У Steam почався великий осінній розпродаж

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Нарештi взяв DOOM 64 за потужних 16 гривень щоб пограти на Ryzen 7 9800X3D + RTX5080 :laugh:
mult
Member

Повідомлення

oversteve
Що таке АВ2?
destructX
Member

Повідомлення

mult: 30.09.2025 17:27 oversteve
Що таке АВ2?
Алан Вейк
Serg IX
Member

Повідомлення

взяв HL 2 щоб накатити ВР мод. колись пограю
divinity
Member

Повідомлення

Геральт: 30.09.2025 13:24
Kirakishou: 30.09.2025 13:15
Потрібно знати, де і кого шукати, а я ніколи цим не цікавився. В Епік просто купив і граєш. Але у мене зараз немає бажання грати в цю гру, тому і не купую. Коли захочу в неї пограти, будуть ще більші знижки.
Вже і не пам'ятаю коли останній раз брав в стімі забавку без додаткової знижки в 15% :)
Навіть тут на формуі є ті, хто таким займається
в чому прикол ризикувати акаунтом стім? Якщо умовний гіфт - то ви так же можете купити на сайті з ключами ключ, і він також буде на 15-30% дешевше. Якщо скіни з кс продавати, то це геморой, і не миттєво, ти будеш витрачати свій час на розбирання/на продаж і т.п, який можна витратити на заробіток грошей. Воно дійсно коштує 15% від ціни гри? Краще вже замість 4 ігор взяти 3, ніж цим займатись. Але це моє імхо, хтось колекціонує ігри. Але факт що більшість ігор навіть не вартують щоб в них грати, помийок дуже багато, ну чи це в мене специфічний смак :shuffle:
destructX
Member

Повідомлення

divinity: 30.09.2025 19:26
Вже і не пам'ятаю коли останній раз брав в стімі забавку без додаткової знижки в 15% :)
в чому прикол ризикувати акаунтом стім?
А в чому ризик?
divinity: 30.09.2025 19:26
Якщо умовний гіфт - то ви так же можете купити на сайті з ключами ключ, і він також буде на 15-30% дешевше.
не буде :gigi:
divinity
Member

Повідомлення

destructX
ризик в тому що можуть локнути акаунт.

А знижки будуть такі ж в магазинах, бо є багато-багато ігор, які в українському стімі коштують дорожче, ніж за євро і долари. SteamDB у поміч.
destructX
Member

Повідомлення

divinity: 30.09.2025 20:46 destructX
ризик в тому що можуть локнути акаунт.

А знижки будуть такі ж в магазинах, бо є багато-багато ігор, які в українському стімі коштують дорожче, ніж за євро і долари. SteamDB у поміч.
Все рівно не зрозумів. За що локнуть то можуть? :-/ За гіфти не локають, максимум відзив гри яку "подарували", якшо у відправника виникли питання з оплатою.
Не пам'ятаю жодної ААА гри, яка б в Стім коштувала дешевше за регіональну українську ціну. Як раз таки steamdb це і вказує, Україна входить мабуть в трійку-п'ятірку лідерів по найнижчим цінам.
divinity
Member

Повідомлення

destructX
ну перша гра, яку я хочу придбати - Football Manager 26, він коштує дорожче. І на лівих сайтах з ключами його дешевше купити.

І таких ігор - дофіга, тому що майже всі починають ставити х2 ціни на ігри в Україні, починаючи десь с 23 до 24 року. Ті ж ігри парадоксів, китайські ігри, купа інших.

Більше половини мого списку бажань
kairo
Member

Повідомлення

divinity: 30.09.2025 21:34І таких ігор - дофіга, тому що майже всі починають ставити х2 ціни на ігри в Україні, починаючи десь с 23 до 24 року. Ті ж ігри парадоксів, китайські ігри, купа інших.
Europa Universalis IV - в Україні найдешевша ціна у світі.
https://steamdb.info/app/281990/

Hearts of Iron IV - аналогічно найдешевша ціна у світі.
https://steamdb.info/app/394360/

Stellaris - аналогічно найдешевша ціна у світі.
https://steamdb.info/app/281990/

Crusader Kings III - друга найдешевша ціна у світі.
https://steamdb.info/app/1158310/

На хвилинку, ціни для сусідньої Польщі ледве не в три рази вищі.
daesz
Member

Повідомлення

kairo: 30.09.2025 22:29На хвилинку, ціни для сусідньої Польщі ледве не в три рази вищі.
Жируєм тут лол, ціна БЛ4 на релізі вища ніж мінімальна пенсія в Україні :lol:
спойлер
Зображення
destructX
Member

Повідомлення

divinity: 30.09.2025 21:34 destructX
ну перша гра, яку я хочу придбати - Football Manager 26, він коштує дорожче. І на лівих сайтах з ключами його дешевше купити.

І таких ігор - дофіга, тому що майже всі починають ставити х2 ціни на ігри в Україні, починаючи десь с 23 до 24 року. Ті ж ігри парадоксів, китайські ігри, купа інших.

Більше половини мого списку бажань
Ладно, я намагався, виявилось марно :-P
Доречі, Borderlands теж один з топ цін для України
(але це ж AAAA-проєкт, йому вибачаєм :laugh:)
kairo
Member

Повідомлення

daesz: 30.09.2025 22:36Жируєм тут лол, ціна БЛ4 на релізі вища ніж мінімальна пенсія в Україні
Не купувати це тормозне лайно. Забрати на шару з Епік Стору через рік. Може до того часу оптимізацію завезуть.

