так, тут згоден. хоча на них ще не гравmycolaevich: ↑ 08.09.2025 00:28Добре що 11лвл зробили не просто +10% до статів, а спробували зробити їх трохи унікальними.
Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
Hotspur
Member
-
destructX
Member
Стало б гірше в варіанті БОПСів вже існуючих в іншій схожій грі
-
lewerlin
Member
ПТ менше? Серйозно? Бабахи не ПТmycolaevich: ↑ 08.09.2025 00:28Рандом так, дуже приємний, не знаю що вони зробили що лт арти і пт стало менше.
А в цілому дали народу скіпнути стокові кактуси перед десятками, багато хто саме на прогресії лівав/пересідав на арту.
-
destructX
Member
Кількість до 5 (6) штук порізали. До нового балансера (десь останні пів року виключенням був тільки 1 серв де він працював в тест.режимі) майже кожну катку було по 8 пт. Грати було нереально на тяжах в такому балансі.lewerlin: ↑ 08.09.2025 02:22ПТ менше? Серйозно? Бабахи не ПТmycolaevich: ↑ 08.09.2025 00:28Рандом так, дуже приємний, не знаю що вони зробили що лт арти і пт стало менше.?
А в цілому дали народу скіпнути стокові кактуси перед десятками, багато хто саме на прогресії лівав/пересідав на арту.
А качати десятку вже давно дуже легко і швидко: під па, який роздають за все підряд, х5 задачками, кресленнями та бустами на досвід викачати можна за декілька вечерів на ізі.
-
lewerlin
Member
Проблема в тому, ще це "ізі", було не "ізі" для мас. гравця танків, бо вимагало трішки розібратись в економіці гри. Що логічно, бо це все костилі ради костилів, а аудиторія рівня "в мене немає кнопки шифт". Чого просто не перебалансити економіку, яка дизайнилась в 10му за принципами корейських ммо початку нульових і мертва від народження - особлива таємниця.destructX: ↑ 08.09.2025 02:32А качати десятку вже давно дуже легко і швидко: під па, який роздають за все підряд, х5 задачками, кресленнями та бустами на досвід викачати можна за декілька вечерів на ізі.
-
destructX
Member
Мені здається ти не розумієш про що говориш. Для легкості прокачки Х давним давно переробили гілки досліджень, повиводили купу модулів з прокачки в середині танка (в 2.0 майже все взагалі непотрібне вирізали) і ввели купу бустів та креслень, мовчу вже про вільний досвід. Так легко прокачуватись не було ще ніколи як останні декілька років. Плюсом до всього в 2.0 взагалі апнули більшість кактусових танків, тому сток версію скіпнути можна ще швидше. Ну й в принципі я взагалі не від кого не чув, шо комусь важко прокачуватись зараз. Важко було перші років десять, отам був хардкорlewerlin: ↑ 08.09.2025 02:41Проблема в тому, ще це "ізі", було не "ізі" для мас. гравця танків, бо вимагало трішки розібратись в економіці гри. Що логічно, бо це все костилі ради костилів, а аудиторія рівня "в мене немає кнопки шифт". Чого просто не перебалансити економіку, яка дизайнилась в 10му за принципами корейських ммо початку нульових і мертва від народження - особлива таємниця.destructX: ↑ 08.09.2025 02:32А качати десятку вже давно дуже легко і швидко: під па, який роздають за все підряд, х5 задачками, кресленнями та бустами на досвід викачати можна за декілька вечерів на ізі.
Востаннє редагувалось 08.09.2025 09:47 користувачем destructX, всього редагувалось 2 разів.
-
Qwerty1987
Member
11 уровни фигня, Тайпа 5 апнули так что 10 не пробивают 
-
Ostin
Member
Не грав у цю фіговину вже купу часу, але гіфти щорічні забираю справно
Вже на акаунті повно бонів і мульйонів, але грати все ще не хочеться) Подивлюсь, може якусь 11-ку візьму на тест)
-
lewerlin
Member
Ну по перше не "ти"destructX: ↑ 08.09.2025 09:28Мені здається ти не розумієш про що говориш.
