Оновлено системні вимоги для Battlefield 6

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
stoned
Member

Повідомлення

Earanak
Відрізанням коркомплекса ми міняємо топологію, тому певно трохи не те.
Я про Thread.ThreadCount й
Thread.MaxThreadCount в user.cfg :shuffle:
Prescott
Member

Повідомлення

Это ж мульта, тут фпс важнее эффектов и теней. Всё в лоу кроме текстур и дистанции отрисовки :)
Earanak
Member

Повідомлення

stoned: 08.10.2025 15:41 Earanak
Відрізанням коркомплекса ми міняємо топологію, тому певно трохи не те.
Я про Thread.ThreadCount й
Thread.MaxThreadCount в user.cfg :shuffle:
В плане производительности никакой разницы не было когда я CCD через Биос отключал или ограничивал количество потоков через конфиг или ограничивал потоки через Process Lasso, все три варианта давали идентичный FPS. Все это как раз обсуждалось в контексте есть ли профит от второго CCD. В случае с BF6 профит конечно есть, но как я уже отметил - оно того не стоит, жрет больше, выхлоп мизерный.
Востаннє редагувалось 08.10.2025 15:49 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
stoned
Member

Повідомлення

Earanak
Зрозумів, подякував за інформацію
MqM
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 08.10.2025 11:37
MqM: 08.10.2025 11:20 Ультра ++ але без нативу :D
Та, що вже ніяка відеокарта не тягне в 4к в нативі?

Відправлено через 1 хвилину 28 секунд:
Думаю це відео буде доречним в тему

навіщо ти сюди тягнеш це свинособаче бидло?
Якби ти дивився то зрозумів, що автор з України, який на початку відео говорить українською без акценту - «вітаю шановні», там згадуються ціни в гривнях ( це для тих хто з логікою дружить і може почути частину українських слів) Ти безпідставно автора назвав свинособакою по якій причині? Аби просто без аргументів дискредитувати відео?
По друге якщо придовбатися до мови відео, тоді можна придовбатися до мови половини користувачів ресурсу.
А судячи по мінусах у багатьох пригоріло від правди
Востаннє редагувалось 08.10.2025 16:02 користувачем MqM, всього редагувалось 2 разів.
Васильович
Member

Повідомлення

MqM: 08.10.2025 15:55Якби ти дивився то зрозумів
То був сарказм, бо він сам вчора запостив це ж відео і відхопив за це мінусів (цілком заслужено в обох випадках, ІМХО).
MqM
Member

Повідомлення

Васильович: 08.10.2025 15:58
MqM: 08.10.2025 15:55Якби ти дивився то зрозумів
То був сарказм, бо він сам вчора запостив це ж відео і відхопив за це мінусів (цілком заслужено в обох випадках, ІМХО).
От цікаво за що? Аргументи у відео правдиві, це тепер модно за правду мінусів накидувати?
Ну скажіть батла не про графу і погодьтеся.
Або вже прийміть наркотики і скажіть, що такої передової графи немає ні в одній грі :D
Мені гра подобається, я отримував задоволення, але ж треба бути обєктивним фанати Батли.
А давайте я буду всіх мінусувати і казати, що Half-Life 2 досі виглядає сучасно, бо я фанат серії, а чому ж ні? :D
Востаннє редагувалось 08.10.2025 16:09 користувачем MqM, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

MqM: 08.10.2025 15:55
Enjthesilence: 08.10.2025 11:37

навіщо ти сюди тягнеш це свинособаче бидло?
Якби ти дивився то зрозумів, що автор з України, який на початку відео говорить українською без акценту - «вітаю шановні», там згадуються ціни в гривнях ( це для тих хто з логікою дружить і може почути частину українських слів) Ти безпідставно автора назвав свинособакою по якій причині? Аби просто без аргументів дискредитувати відео?
По друге якщо придовбатися до мови відео, тоді можна придовбатися до мови половини користувачів ресурсу.
забий, я амсалата давненько дививися, коли дівчина щось намагалась у гудіні ковиряти) знаю, що він українець, мене вчора розп'яли за цей відік
MqM
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 08.10.2025 16:07
MqM: 08.10.2025 15:55

забий, я амсалата давненько дививися, коли дівчина щось намагалась у гудіні ковиряти) знаю, що він українець, мене вчора розп'яли за цей відік
Навіщо тролити, аби бездумно набігли хомячки мене мінусувати? Це що помста за щось? :gigi:
Пс в якій темі кидав? Я би почитав дискусії :laugh:
Востаннє редагувалось 08.10.2025 16:21 користувачем MqM, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

MqM: 08.10.2025 16:10
Enjthesilence: 08.10.2025 16:07

Навіщо тролити, аби бездумно набігли хомячки мене мінусувати? Це що помста ща щось? :gigi:
Пс в якій темі кидав? Я би почитав дискусії :laugh:
Я дослівно процитував, що було мені написано) хохмочка така вийшла) тема про дейван патч в бф6, але гілку видалили, напевно через мовний срач. А навіщо сюди ще заходити, тут людей з якими об'єктивно щось можна обговорити мало, відчуття наче з кармадрочерами з реддіта спілкуюсь, а от лулзів половити - це моє
Muttabor
Member

