Bethesda анонсувала ювілейне перевидання Fallout 4: Anniversary Edition

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Vpupkin
Member

Повідомлення

А можна буде нормально пограти в овер 60 фпс? Чи багтезда у такі новороти не вміє досі?
Lekrs
Member

Повідомлення

Vpupkin
Для консолі овер 60 не сильно то й потрібно
Vpupkin
Member

Повідомлення

Lekrs
Та і фол4 теж непотрібний, тут головний аргумент "хочеться" і на ПК теж виходить і офіційних овер 60фпс немає, це просто ганьба якась.
Voozy
Member

Повідомлення

Хохма. Абсурд. Маразм.
Такие яйца только у Тодда есть :lol:

Тупо 0 изменений, кроме "контента" Creation Club. :laugh:

Игруха то, кстати, неплохая. Год назад как ударился в неё внезапно - не мог оторваться. Только нужно перед этим не полениться и скачать модов 50 из Нексуса (некоторые из них не будут работать из-за новой версии. спасибо, Тодд!)
AceDeLaeda
Member

Повідомлення

Саме зараз проходжу, придбав декілька тижнів тому на розпродажі, кайфую, бо грав останній раз ще в далекому 15.
f24gun69
Member

Повідомлення

daesz: 24.10.2025 18:52 Legendary edition уже було? Чи воно наступне після цього?
Після Legendary edition буде Legendary GOLD edition
Цієй стюардесі не буде спокію ще довго :gigi:
mult
Member

Повідомлення

Вони технічні проблеми не фіксять.
Тупо забили на них.
Головна це захід і вихід з будівлі, коли екран завантаження може тривати хвилину і більше.
Фол4 це про дослідження, шаритись по будівлях треба багато.
Але ці хвилинні завантаження це треш.
Тут навіть 60 кадрів в порівнянні з цим ще терпимо.
Якщо і Anniversary Edition буде такий, то нафіга взагалі його випускати.
Щоб тупо навалити в гру тони додаткового хламу і скінів, без технічних правок і фіксів.
Максимально ліниве перевидання, в спробі зрубати ще бабла, мабуть на фоні серіалу.
Гра чудова, можна їй дати друге дихання, але тільки з правками і фіксами
Satri
Junior

Повідомлення

Як там на предмет українського перекладу? ((
MqM
Member

Повідомлення

mult: 25.10.2025 22:17 Вони технічні проблеми не фіксять.
Тупо забили на них.
Головна це захід і вихід з будівлі, коли екран завантаження може тривати хвилину і більше.
Фол4 це про дослідження, шаритись по будівлях треба багато.
Але ці хвилинні завантаження це треш.
Тут навіть 60 кадрів в порівнянні з цим ще терпимо.
Якщо і Anniversary Edition буде такий, то нафіга взагалі його випускати.
Щоб тупо навалити в гру тони додаткового хламу і скінів, без технічних правок і фіксів.
Максимально ліниве перевидання, в спробі зрубати ще бабла, мабуть на фоні серіалу.
Гра чудова, можна їй дати друге дихання, але тільки з правками і фіксами
Це явно обмеження рушія, он Старфілд цим ще більше страждає на новіший ітерації рушія. Думаю це вимагає куди системнішого доопрацювання рушія ніж трішки дописати коду. Є підозра, що вони вижали всі можливості зі старого рушія суттєво його не доробляюючи
mult
Member

Повідомлення

MqM
Від модерів є вирішення цієї проблеми.
Є мод який в момент переходу збільшує частоту кадрів і переход відбувається нормально.
Після переходу знову повертає до 60 кадрів.
Не знаю як він на стабільність гри в цілому впливає.
І вони цей рушій же оголосили в майбутніх іграх як фол5 так і The Elder Scrolls VI.
Цей рушій ще до вихода фол4 треба було відправити на пенсію.
Йому вже років з 25 мабуть, воно застаріле і ледве тримається на суцільних костилях, а вони його і досі мусолять.
Дивлячись на технічний стан фол4 і інших ігор на цьому рушію.
Я вирішив не купляти нові ігри говарда, якщо вони знову будуть на цьому рушію.
Воно того не варте.
Краще спіратити.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Зображення
MqM
Member

Повідомлення

mult: 26.10.2025 07:57 MqM
Від модерів є вирішення цієї проблеми.
Є мод який в момент переходу збільшує частоту кадрів і переход відбувається нормально.
Після переходу знову повертає до 60 кадрів.
Не знаю як він на стабільність гри в цілому впливає.
І вони цей рушій же оголосили в майбутніх іграх як фол5 так і The Elder Scrolls VI.
Цей рушій ще до вихода фол4 треба було відправити на пенсію.
Йому вже років з 25 мабуть, воно застаріле і ледве тримається на суцільних костилях, а вони його і досі мусолять.
Дивлячись на технічний стан фол4 і інших ігор на цьому рушію.
Я вирішив не купляти нові ігри говарда, якщо вони знову будуть на цьому рушію.
Воно того не варте.
Краще спіратити.
Ну це точно не рушій якому 25 років, між ними мало спільного. Рушій 25 річної давності не зміг би і близько того, що може Ф4. Проблема в фундаментальній логіці рушія, як обробляються дані. Бетесда апгрейдила рушій розширюючи ліміти, але видно певне старе ядро залишилося до теперішнього часу.
Щодо піратства, якщо гра погана ви і піратити не будете, а якщо граєте бещкоштовно і отримуєте задоволення, то ви себе обманюєте та інших і гра вартувала бути купленою. А от ціна на таку гру це вже інша тема, звісно не має коштувати 70-80 доларів на релізі, бо стільки не вливали інвестицій в модернізацію рушія
mult
Member

Повідомлення

MqM
У мене куплені і фол4 і скайрім.
А от майбутні ігри я не буду купувати, якщо в них не буде прогресу, це я мав на увазі :)
Бо якщо у фол5 будуть такі ж довгі завантаження при вході і виході із будинків і інші косяки фол4, то нафіг треба.
А двигун там дуже старий, ще з моровінду по моєму.
Вони його не міняли, я просто доробляли костилями.
Вроді таке я читав, треба ще буде погуглити за цей рушій.
MqM
Member

Повідомлення

mult: 26.10.2025 22:11 MqM
У мене куплені і фол4 і скайрім.
А от майбутні ігри я не буду купувати, якщо в них не буде прогресу, це я мав на увазі :)
Бо якщо у фол5 будуть такі ж довгі завантаження при вході і виході із будинків і інші косяки фол4, то нафіг треба.
А двигун там дуже старий, ще з моровінду по моєму.
Вони його не міняли, я просто доробляли костилями.
Вроді таке я читав, треба ще буде погуглити за цей рушій.
Правильніше написати вони не переписували з нуля, ну так більшість рушіїв це нащадки перших, там ще можна знайти той старий код, просто відсоток малий.
Проте, все таки рушій Моровінду точно не той самий, навіть з костилями це був би жах. Просто Бетесда не встигає за іншими в тахнічному прогресі от і все. Вже таку драму про рушій Моровінда не треба розводити, це вже зрада рівня абсурду :D
Drozd
Member

Повідомлення

Старий фанат фолича але с 76 вони добре нам так в чай насяли :(
Відповісти