Оце все
потрібно знати. І знати, як воно працює все в купі(опустимо тему креслень для людей, котрі не грали). Я достатньо спілкувався з середньостатистичними танкістами(такі на форумах не сидять, гайди/стріми не дивляться, коменти не лишають), аби розуміти, що вони цього не знають( в мене було багато колег, які не розуміли що таке архів, але в танки свого часу грали). Їм не цікаво витрачати час і увагу, аби розібратись, навіть в такому простому, в них повний ринок ігор, де розбиратись не треба. Резонне питання "а шо, не можна без усіх цих костилів?".destructX: ↑ 08.09.2025 09:28давним давно переробили гілки досліджень, повиводили купу модулів з прокачки в середині танка (в 2.0 майже все взагалі непотрібне вирізали) і ввели купу бустів та креслень
15 років тому.І я тоді грав. Економіка в кращих традиціях "Лінійки"
І за 15 років так і не зробили соло тренування. До сіх пір, тобі треба хтось іще. 15 блін років.
-
destructX
Member
Ну таким танкістам шо завгодно буде "з костилями" В грі максимально оказуалили прокачку, якшо вони не змогли в дві кнопки та пару речень на екрані - це їх проблеми, не гри.lewerlin: ↑ 08.09.2025 11:11
Оце всепотрібно знати. І знати, як воно працює все в купі(опустимо тему креслень для людей, котрі не грали). Я достатньо спілкувався з середньостатистичними танкістами(такі на форумах не сидять, гайди/стріми не дивляться, коменти не лишають), аби розуміти, що вони цього не знають( в мене було багато колег, які не розуміли що таке архів, але в танки свого часу грали). Їм не цікаво витрачати час і увагу, аби розібратись, навіть в такому простому, в них повний ринок ігор, де розбиратись не треба. Резонне питання "а шо, не можна без усіх цих костилів?".destructX: ↑ 08.09.2025 09:28давним давно переробили гілки досліджень, повиводили купу модулів з прокачки в середині танка (в 2.0 майже все взагалі непотрібне вирізали) і ввели купу бустів та креслень
Тільки радий буду якшо такі підуть кудись "де не треба розбиратись" (аж цікаво про шо йде мова), через них в рандомі грати не можливо іноді
-
Krovatka
Member
Полностью согласен. Видать народ забыл, что раньше из бустов был только прем, даже х2 за первую победу не сразу появилось, а сколько кактусов было у которых еще надо с десяток модулей открыть... А сейчас, вообще изи. За выходные два 11 лвл качнул, изи, х5 много скопилось + резервы, свои и клановые + взвод, х3 на 8 побед от према и ВоТ+ и т.д. ВоТ+ опять можно бесплатно на месяц взять, даже если уже была.destructX: ↑ 08.09.2025 09:28Мені здається ти не розумієш про що говориш. Для легкості прокачки Х давним давно переробили гілки досліджень, повиводили купу модулів з прокачки в середині танка (в 2.0 майже все взагалі непотрібне вирізали) і ввели купу бустів та креслень, мовчу вже про вільний досвід. Так легко прокачуватись не було ще ніколи як останні декілька років. Плюсом до всього в 2.0 взагалі апнули більшість кактусових танків, тому сток версію скіпнути можна ще швидше. Ну й в принципі я взагалі не від кого не чув, шо комусь важко прокачуватись зараз. Важко було перші років десять, отам був хардкорlewerlin: ↑ 08.09.2025 02:41
Проблема в тому, ще це "ізі", було не "ізі" для мас. гравця танків, бо вимагало трішки розібратись в економіці гри. Що логічно, бо це все костилі ради костилів, а аудиторія рівня "в мене немає кнопки шифт". Чого просто не перебалансити економіку, яка дизайнилась в 10му за принципами корейських ммо початку нульових і мертва від народження - особлива таємниця.Тому про які костилі ти говориш, коли для цього майже нічого робити не потрібно, я не знаю. В Тундрі прокачка важча на голову, наприклад.
ЗЫ: привет от FOXUA
-
lewerlin
Member
Це проблеми якраз гри, бо вона лишиться без кор аудиторії і донатів.destructX: ↑ 08.09.2025 11:55це їх проблеми, не гри.
Отримаєте або мертву гру, або нішевий проєкт для серйозно платоспроможної аудиторії. В "ніші" WоT не вивезе проти тієї ж Тундри.destructX: ↑ 08.09.2025 11:55Тільки радий буду якшо такі підуть кудись "де не треба розбиратись" (аж цікаво про шо йде мова), через них в рандомі грати не можливо іноді
А от чого точно не отримаєте, так це прийнятного рандому, бо матчмейкінг кривий фундаментально, ніякий баланс і грамотні союзники його не витягнуть.