Повідомлення

MqM: 08.10.2025 15:55 ... безпідставно автора назвав свинособакою по якій причині? Аби просто без аргументів дискредитувати відео?
если что, на Ютубе можно глянуть информацию про канал...
спойлер
бусти и ру-почта, как бы намекают, что автор канала "пилит" контент для аудитории за поребриком
Screenshot.png
Васильович
Member

Повідомлення

MqM: 08.10.2025 16:00От цікаво за що?
Ух, як же ж то так не надто завуальовано пояснити, але щоб і не загриміти за 3.7 :shuffle:
Абсолютно нормально спілкуватися в побуті будь-якою мовою, хоч суахілі. Це саме можна віднести й до спілкування на форумі.
Але бути українцем і транслювати (будь-який вид) мас-медіа російською, то просто censored.
Якщо для вивчення не вистачає інтелекту, то як такій людині довіряти по темі відео?
Якщо для вивчення не вистачає самоповаги, то як поважати думку такої людини по темі відео?
Якщо йому просто нема різниці, так мені теж нема - я просто ігнорую весь російськомовний контент, без розбору в сортах гівна звідки автор - все чесно.
MqM
Member

Повідомлення

Muttabor: 08.10.2025 16:20
MqM: 08.10.2025 15:55 ... безпідставно автора назвав свинособакою по якій причині? Аби просто без аргументів дискредитувати відео?
спойлер
бусти и ру-почта, как бы намекают, что автор канала "пилит" контент для аудитории за поребриком

Screenshot.png
А я по пошті американець :D
Знаєте у нас чимало унікумів саме з України які мали пошти на мейл ру, це не робить їх росіянами, але говорить про їх тупість в плані банальної безпеки переписки.
І саме тому він агрить росіян час від часу українською в реченнях?
Він вибрав свій унікальний стиль подачі матеріалу.
І до речі я знаю таких блогерів навіть зі Львову які цілеспрямовано пилчли контент для росіян, навіть приховуючи звідки вони - бо гроші не пахнуть (в чому й річ)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Васильович: 08.10.2025 16:23
Ух, як же ж то так не надто завуальовано пояснити, але щоб і не загриміти за 3.7 :shuffle:
Абсолютно нормально спілкуватися в побуті будь-якою мовою, хоч суахілі. Це саме можна віднести й до спілкування на форумі.
Але бути українцем і транслювати (будь-який вид) мас-медіа російською, то просто censored.
Якщо для вивчення не вистачає інтелекту, то як такій людині довіряти по темі відео?
Якщо для вивчення не вистачає самоповаги, то як поважати думку такої людини по темі відео?
Якщо йому просто нема різниці, так мені теж нема - я просто ігнорую весь російськомовний контент, без розбору в сортах гівна звідки автор - все чесно.
ось про це я і казав) а як тобі такий контент? я так розумію, автоматично не довіряю людині в якої не вистачає самоповаги, правильно? :popcorn:
Востаннє редагувалось 08.10.2025 16:35 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
MqM
Member

Повідомлення

Васильович: 08.10.2025 16:23
Я б з радістю виклав відео українською, якби воно було.
І мені цікаво де ж ви всі коли треба підтримати українських блогерів, як Ave Lera (чиї перегляди зазвичай 2 тисячі на ютубі, що практично мізер) чи талановитих оглядачів Арми Рефорджер, як от Skini Official, які ще моди створюють?
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Muttabor: 08.10.2025 16:20
спойлер

Screenshot.png
так, на бусті і патреоні вісять 3 гайда по гудіні за 3 бакси, зрада. в його відео є щось антиукраїнське чи контент на русняву аудиторію, тільки тому що російською і донейшн алертс? ну фармить на пиво і з москалів також, в чому проблема і як це корелюється саме з контентом? подивись його огляд на графіку "Сталкер 2", як він її нахвалює і накидує респектів ГСК і почитай коментарі від "цільової" аудиторії
Earanak
Member

Повідомлення

Как же достали эти срачи тут на ЮаОверах, нет что бы спорить про M4/X86, энкодеры в Интеле и вот это вот все :-/
Васильович
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 08.10.2025 16:29я так розумію, автоматично не довіряю людині в якої не вистачає самоповаги, правильно?
Розуміти - не твоя фішка :rolleyes:
MqM: 08.10.2025 16:29І мені цікаво де ж ви всі коли треба підтримати українських блогерів, як Ave Lera
Хто ці "ви"?
Особисто я підписаний на згаданий канал, як на багато інших подібних.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Earanak: 08.10.2025 16:40 Как же достали эти срачи тут на ЮаОверах :-/
ти врьош

Відправлено через 32 секунди:
Васильович: 08.10.2025 16:40 Розуміти - не твоя фішка :rolleyes:

от сказати нема чого, то краще зливайся, як завжди робиш)
Васильович
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 08.10.2025 16:41от сказати нема чого, то краще зливайся, як завжди робиш)
По-перше, я вже все і так сказав.
По-друге, хто ти такий, щоб робити про мене якісь висновки?
Відповісти