Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Lol.
спойлер
While we are on it : блейд ен соул випускають гачу також :gigi:
Kirakishou сподобається на 5.49 особливо :lol:
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 06.09.2025 07:22Kirakishou сподобається на 5.49 особливо :lol:
А що там такого? Риболовля чи американське озвучування Паймон? Якщо в грі немає анімешних дівчат та японського озвучування, то зараз така гра мене навряд чи зацікавить. Хіба що це якась культова гра.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 06.09.2025 11:38
daesz: 06.09.2025 07:22Kirakishou сподобається на 5.49 особливо :lol:
А що там такого? Риболовля чи американське озвучування Паймон? Якщо в грі немає анімешних дівчат та японського озвучування, то зараз така гра мене навряд чи зацікавить. Хіба що це якась культова гра.
Так, риболовля та Паймон запитує чи можна висловити ще одну Паймон. Сподобається - то був сарказм, її ж ніхто з гравців генштну не любить :D
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Думаю, є люди, яким Паймон подобається. Японською її озвучує доволі популярна сейю, у якої є прихильники. Думаю, що їм Паймон може подобатися. Зрештою, тут вина не персонажа, а бовдурів, які пишуть сценарій, де вона змушена повторювати все за іншими персонажами, щоб подовжити час, який гравці перебувають в грі.
lewerlin
Member

Повідомлення

Можуть опростоволоситись. Якщо гра не буде технічно вилизаною - потонуть у всяких NTE і тому подібному. Пріоритет на мобілки теж боком вилізе. Жаль.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin
У АК своя аудиторія сформована із майже десятиліття, ця то точно не потоне :)
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 10.09.2025 09:17У АК своя аудиторія сформована із майже десятиліття, ця то точно не потоне :)
Вона не того масштабу, аби вивезти Ендфілд. Треба дохід рівня мінімум 350-400 лям/рік, або сторонні інвестиції і хорошу стратегію, щоб пережити провальний старт(як вийшло у Куро). Ендфілд публіка чекала як Третю Силу. Вийди він зараз, йому багато пробачили б(є приклад ВуВи у аудиторії) і гра могла відхопити добру кількість народу. В 26 вже будуть на горизонті "багаті" конкуренти, котрі за цей час ще й медійки наллють, а потім ринок тупо перегріється.
maxud_b
Member

Повідомлення

Мав необачність повернутися до гача ігр. З Ваших порад почав у ВуВу, зараз дійшов до етапу прокачки і захожу лише енергію злити... Друга арка якась нудна. А тут побачив про мехів гачу - Mecharashi. Спробував, досить непогана тактична гра. Багато від мобільної і поки за ручку ведуть, скучновато, але мехи зроблені прикольно, на Battletech схожа, яка покрокова. В сюжет і діалоги плоскуваті і досить нелогічні, але бойовка витягує. Цікава Ваша думка про гру.
daesz
Member

Повідомлення

maxud_b
не грав; думав в дестіні райзінг спробувати, але там немає ПК клієнта, а грати емуляторі точно не буду/не хочу :)
Ось цю мб спробую, якщо вона вийде до АКЕФ/десь цієї осені/зими https://play.google.com/store/apps/deta ... ncsoft.bsh
Kirakishou
Member

Повідомлення

Не можу пройти другу половину 12 поверху МоС в ХСР – ні Галахер, ні Фу Сюань просто не тягнуть. Відтоді як забрав Кафку і почав закривати весь контент, це мабуть вдруге, коли не можу пройти МоС. Перший раз було перед банером Файрфлай, тоді також були складнощі з МоС, але я забрав Файрфлай і вона його пройшла. Зараз проходжу першу половину 12 поверху Кафкою і у мене залишається 29 циклів, але в другій половині бос просто ваншотить когось із персонажів. Майже у всіх ігрових друзів в другій половині Гіацина, а я її скіпнув, бо тоді вистачало Галахера і Фу Сюань, а попереду були інші цікаві персонажі.
Тепер навіть не знаю, що робити. Нова Марч 7 навряд чи врятує ситуацію, бо тут проблема саме з сустейном. Якщо просто не паритися, то тоді немає сенсу і продовжувати підписку, бо 11 поверхів я і без нових персонажів пройду. Скіпнути нову Марч 7, Кірену і в режимі ф2п збирати крутки на Яе Сакуру? Відверто кажучи гра набридла, я вже кілька патчів підряд не проходжу сюжет, просто роблю івенти і дейліки.
В плані сюжету із усіх ігор ще Зенлесс трохи цікавий, але після того, як я тут згадав Фрірен, я заново її передивився, а потім пішов по тим аніме жанру іяшікей, які планував подивитися, а заодно передивляюся ті, які дуже подобаються. У мене вже давненько не було такого, що я тупо всі вихідні зранку до ночі дивлюся аніме, а не читаю сюжет в гача-іграх. І вкотре ловлю себе на думці, що особисто для мене в плані емоцій гача-ігри і поряд не стоять з аніме.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
я себе часто ловлю на думці, що мені більшість гача ігор подобаються тільки геймплейно (геншин та ХСР мені геймплейно дуже зайшли в свій час), але проблема в тому, що більшість гача ігор мають ПК аналоги (геймплейні) які набагато кращі :(
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Мене цікавлять жіночі персонажі та наявність улюблених сейю, але все інше також важливе – і геймплей, і сюжет. Якщо це "велика" гача-гра, а не гра типу Нікке, де я просто колекціоную персонажів.
Truman444
Junior

