Nintendo продала вже понад 10 мільйонів консолей Switch 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Mainkoon
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Nintendo продала вже понад 10 мільйонів консолей Switch 2

Ще на першу купа всього непройденого. Чекаю на 2 ревізію/лайт.
_Andrik_
Member

Повідомлення

Маю тільки одного знайомого який сину купив першу Nintendo, яка успішно була закинута за місяць максимум 2.
А після того як тому малому зібрав ПК ,то і консолі закинув до шафи :laugh: .
Я взагалі незнаю жодного в моєму колі хто цю дичину має :shuffle: Хіба ті всі мільйони десь в підвалах сидять і в Маріо рубають
maxud_b
Member

Повідомлення

_Andrik_: 04.11.2025 13:37
Я взагалі незнаю жодного в моєму колі хто цю дичину має
Аналогічно. Ще й маю сумнів, що купили, а не відвантажено до рітейлерів...
doc-oc
Member

Повідомлення

_Andrik_: 04.11.2025 13:37 Маю тільки одного знайомого який сину купив першу Nintendo, яка успішно була закинута за місяць максимум 2.
Я взагалі незнаю жодного в моєму колі хто цю дичину має :shuffle: Хіба ті всі мільйони десь в підвалах сидять і в Маріо рубають
В моём окружении все играют именно на консолях, хотя и у всех есть вполне современные ПК. Сычи первые есть тоже у многих :idea:
За вторыми пока бегут только преданные фанаты, а их очень много! Сыч 2 бьёт все рекорды продаж :super:
Lekrs
Member

Повідомлення

10 лямів маріо боїв. Чув, як купуєш світч, вусики відростають, не залежно від статі. :gigi:
SmileKnight
Member

Повідомлення

_Andrik_: 04.11.2025 13:37 Я взагалі незнаю жодного в моєму колі хто цю дичину має :shuffle: Хіба ті всі мільйони десь в підвалах сидять і в Маріо рубають
0_0
В мене в брата вона! І чим же дичина?

Кіберпанк йде, хогвартс чудово грається (особливо через докстаніцію - до телевізора), кронос вон новий, елденрінг, атсасіни, стар варсіки, відьмак 3, рєзіки нові всі там є, борда нова виходить на початку 2026. Там дофіга ігор ще нових заплановано на 2026. :super:

Там купа ігор і кросс плей є, тому вважаю норм портативка.
_Andrik_
Member

Повідомлення

doc-oc
Ну мабуть кола абсолютно різні, я маю звичайних робітників та кілька підприємців , а ви напевно коло задротів , програмістів та ще когось пов'язаних з офісною роботою .
Grava
Member

Повідомлення

_Andrik_: 04.11.2025 13:52звичайних робітників
Ну от я звичайний слюсар а свіч є :D
Prescott
Member

Повідомлення

maxud_b: 04.11.2025 13:40Аналогічно.
Плюс, ни одного знакомого с сычём нет, компы да, пс5 да.
IronWithin
Member

Повідомлення

SmileKnight: 04.11.2025 13:48
_Andrik_: 04.11.2025 13:37 Я взагалі незнаю жодного в моєму колі хто цю дичину має :shuffle: Хіба ті всі мільйони десь в підвалах сидять і в Маріо рубають
0_0

Кіберпанк йде, хогвартс чудово грається (особливо через докстаніцію - до телевізора), кронос вон новий, елденрінг, атсасіни, стар варсіки, відьмак 3, рєзіки нові всі там є, борда нова виходить на початку 2026. Там дофіга ігор ще нових заплановано на 2026. :super:

Кіберпанк запускається, і це одразу «+», правда хто ця людина яка буде проходити гру яку хвалять за візуал - на мінімалках індустрії з 7-inch незрозуміло, і так про все окрім маріо і зельди можна сказати, ігри для пк і ігрових станцій - не для портативок, хоча воно й вміє його запускати!

Відправлено через 3 хвилини 23 секунди:
_Andrik_: 04.11.2025 13:52 doc-oc
Ну мабуть кола абсолютно різні, я маю звичайних робітників та кілька підприємців , а ви напевно коло задротів , програмістів та ще когось пов'язаних з офісною роботою .
Досить ображати цілі пласти людей, тим більше до яких doc-oc відношення не має :nunu:
Grava
Member

Повідомлення

IronWithin: 04.11.2025 13:58ігри для пк і ігрових станцій - не для портативок
Ви в графон граєте? Якщо пристрій не видає 4к 120гц це ще не значить що на ньому неможливо грати.
Upd: в кіберпанку взагалі було пофіг на графон, від сюжету кайфонув :rotate:
SmileKnight
Member

Повідомлення

IronWithin: 04.11.2025 14:01
SmileKnight: 04.11.2025 13:48
0_0
Кіберпанк запускається, і це одразу «+», правда хто ця людина яка буде проходити гру яку хвалять за візуал - на мінімалках індустрії з 7-inch незрозуміло, і так про все окрім маріо і зельди можна сказати, ігри для пк і ігрових станцій - не для портативок, хоча воно й вміє його запускати!
Відразу видно хто не бачив як грають на свічі2 в кіберпук та хогвартс. А так чисто для галочки написати і піти далі.
Там доречі нормальна картинка в іграх :super:
Voozy
Member

Повідомлення

Не удивляйтесь. В Америке, например, - полно manchildren, которые в Зельду и Марио Ворлд играют. На людях, даже. :eek:
Для меня - это детская приставка, хоть на ней и можно увидеть сисяндры в Киберпанке. Слабоватая по железу, к тому же...
kairo
Member

Повідомлення

_Andrik_: 04.11.2025 13:37то і консолі закинув до шафи .
Я взагалі незнаю жодного в моєму колі хто цю дичину має Хіба ті всі мільйони десь в підвалах сидять і в Маріо рубають
Ви сумніваєтесь в успішності свіча?)
SaxOFFoN
Member

Повідомлення

_Andrik_
В моїй бульбашці навпаки, в основному або "ігрові імпотенти" що маючи й топові пк майже нічого на них не запускають, або люди які ніколи й не були відвертими геймерами. Але от на подібній "дичині" й ті й інші розважаються із задоволенням :laugh:
Mainkoon
Member

Повідомлення

Я поєдную і ПК і сич. На сичі граю в те, на що б не витрачав час на ПК і навпаки - на ПК щось наворочене-графонисте. Вже добрих 15+ на сичі пройшов, приємно залягти на диван і побігати в якісь платформери.
Tetronga
Member

Повідомлення

_Andrik_: 04.11.2025 13:37 Маю тільки одного знайомого який сину купив першу Nintendo, яка успішно була закинута за місяць максимум 2.
Так дітям якраз і не надто цікаві Маріва, якщо їх з дитинства не привчати до цього. Діти скоріше підуть в гта 5 кс2 доту і подібне грати, ніж в Маріо
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Не знаю вот, валяется дома свитч 1й, поигрываю в зельду перед сном пару раз в неделю. Уже год поигрываю :gigi:. Больше сценария использования я найти не могу для себя.
1234waltz
Member

Повідомлення

Чергова блискуча перемога Нінтендо на ноутбуками в хендлед форматі :up:
П.С. По Україні міряти продажі та розповсюдженість Сича це щось з чимось.
Nehrk
Member

Повідомлення

В СэШэА обычные работники из USPS(жена) на свитчах по 700 часов в диаблах имеют и тот ПК с сосони у них с инцелами ассоциируется :gigi: xbox внатуре ни у кого нет ну и земля стекловатой
Відповісти