Apple представила нове покоління iPhone, включно з надтонким смартфоном iPhone 17 Air

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
yuriy_dd
Member

Повідомлення

dead_rat: 10.09.2025 11:56Ви впевнені що Гармін тупі?
Трекінг більшості видів спорту, гпс, пульс, алттметр, оплата карткою, мп3 плееє і ще купа усього. Олед дисплей.
але ви ж в курсі - що є дешеві фінтес трекери, які теж це вміють і коштують копійки?
dead_rat: 10.09.2025 11:56 Якщо не випендрюватися, то вже років 5 чи навіть 10 в повсякденному користуванні різниці ніякої
там зміни не великі, але за 5 років прирість швидкодії - дуже помітний - в рази

а ось у х86 - майже нема прогресу, саме тому навіть древній 15-річний ноут ще досі може працювати. Будете на це жалітись, чи проковтнете?
Scoffer
Member

Повідомлення

dead_rat: 10.09.2025 10:40Еппл вотч - 24 години від зарядки
Гармін вотч - 14 діб
От як так?
Ну так аплє емейзінг контора для любителів постояти в черзі за непотребом нової версії, а гармін займається виробами військового класу і взагалі собаку з'їли на автономності всіх своїх пристроїв. Користувач гарміна не зрозуміє якщо у нього в горах годиник чи навігатор сяде через 3 години. Знайшов що з чим порівнювати)))
Востаннє редагувалось 10.09.2025 12:08 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

Telcontar: 10.09.2025 12:05Мої ненайбільші Garmin спокійно живуть 14-16 днів
мої Honor Band - живуть довше, роблять все те саме, і коштували $25. Ніколи не знімаю - лише для зарядки. Навіть коли працюю фізично - не боюсь розбити.
це треба бути бездумним хомячком Гарміна - щоб його купити за $500
dead_rat
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 10.09.2025 12:05
dead_rat: 10.09.2025 11:56Ви впевнені що Гармін тупі?
Трекінг більшості видів спорту, гпс, пульс, алттметр, оплата карткою, мп3 плееє і ще купа усього. Олед дисплей.
але ви ж в курсі - що є дешеві фінтес трекери, які теж це вміють і коштують копійки?
А за слова відповісте, пане?

Давайте мені фітнес трекер з GPS, замірами параметрів бігу - довжина кроку, висота вертикальної осциляції, частота кроків. І щоб до 200$ бо я стільки за новий Гармін віддав.

Відправлено через 55 секунд:
yuriy_dd: 10.09.2025 12:08
Telcontar: 10.09.2025 12:05Мої ненайбільші Garmin спокійно живуть 14-16 днів
мої Honor Band - живуть довше, роблять все те саме, і коштували $25. Ніколи не знімаю - лише для зарядки. Навіть коли працюю фізично - не боюсь розбити.
це треба бути бездумним хомячком Гарміна - щоб його купити за $500
ГПС є? Нема. Що він в вас трекає?
yuriy_dd
Member

Повідомлення

dead_rat: 10.09.2025 12:08Давайте мені фітнес трекер
як тільки мені тут дадуть конкурента М4 - швидкий ноут з пасивних охолодженням на х86
dead_rat: 10.09.2025 12:08замірами параметрів бігу - довжина кроку, висота вертикальної осциляції, частота кроків
це точно треба? якщо ви проф спортсмен - то Гарміна - вам не буде достатньо, і є проф рішення
dead_rat: 10.09.2025 12:08І щоб до 200$ бо я стільки за Гармін віддав.
за новий? яка модель?
StTechnik
Member

Повідомлення

majkl-shin-vysokomerno-smotrit-mem.jpg
Обладатели Rolex Submariner и Omega SpeedMaster смотрят на обладателей эмейзинг вотчей от Эппл.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

dead_rat: 10.09.2025 12:09ГПС є? Нема. Що він в вас трекає?
а навіщо мені ГПС на фітнес трекері? в мене смарт завжди зі мною. Він якраз трекає
а мій бенд - трекає все інше. В тому числі сон навіть вдень. На відміну від дорогезного Гарміна який це робити не вміє.

Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
StTechnik: 10.09.2025 12:13Обладатели Rolex Submariner и Omega SpeedMaster
це лайно навіть годину точну показати не може, так що дуже мимо
dead_rat
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 10.09.2025 12:11 це точно треба? якщо ви проф спортсмен - то Гарміна - вам не буде достатньо, і є проф рішення
dead_rat: 10.09.2025 12:08І щоб до 200$ бо я стільки за Гармін віддав.
за новий? яка модель?
Гармін і є професійна техніка, як раз ним і користуються часто. Його більш ніж достатньо - біг, тріатлон точно.

Garmin 165, зараз 214€ в мене.

Параметри біга це прямо класс, він допоміг мені поправити мій калічний біг. Також в нього і тренер і гайд і інтервали гоняє. Це реально топ для бігу
Telcontar
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 10.09.2025 12:11 це точно треба? якщо ви проф спортсмен - то Гарміна - вам не буде достатньо, і є проф рішення
Давно так не сміявся, як раз у більшості спортсменів і є трекери та годинники від Garmin. :lol:

Бачу, що у спортивних девайсах, що у геймінг індустрії у вас схожа експертиза. Славте божественний М4 - найкращий процесор у світі для браузеру і текстових редакторів :super:
Востаннє редагувалось 10.09.2025 12:22 користувачем Telcontar, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

dead_rat: 10.09.2025 12:15

за новий? яка модель?
Гармін і є професійна техніка, як раз ним і користуються часто. Його більш ніж достатньо - біг, тріатлон точно.

Garmin 165, зараз 214€ в мене.

Параметри біга це прямо класс, він допоміг мені поправити мій калічний біг. Також в нього і тренер і гайд і інтервали гоняє. Це реально топ для бігу
і як то ж тренити без годиничка за 214 євриків, не знаю навіть.
dead_rat
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Так само як і з годинником. Але тоді без трекінгу.

Чи вас лякає страшна сума в 214€? Так наче не має, ви собі 5080 можете дозволити
Востаннє редагувалось 10.09.2025 12:23 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

dead_rat: 10.09.2025 12:15 Garmin 165, зараз 214€ в мене.
пише:
Час роботи (максимальна функціональність): до 17 годин
Час роботи: до 19 години (тільки GPS)
dead_rat: 10.09.2025 12:15він допоміг мені поправити мій калічний біг
я професійно займався легкою атлетикою, і я знаю як легко собі пошкодити ноги, особливо коліна
крім того - біг це постійний удар, я не знаю скільки вам років, але з віком зрозумієте
раджу перейти на орбітрек
Telcontar: 10.09.2025 12:16 Давно так не сміявся, як раз у більшості спортсменів і є трекери та годинники від Garmin. :lol:
проф мають давачі на груди і на кросівках
dead_rat
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 10.09.2025 12:23
я професійно займався легкою атлетикою, і я знаю як легко собі пошкодити ноги, особливо коліна
крім того - біг це постійний удар, я не знаю скільки вам років, але з віком зрозумієте
раджу перейти на орбітрек
Я бачу наскільки ви професійний атлет, раз за Гармін не чули. Краще вже в помиральну яму відразу, раз так страшно
yuriy_dd
Member

Повідомлення

Telcontar: 10.09.2025 12:16Бачу, що у спортивних девайсах, що у геймінг індустрії у вас схожа експертиза
у мене нема досвіду у геймінг індустрії. Я не граю, це марна трата часу, може для дітей, або тих хто залишився дітьми
у світі є так багато речей цікавих окрім ігор

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
dead_rat: 10.09.2025 12:26Я бачу наскільки ви професійний атлет, раз за Гармін не чули
я чудово знаю про гармін, і я ж написав - що він навіть не трекає дений сон
але я мав досвід з сильно дорожчими Гармін