Повідомлення

Kirakishou: 17.09.2025 21:14 daesz
Мене цікавлять жіночі персонажі та наявність улюблених сейю, але все інше також важливе – і геймплей, і сюжет. Якщо це "велика" гача-гра, а не гра типу Нікке, де я просто колекціоную персонажів.
Як вам Лаума в Геншині? Сподобалась? :) Я забрав, так як подобається і візуально і голос актриси озвучки (граю з англійським озвученням)
maxud_b
Member

Повідомлення

Kirakishou: 17.09.2025 20:30 ...І вкотре ловлю себе на думці, що особисто для мене в плані емоцій гача-ігри і поряд не стоять з аніме.
Згоден. В гачі зазвичай початок дуже чіпляє, але далі все дуже сповільнюється і не має логічного завершення, на відміну від аніме, де розуміти нюанси світу починаєш десь на середині і є кульмінація і кінцівка. Фрірен, як і Тріган, для мене, чи Майстер Муші це твори де з кожним переглядом знаходиш щось нове чи щось що чипляє за саму душу. У вуві що починалась як добротна наукова фантастика злилася в плані сюжету у другій арці, що майже змушую себе грати далі.
daesz
Member

Повідомлення

maxud_b: 17.09.2025 22:10
Kirakishou: 17.09.2025 20:30 ...І вкотре ловлю себе на думці, що особисто для мене в плані емоцій гача-ігри і поряд не стоять з аніме.
Згоден. В гачі зазвичай початок дуже чіпляє, але далі все дуже сповільнюється і не має логічного завершення
Найгірше те, що деякі ще й штучно розтягують контент основного сюжету розбавляючи його лорними філлерами (в кращому випадку) чи просто сюжетними лініями, які не додають нічого ні до мейн сторі, ні до лору (в гіршому випадку).
Kirakishou
Member

Повідомлення

Truman444
Так, сподобалася, і вдалося її забрати, хоч і програв 50/50. Я намагаюся забирати всіх дорослих жінок, якщо є крутки і на горизонті немає того, кого дуже хочеться. До речі, Нод-Край виявився доволі ламповим. Я вище згадував аніме Фрірен, музика в новому регіоні дуже схожа на музику з цього аніме. Якісь такі середньовічні скандинавські мелодії. Голос японської акторки озвучування також подобається. Хоч загалом у неї багато ролей, але у мене вона асоціюється з Клер із аніме Клеймор. Правда останнім часом у неї не дуже багато ролей, тому приємно, що про неї не забули.
Ще із нововведень сподобалося те, що вони дають по чотири сузір’я на рік за те, що робиш дейліки. Хоч це і тільки для тих персонажів, яких ти вже маєш, і тільки по одному сузір’ю на персонажа, але все одно приємно.

maxud_b
Що Фрірен, що Мушіші відносяться до іяшікей. Багато аніме з цим тегом якраз і є тими, що "чіпляють за душу".

Відправлено через 59 хвилин 24 секунди:
Хоча Тріган я не передивлявся. Є такі аніме, які чомусь не хочеться передивлятися. Можливо, щоб не псувати собі приємні спогади. Не знаю. Ковбой Бібоп я також не передивлявся, але думки про нього найкращі. Музика заслухана, деякі пісні в окремому плейлісті найулюбленіших аніме-остів. З Трігана там теж є тема, яку інколи прослуховую.
Є беззаперечні перлини, які ніколи не набридає передивлятися. Той же вічний Онідзука. А є аніме, які не хочеться повністю передивлятися, хоча деякі моменти або епізоди передивляєшся десятки, якщо не сотні разів.
Кожного щось своє чіпляє, бо у кожного крім самого аніме є ще й спогади про його перегляд, які також викликають якісь приємні ностальгічні почуття. Наприклад, деякі аніме я дивився у бабусі в селі і у мене вони окрім всього асоціюються ще й з літньою зоряною ніччю та мріями про майбутнє. Трініті Блад, ГітС дивився довгими зимовими вечорами на моніторі з електронно-променевою трубкою, попиваючи чай та закутавшись у плед. Доволі приємні спогади.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 17.09.2025 23:39Що Фрірен, що Мушіші відносяться до іяшікей. Багато аніме з цим тегом якраз і є тими, що "чіпляють за душу".
Мені з минулорічних сподобався Данжн Меші, але відверто кажучи, окрім 2 згаданих та соло левелін більше нічого із жанру не те щоб дуже зайшло. Райз оф зе шилд хіроу був хіба таким - на разок, та й то коли до нього настрій є.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
В 2024 році було багато міцних середнячків, було чимало продовжень непоганих франшиз типу Махоуки чи Аріфурети.
Я зараз переглянув список того, що виходило в 2024 і здивувався, як багато я із цього всього дивився. Бо мені здавалося, що гача-ігри займають увесь час.

А у Фрірен ще й музика особлива, бо її створював американський композитор. Він же писав музику і для таких аніме як Вайолет Евергаден та Хакумей то Мікочі.
спойлер

lewerlin
Member

Повідомлення

Ну що, Ананта таки "жива", розродились геймплейним трейлером, виглядає шикарно. А і гачі там не буде, видимо новий тренд.
Відповісти