В мене на Епіках валяються: Борда 2, Борда 3, Пре-Сіквел та Тіна'с Вондерландс. Жодну не грав)
Востаннє редагувалось 30.09.2025 22:42 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
Filabatya
Member

Повідомлення

форза5 по 600 гривасів жаба каже можна :gigi:
саме для неї геймпад знову купив, правда вже не для себе :rolleyes:
daesz
Member

Повідомлення

kairo: 30.09.2025 22:39Забрати на шару з Епік Стору через рік. Може до того часу оптимізацію завезуть.
Так і зроблю. В любому випадку після того що (а) ренді розказував про "фанатів БЛ", (б) випустив сізон пас до БЛ3 зі ВСІМА длц, а потім випустив сізон пас 2, (в) оптимізацію не заніс та ще й 20 постів настрочив які фанати погані, а він бетмен. Заберу коли буде -90% зі всіма ДЛЦ, ну або на халяву в епіку.
kairo: 30.09.2025 22:39В мене на Епіках валяються: Борда 2, Борда 3, Пре-Сіквел та Тіна'с Вондерландс. Жодну не грав)
В мене 1 та 2 борда зі всіма ДЛЦ, в першій буквально годин 50, в другій 400 здається, в третій 1к. Грав, бо фанат серії. Але 4 по тій ціні не буду купляти принципово. В крайньому випадку з торенту через рік-два скачаю.
Геральт
Active Member

Повідомлення

divinity: 30.09.2025 19:26 в чому прикол ризикувати акаунтом стім? Якщо умовний гіфт - то ви так же можете купити на сайті з ключами ключ, і він також буде на 15-30% дешевше. Якщо скіни з кс продавати, то це геморой, і не миттєво, ти будеш витрачати свій час на розбирання/на продаж і т.п, який можна витратити на заробіток грошей. Воно дійсно коштує 15% від ціни гри? Краще вже замість 4 ігор взяти 3, ніж цим займатись. Але це моє імхо, хтось колекціонує ігри. Але факт що більшість ігор навіть не вартують щоб в них грати, помийок дуже багато, ну чи це в мене специфічний смак :shuffle:
Прикол в тому, що жодного ризику нема. Є добрий знайомий, який барижить чимось там на ринку стім, а вивести гроші напряму не може. Оформляє мені гіфт. Йому добре і мені добре. Все чесно, прозорого і законно. Про ліві сайти з ключами не в курсі, не пробував.
Ну а на рахунок помийок, то такі ігри просто не купуються чи зі знижкою, чи без. От цього розпродажу нічого цікавого для себе не знайшов. В віш-лісті є кілька, але знижки замалі, почекаю ще.
NST1983
Member

Повідомлення

Хтось DEATHLOOP пройшов повністю?) :gigi:
avuremybe
Member

Повідомлення

Геральт: 01.10.2025 07:57
divinity: 30.09.2025 19:26 в чому прикол ризикувати акаунтом стім? Якщо умовний гіфт - то ви так же можете купити на сайті з ключами ключ, і він також буде на 15-30% дешевше. Якщо скіни з кс продавати, то це геморой, і не миттєво, ти будеш витрачати свій час на розбирання/на продаж і т.п, який можна витратити на заробіток грошей. Воно дійсно коштує 15% від ціни гри? Краще вже замість 4 ігор взяти 3, ніж цим займатись. Але це моє імхо, хтось колекціонує ігри. Але факт що більшість ігор навіть не вартують щоб в них грати, помийок дуже багато, ну чи це в мене специфічний смак :shuffle:
Прикол в тому, що жодного ризику нема. Є добрий знайомий, який барижить чимось там на ринку стім, а вивести гроші напряму не може. Оформляє мені гіфт. Йому добре і мені добре. Все чесно, прозорого і законно. Про ліві сайти з ключами не в курсі, не пробував.
Ну а на рахунок помийок, то такі ігри просто не купуються чи зі знижкою, чи без. От цього розпродажу нічого цікавого для себе не знайшов. В віш-лісті є кілька, але знижки замалі, почекаю ще.
Сайти з промо-ключами теж ніякого ризику для твого аккаунта не несуть. Отримав ключ > активував > користуєшся.
Реальний ризик - це купувати крадені аккаунти. Але ж то ризик втратити куплений акк, а не свій основний, тому теж не зовсім потрапляє в обговорювану категорію.
neonglaу
Member

Повідомлення

Alligator: 29.09.2025 21:14 Контрол за чашку кави, най буде :gigi:
В епіках безкоштовно раздавали. То чашка кави на русоріз пійде
Геральт
Active Member

Повідомлення

avuremybe: 01.10.2025 08:19 Сайти з промо-ключами теж ніякого ризику для твого аккаунта не несуть. Отримав ключ > активував > користуєшся.
Реальний ризик - це купувати крадені аккаунти. Але ж то ризик втратити куплений акк, а не свій основний, тому теж не зовсім потрапляє в обговорювану категорію.
Ну, не знаю. По схемі вище я спочатку отримую гру, а тоді вже гроші перекидаю. З ключами, підозрюю, треба навпаки. Ну і пройшовся по кількох магазинах ключів, так і не зрозумів, в чому прикол. Бо подекуди ціни вищі навіть за стандартні стіму.
Відповісти