Відправлено через 48 секунд:
dead_rat: 10.09.2025 12:26Краще вже в помиральну яму відразу, раз так страшно
коли отримаєте проблеми з ногами - відразу почнета думати
Telcontar
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 10.09.2025 12:28 у мене нема досвіду у геймінг індустрії. Я не граю, це марна трата часу, може для дітей, або тих хто залишився дітьми
у світі є так багато речей цікавих окрім ігор
Тобто ви ще сповідуєте релігію предків "ігри - то забавки для дітей"? І думаєте, що у людини може бути лише одне хоббі?
leif
Member

Повідомлення

Telcontar: 10.09.2025 12:41Тобто ви ще сповідуєте релігію предків "ігри - то забавки для дітей"?
ви шось пропустили, це ж один зі стовпів його віри в тотальну перевагу арм :laugh: :lol:

Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
Sutter_Cane: 10.09.2025 11:54Оранжевый promax прям стильный, надо брать
справді дуже потужний :up: я б взяв на заміну 15 про макс, з яким ганяю вже 2 роки, але це важко назвати раціональним рішенням. насправді його для всього вистачає і ніяких кілер фіч крім кольору 17-та модель для мене особисто не пропонує :)
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Блин, уже хочу золотой-оранжевый про макс с максимумом памяти, он красивый :insane: :rolleyes:. Хотя моего вивы 100 ультра хватает вообще для всего, но тут тоже бомба телефон и экран будет больше, чем у вивы. Интересно, мерцает экран или нет у про макс 17? Или димминг либо безшимовый режим таки завезли встроенный, ибо у вивы с 2 диммингами максимум 8% пульсации в худшем случае, а так меньше.

Отправлено спустя 2 минуты 56 секунд:
Scoffer: 10.09.2025 09:07
Сюрпризом став анонс надтонкого смартфона iPhone 17 Air. Його товщина якого становить 5,6 мм, без урахування блоку камери, що випирає.
А можна мені iPhone 17 Lead товщиною якраз щоб не було випираючою камери і оте все місце заповнити акумулятором?
На это даже китайцы не идут - у Вивы х100 Ультра можно было чуть ли не 10000 батарейку сделать за счет толщины, но увы.

Отправлено спустя 3 минуты 10 секунд:
Mixx: 10.09.2025 11:38 Хто слідкує за цими безкінечними релізами, чи є сенс купувати дружині новий айфон на заміну 3х річного 12 про макс? Чи відчує вона хоч якусь різницю в повсякденному користуванні з новою моделлю? (п.с. сам користуюся 150 долларовою моторолою по акції, мені позвонити і в тг відповісти вистачає, не поціновувач цих забавок, не слідкую зовсім :gigi: )
Если есть кому продать - 17 про макс можно купить, если не хочется продавать и от ШИМ экрана 12 глаза у неё не болят - забей пусть с 12 ходит.

Отправлено спустя 5 минут 39 секунд:
Kyro: 10.09.2025 12:05 2025 рік на дворі.
И шо? я бы не задумываясь сменил бы андроид на винду СЕ с пальцевым управлением без стилуса и магазином. Можно новые иконки было бы нарисовать, но необязательно, как в 2003 нарисовали так и можно было бы и оставить.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

Telcontar: 10.09.2025 12:41Тобто ви ще сповідуєте релігію предків "ігри - то забавки для дітей"?
ігри - це така сама залежність - як куріння, кава, алкоголь, покер на гроші і тд
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

StTechnik: 10.09.2025 12:13 majkl-shin-vysokomerno-smotrit-mem.jpg
Обладатели Rolex Submariner и Omega SpeedMaster смотрят на обладателей эмейзинг вотчей от Эппл.
Обладатель маленького, удобного и практичного ми фит 6 смотрит на обладателей разных здоровых и стрёмных часов как на туземцев :laugh: :lol:
rizakrko
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 10.09.2025 13:01
ігри - це така сама залежність - як куріння, кава, алкоголь, покер на гроші і тд
В чим принципово відрізняється грати у Відьмака та читати Відьмака? Що там, що там, я переживаю історію створену авторами відповідного продукту. Давайте вже тоді читання книг прирівняємо до куріння, близько ж.
Відповісти