Новини
Останні статті і огляди
Bethesda анонсувала ювілейне перевидання Fallout 4: Anniversary Edition
-
Vpupkin
Member
А можна буде нормально пограти в овер 60 фпс? Чи багтезда у такі новороти не вміє досі?
-
Lekrs
Member
Vpupkin
Для консолі овер 60 не сильно то й потрібно
Для консолі овер 60 не сильно то й потрібно
-
Vpupkin
Member
Lekrs
Та і фол4 теж непотрібний, тут головний аргумент "хочеться" і на ПК теж виходить і офіційних овер 60фпс немає, це просто ганьба якась.
Та і фол4 теж непотрібний, тут головний аргумент "хочеться" і на ПК теж виходить і офіційних овер 60фпс немає, це просто ганьба якась.
-
Voozy
Member
Хохма. Абсурд. Маразм.
Такие яйца только у Тодда есть
Тупо 0 изменений, кроме "контента" Creation Club.
Игруха то, кстати, неплохая. Год назад как ударился в неё внезапно - не мог оторваться. Только нужно перед этим не полениться и скачать модов 50 из Нексуса (некоторые из них не будут работать из-за новой версии. спасибо, Тодд!)
Такие яйца только у Тодда есть
Тупо 0 изменений, кроме "контента" Creation Club.
Игруха то, кстати, неплохая. Год назад как ударился в неё внезапно - не мог оторваться. Только нужно перед этим не полениться и скачать модов 50 из Нексуса (некоторые из них не будут работать из-за новой версии. спасибо, Тодд!)
-
AceDeLaeda
Member
Саме зараз проходжу, придбав декілька тижнів тому на розпродажі, кайфую, бо грав останній раз ще в далекому 15.
-
f24gun69
Member
Після Legendary edition буде Legendary GOLD editiondaesz: ↑ 24.10.2025 18:52 Legendary edition уже було? Чи воно наступне після цього?
Цієй стюардесі не буде спокію ще довго
-
mult
Member
Вони технічні проблеми не фіксять.
Тупо забили на них.
Головна це захід і вихід з будівлі, коли екран завантаження може тривати хвилину і більше.
Фол4 це про дослідження, шаритись по будівлях треба багато.
Але ці хвилинні завантаження це треш.
Тут навіть 60 кадрів в порівнянні з цим ще терпимо.
Якщо і Anniversary Edition буде такий, то нафіга взагалі його випускати.
Щоб тупо навалити в гру тони додаткового хламу і скінів, без технічних правок і фіксів.
Максимально ліниве перевидання, в спробі зрубати ще бабла, мабуть на фоні серіалу.
Гра чудова, можна їй дати друге дихання, але тільки з правками і фіксами
Тупо забили на них.
Головна це захід і вихід з будівлі, коли екран завантаження може тривати хвилину і більше.
Щоб тупо навалити в гру тони додаткового хламу і скінів, без технічних правок і фіксів.
Максимально ліниве перевидання, в спробі зрубати ще бабла, мабуть на фоні серіалу.
-
Satri
Junior
Як там на предмет українського перекладу? ((
-
MqM
Member
Це явно обмеження рушія, он Старфілд цим ще більше страждає на новіший ітерації рушія. Думаю це вимагає куди системнішого доопрацювання рушія ніж трішки дописати коду. Є підозра, що вони вижали всі можливості зі старого рушія суттєво його не доробляюючиmult: ↑ 25.10.2025 22:17 Вони технічні проблеми не фіксять.
Тупо забили на них.
-
mult
Member
MqM
Від модерів є вирішення цієї проблеми.
Є мод який в момент переходу збільшує частоту кадрів і переход відбувається нормально.
Після переходу знову повертає до 60 кадрів.
Не знаю як він на стабільність гри в цілому впливає.
І вони цей рушій же оголосили в майбутніх іграх як фол5 так і The Elder Scrolls VI.
Цей рушій ще до вихода фол4 треба було відправити на пенсію.
Йому вже років з 25 мабуть, воно застаріле і ледве тримається на суцільних костилях, а вони його і досі мусолять.
Дивлячись на технічний стан фол4 і інших ігор на цьому рушію.
Я вирішив не купляти нові ігри говарда, якщо вони знову будуть на цьому рушію.
Воно того не варте.
Краще спіратити.
Є мод який в момент переходу збільшує частоту кадрів і переход відбувається нормально.
І вони цей рушій же оголосили в майбутніх іграх як фол5 так і The Elder Scrolls VI.
Йому вже років з 25 мабуть, воно застаріле і ледве тримається на суцільних костилях, а вони його і досі мусолять.
Воно того не варте.
Краще спіратити.
-
fantomrulezz
Member

-
MqM
Member
Ну це точно не рушій якому 25 років, між ними мало спільного. Рушій 25 річної давності не зміг би і близько того, що може Ф4. Проблема в фундаментальній логіці рушія, як обробляються дані. Бетесда апгрейдила рушій розширюючи ліміти, але видно певне старе ядро залишилося до теперішнього часу.mult: ↑ 26.10.2025 07:57 MqM
Воно того не варте.
Краще спіратити.
Щодо піратства, якщо гра погана ви і піратити не будете, а якщо граєте бещкоштовно і отримуєте задоволення, то ви себе обманюєте та інших і гра вартувала бути купленою. А от ціна на таку гру це вже інша тема, звісно не має коштувати 70-80 доларів на релізі, бо стільки не вливали інвестицій в модернізацію рушія
-
mult
Member
MqM
У мене куплені і фол4 і скайрім.
А от майбутні ігри я не буду купувати, якщо в них не буде прогресу, це я мав на увазі
Бо якщо у фол5 будуть такі ж довгі завантаження при вході і виході із будинків і інші косяки фол4, то нафіг треба.
А двигун там дуже старий, ще з моровінду по моєму.
Вони його не міняли, я просто доробляли костилями.
Вроді таке я читав, треба ще буде погуглити за цей рушій.
А от майбутні ігри я не буду купувати, якщо в них не буде прогресу, це я мав на увазі
Бо якщо у фол5 будуть такі ж довгі завантаження при вході і виході із будинків і інші косяки фол4, то нафіг треба.
-
MqM
Member
Правильніше написати вони не переписували з нуля, ну так більшість рушіїв це нащадки перших, там ще можна знайти той старий код, просто відсоток малий.mult: ↑ 26.10.2025 22:11 MqM
А от майбутні ігри я не буду купувати, якщо в них не буде прогресу, це я мав на увазі![]()
Проте, все таки рушій Моровінду точно не той самий, навіть з костилями це був би жах. Просто Бетесда не встигає за іншими в тахнічному прогресі от і все. Вже таку драму про рушій Моровінда не треба розводити, це вже зрада рівня абсурду
-
Drozd
Member
Старий фанат фолича але с 76 вони добре нам так в чай насяли