Ну удачи им, один уже делал конкурента стим
Даже не один, а все большие издатели, а потом снова вернулись в богоподобный стим)
Для цього в магазині планують реалізувати багато соціальних функцій і додати інструменти на основі ШІ.
У кожного стора є своя Унікальна торговельна пропозиція:З огляду на досвід ByteDance у соціальній сфері, це справді може бути певною перевагою на тлі консервативних магазинів на кшталт Epic Games Store.
щоб роздавати бесплатні ігри - треба мати популярні бесплатні ігри1234waltz: ↑ 27.10.2025 11:04Для цього в магазині планують реалізувати багато соціальних функцій і додати інструменти на основі ШІ.У кожного стора є своя Унікальна торговельна пропозиція:З огляду на досвід ByteDance у соціальній сфері, це справді може бути певною перевагою на тлі консервативних магазинів на кшталт Epic Games Store.
У Steam є величезна бібліотека, власна "внутрішня економіка" як маркетплейса цифрового контенту, власна екосисема для лінуксойдів.
У GOG це DRM-free, певні "доісторичні" ексклюзиви та власні білди з саппортом сумісності.
У Xbox Стора на ПК - є ГеймПасс та інтеграції з Xbox сервісами та екосистемою Шиндоушс (включно з записом відео, звуку, шейрінгу і соціальних фіч).
У EGS є вигідні умови для видавців та розробників, екосистема UE та анлім грошей Tencent для роздачі безкоштовних ігор.
1234waltz: ↑ 27.10.2025 11:04 екосистема UE
Грає, судячи по статистиці та кількості відгуків навіть на якій півгодинні безкоштовній індюшатині.Vlaad13: ↑ 27.10.2025 11:48 в стімі мільони безплатних ігор - в які ніхто не грає
Судячи по слуханням в судовій справі з Apple, завдяки якій злили й інформацію про доходи Габена і тп., у EGS стратегя працює.Vlaad13: ↑ 27.10.2025 11:48 ті ж епіки регулярно щось безкоштовно дають - тільки зарееструйся в магазі, а воно все одно не діє![]()
Так я ж це написав, натякаючи на те, що особливо чогось (крім ШІ-слопа та прив'язки до деганського тіктоку) ByteDance немає чого запропонувати ринку. Якась аудиторія в них все-одно буде, хочаб за рахунок внутрішнього ринку. Але якогось успіху на такому ринку - сумнівно.Vlaad13: ↑ 27.10.2025 11:48 щоб роздавати бесплатні ігри - треба мати популярні бесплатні ігри
Поки ви смієтесь UrinalEngine захоплює своїми фірмовими статтерами все більшу частку ринку.
Хей, це моя запатентована назва в іншій теміGeorgin: ↑ 27.10.2025 10:45 Sailor Popeye
Це щє більш-меньш стандартна назва.
Нещодавно тут була новина про суверенний китайський BIOS - так вони просто скомбінували UEFI та BIOS і назвали своє творіння UBIOS.
Я щє тоді здивувався, що вони зупинилися на цьому - а могли б назвати UEBIOS...
Чесно кажучі, я й досі не розумію нащо воно потрібне. Хіба лише як каталог для невеликих невідомих ігор - щоб швидко знайти щось незвичайне та цікаве. А ось для відомих франшиз, які і так у всіх на слуху, та про вихід нових частин яких, анонси починаються ще за кілька років - стім (та інші подібні лаунчери)- це просто непотрібний посередник.vsx: ↑ 27.10.2025 10:42 Стим это гениальная идея которая могла прийти в голову лишь очень одаренному человеку. Когда его запустили, все недоумевали нафига оно вообще нужно. Это же насколько нужно уметь предвидеть развитие индустрии. Понятно что конкуренты будут пасти задних.
На жаль, довбані моралісти прогнули Visa та MastercardSailor Popeye: ↑ 27.10.2025 10:40Хочеш NSFW гру, також купуй в стім
Хіба це не є аргументом до того, що стім погано впливає на ринок?Kassatka: ↑ 27.10.2025 14:04А якщо ігру того чи іншого роду не можна продавати на Стім, то їх взагалі припинять виробляти.
Читав про це.Kassatka: ↑ 27.10.2025 14:04На жаль, довбані моралісти прогнули Visa та MastercardSailor Popeye: ↑ 27.10.2025 10:40Хочеш NSFW гру, також купуй в стім![]()
, а ті прогнули Steam від чого постраждали сотні ігор. І зворотна кампанія опору інших активістів результатів не дала.
![]()
А якщо ігру того чи іншого роду не можна продавати на Стім, то їх взагалі припинять виробляти.![]()
Альтернатива полички з сотнями чи тисячами dvd дисків? Чи стратегічний запас жорстких дисків аби все це тримати?)Tiufin: ↑ 27.10.2025 13:07Чесно кажучі, я й досі не розумію нащо воно потрібне. Хіба лише як каталог для невеликих невідомих ігор - щоб швидко знайти щось незвичайне та цікаве. А ось для відомих франшиз, які і так у всіх на слуху, та про вихід нових частин яких, анонси починаються ще за кілька років - стім (та інші подібні лаунчери)- це просто непотрібний посередник.vsx: ↑ 27.10.2025 10:42 Стим это гениальная идея которая могла прийти в голову лишь очень одаренному человеку. Когда его запустили, все недоумевали нафига оно вообще нужно. Это же насколько нужно уметь предвидеть развитие индустрии. Понятно что конкуренты будут пасти задних.
Нвдумана дурня, є безліч інших місць де можна продати. Просто ж всі хочуть найкращі продажі і саме тому йдуть в Стім. При бажанні гру взагалі можна продавати з власного сайту, але скільки це буде?Tiufin: ↑ 27.10.2025 14:16Хіба це не є аргументом до того, що стім погано впливає на ринок?Kassatka: ↑ 27.10.2025 14:04А якщо ігру того чи іншого роду не можна продавати на Стім, то їх взагалі припинять виробляти.
Пропала з продажу чи з бібліотеки?Sailor Popeye: ↑ 27.10.2025 14:40Читав про це.Kassatka: ↑ 27.10.2025 14:04
На жаль, довбані моралісти прогнули Visa та Mastercard![]()
, а ті прогнули Steam від чого постраждали сотні ігор. І зворотна кампанія опору інших активістів результатів не дала.
![]()
А якщо ігру того чи іншого роду не можна продавати на Стім, то їх взагалі припинять виробляти.![]()
Взагалі якась діч коли хтось зараз починає боротись з _ контентом та ще і з іграми.
Я бачив тільки одну гру, яка пропала з стіму. Інші та ті що в бібліотеці присутні та і обновляються нормально
Ок, мабуть я не настільки геймер, щоб мати сотні ігор, та ще й зберігати їх всі одночасно.MqM: ↑ 27.10.2025 15:19Альтернатива полички з сотнями чи тисячами dvd дисків? Чи стратегічний запас жорстких дисків аби все це тримати?)
Сторінка в магазині є, її просто не можна купити.MqM: ↑ 27.10.2025 15:19
Пропала з продажу чи з бібліотеки?Sailor Popeye: ↑ 27.10.2025 14:40
Читав про це.
Взагалі якась діч коли хтось зараз починає боротись з _ контентом та ще і з іграми.
Я бачив тільки одну гру, яка пропала з стіму. Інші та ті що в бібліотеці присутні та і обновляються нормально
Наскільки знаю з бібліотеки нічого не зникає, ну крім деяких скандальних ігор з вірусами і тд