Новини
Останні статті і огляди
Огляд Silent Hill f. Жах і меланхолія японського містечка
-
Ararat
Member
Пропоную обговорити Огляд Silent Hill f. Жах і меланхолія японського містечка
Не розумію я ці реверсивні хорори, де не монстри жагають персонажа, а персонаж тироризуе монстрів забиваючи їх насмерть шматком труби.
Не розумію я ці реверсивні хорори, де не монстри жагають персонажа, а персонаж тироризуе монстрів забиваючи їх насмерть шматком труби.
-
Noiseblocker
Member
Что-то вспомнился тот легендарный чел, который какую-то японскую зарядку на форуме продавал, и рассказывал, какая она роскошная
-
MqM
Member
Поясніть ваш політ думокNoiseblocker: ↑ 01.10.2025 17:55 Что-то вспомнился тот легендарный чел, который какую-то японскую зарядку на форуме продавал, и рассказывал, какая она роскошная
-
Lekrs
Member
Не подобається відчувати домінацію?Ararat: ↑ 01.10.2025 17:22 Пропоную обговорити Огляд Silent Hill f. Жах і меланхолія японського містечка
-
zalizo_org
Member
Хочу рімейк The Room
-
IronWithin
Member
Silent Hill f стала гідним ідейним продовженням легендарної серії. (c)
Ясно
Ясно
-
Tetronga
Member
Конамі просто лутає гроші, віддаючи свої древні франшизи комусь. Нічого нового ні в грі, ні у серії, ні в іграх взагалі немає і це сумно. Але гра так чи інакше, об'єктивно, хороша.
-
Kruler
Member
вы просто не понимаете сути зарядок docomoNoiseblocker: ↑ 01.10.2025 17:55 Что-то вспомнился тот легендарный чел, который какую-то японскую зарядку на форуме продавал, и рассказывал, какая она роскошная
-
Eduard1980
Member
Навіяло чоловіку, а шо? Буває.MqM: ↑ 01.10.2025 18:10Поясніть ваш політ думокNoiseblocker: ↑ 01.10.2025 17:55 Что-то вспомнился тот легендарный чел, который какую-то японскую зарядку на форуме продавал, и рассказывал, какая она роскошная![]()
![]()
-
Ararat
Member
Я зрозумів, що він мав на увазі.MqM: ↑ 01.10.2025 18:10Поясніть ваш політ думокNoiseblocker: ↑ 01.10.2025 17:55 Что-то вспомнился тот легендарный чел, который какую-то японскую зарядку на форуме продавал, и рассказывал, какая она роскошная![]()
![]()

- Вкладення
-
-
GreenMile
Member
-
MqM
Member
Обожнюю народну творчість
-
Sanya94
Member
Проблеми пубертатного періоду приправлені строгими старими японськими традиціями і фольклором. Достойний психологічний хоррор для поціновувачів.
-
Firebrand
Member
есть стойкое ощущение,что в модах, ГГ разденут по полной. 
-
maxn
Member
Я если честно думаю что если взять этого чела с зарядкой ( он ещё какой-то корпус кавайный пытался лет 7 продать всем) , мессию с фризами, и хотспура со всеми своими экспертными мнениями про "велотрусы\ключ для спиц" за 200 евро то получится какое-то топовое фрик шоу на ютубе которое затмит всех на территории СНГ и на вырученные налоги от рекламы за просмотр этого пиз*еца мы сможем выиграть войну.Noiseblocker: ↑ 01.10.2025 17:55 Что-то вспомнился тот легендарный чел, который какую-то японскую зарядку на форуме продавал, и рассказывал, какая она роскошная