас все більш-менш нормально працює, не ідеально і бувають факапи, але нормально. Просто для початку потрібно хоч раз прочитати закон про захист прав споживачів і перестати щонайменше плутати "гарантійні зобов'язання" з "правом повернення у 14 днів". Навіть тут, на форумі цілих оверклоркерів™, 80% дописувачів свято впевнені, що вони можуть розпакувати товар і, якщо він несправний, "повернути в 14 днів". Ні, не можуть.
Я працював в СЦ довгий час тому мені можете оці байки про нещасного користувача не розказувати, я вам можу такого розкати навзаєм, що ви вночі спати перестанете

Як людина "в темі", я вам скажу простіше, левова частина відмов з сервісу через те що люди ліниві ідіоти.
Хочете нормальний сервіс: піднімаєте жопу і везете товар прямо в авторизований СЦ самі там на прийомці фіксуєте стан, детально описуєте проблему і умови, за яких вона виникає, і так далі, а не здаєте через магазин, в якому купили з діагнозом "не працює". Так, ви маєте право здати і в магазин, але потім просто отримуєте більший строк і спорчений телефон.