YouTube запустить масштабування відео на основі ШІ

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

Alexsandr: 31.10.2025 12:38 я чув, що там є перекладач, але ще ні разу мені не перекладало автоматично. Мабуть потрібно в налаштування зайти.
На скільки я знаю, то це автор відео повинен увімкнути автоперекладач. І тоді вже вам ютуб почне показувати його з перекладом, якщо мова відео і яка у вас встановлена в ютубі не співпадають.
Alexsandr
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 30.10.2025 13:14
dead_rat: 30.10.2025 12:44 Ну це хоч якесь використання того АІ, апскейлери давно існують і тут я навіть згоден, що нейронна мережа може мати якийсь сенс
в nvidia app є "супер резолюшн" для відео-контенту. досить непогано працює, правда не завжди і не на всіх плеєрах, там де норм відпрацьовує - дійсно непогана фіча.
Хотел включить но кроме опций видать еще что-то надо, на тестовом ролике ютуба ничего не увидел, и в статусе отключено стоит.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Alexsandr: 01.11.2025 00:18
Enjthesilence: 30.10.2025 13:14

в nvidia app є "супер резолюшн" для відео-контенту. досить непогано працює, правда не завжди і не на всіх плеєрах, там де норм відпрацьовує - дійсно непогана фіча.
Хотел включить но кроме опций видать еще что-то надо, на тестовом ролике ютуба ничего не увидел, и в статусе отключено стоит.
можливо в браузері акселерація гпу вимкнута? у мене в хромі працює з ютубом
Nehrk
Member

Повідомлення

Ну типа еще в 2012 были плееры всякие типа splash pro ex на трекерах и ex.ua и даже фреймрейт повышали. И это на какой-то хрени у меня работало типа gt440 бо ему лишь бы CUDA была важно было. А сегодня не особо то и видно прог получше через 13 лет :gigi: Так что может когда-нибудь еще и 25->48фпс увидим
Геральт
Member

Повідомлення

В кого там перекладає...ще браузер може перекладати, а не сам ютуб
Вкладення
1.jpg
Відповісти