Там, де або взагалі немає поняття економіки акку, або воно рудиментарне - КС, дота, лол, гта, соло ігри і т.п. Чи взагалі піти "на траву"(що добре для людини, але смертельно для геймдейву).destructX: ↑ 08.09.2025 11:55"де не треба розбиратись"
-
destructX
Member
В грі нема проблем, проблема в частині аудиторії описаної вище. Якщо вони не змогли в танк - мої співчуттяlewerlin: ↑ 08.09.2025 12:18Це проблеми якраз гри, бо вона лишиться без кор аудиторії і донатів.destructX: ↑ 08.09.2025 11:55це їх проблеми, не гри.
Сенсу мусолити цю тему більше не бачу, нехай кожен вибирає собі те де йому буде комфортно
Відправлено через 1 хвилину 28 секунд:
кукулічі тезкаKrovatka: ↑ 08.09.2025 12:09Полностью согласен. Видать народ забыл, что раньше из бустов был только прем, даже х2 за первую победу не сразу появилось, а сколько кактусов было у которых еще надо с десяток модулей открыть... А сейчас, вообще изи. За выходные два 11 лвл качнул, изи, х5 много скопилось + резервы, свои и клановые + взвод, х3 на 8 побед от према и ВоТ+ и т.д. ВоТ+ опять можно бесплатно на месяц взять, даже если уже была.destructX: ↑ 08.09.2025 09:28
Мені здається ти не розумієш про що говориш. Для легкості прокачки Х давним давно переробили гілки досліджень, повиводили купу модулів з прокачки в середині танка (в 2.0 майже все взагалі непотрібне вирізали) і ввели купу бустів та креслень, мовчу вже про вільний досвід. Так легко прокачуватись не було ще ніколи як останні декілька років. Плюсом до всього в 2.0 взагалі апнули більшість кактусових танків, тому сток версію скіпнути можна ще швидше. Ну й в принципі я взагалі не від кого не чув, шо комусь важко прокачуватись зараз. Важко було перші років десять, отам був хардкорТому про які костилі ти говориш, коли для цього майже нічого робити не потрібно, я не знаю. В Тундрі прокачка важча на голову, наприклад.
ЗЫ: привет от FOXUA![]()
шо обрав з ХI, признавайся
-
Hotspur
Member
-
lewerlin
Member
Артоводи побіжать в пекло, від**** сотону і заберуть назад свої душі, аби загнати їх знову за такі снаряди.
-
mycolaevich
Member
В іншій схожій грі зовсім інша механіка нанесення шкоди.
Тут лише циферки. Є снаряд, шкода 420, пробиття 320, швидкість 1600. Яка різниця як цей снаряд називається?
Ніякого більш детального поділу ніж бб/бп/кумулятив ніхто городити не буде.
-
Hotspur
Member
є хеш фугаси щеmycolaevich: ↑ 08.09.2025 15:58Ніякого більш детального поділу ніж бб/бп/кумулятив ніхто городити не буде.
-
Hells Angels
Member
якщо народу подобається заносити гроші і вони то роблять постійно, то ніхто в грі нічого міняти не буде.lewerlin: ↑ 08.09.2025 12:18Це проблеми якраз гри
з появою 2.0 в рандомі мабуть вакханалія, дві холявних десятки і купа чувачків котрі зайшли покататись і популькать, про гру котра заставляє думати та втілювати якусь тактику для отримання перемоги і задоволення мабуть і мова не йде.
-
lewerlin
Member
ВГ вже міняє багато чого. Як актив, танки зараз на дні. І якщо до історії з лєстою Кислий не чухався, бо в ерефії жирний шмат чекав свого часу і ще й брав на себе частину витрат, то зараз ой.Hells Angels: ↑ 08.09.2025 21:08якщо народу подобається заносити гроші і вони то роблять постійно, то ніхто в грі нічого міняти не буде.
Ні одна ФТП гра не стане роздавати такий об'єм халяви, якщо в неї не те щоб "все ок", а хоча б "просто терпимо".
Там якраз вологий рандом "скілових блогерів" - навіть на Малинівці стінка тт на стінку тт.Hells Angels: ↑ 08.09.2025 21:08з появою 2.0 в рандомі мабуть вакханалія,
-
Hells Angels
Member
давно напрошується баланс +1 для бою, та якихось 10-15% замість 25%lewerlin: ↑ 09.09.2025 04:46ВГ вже міняє багато чого.
якщо дивитись на лєсту то кислий продав чи віддав права на гру(код) за бабло чи за відсоток від прибутку, просто так з барського плеча віддавати таке ніхто не будеlewerlin: ↑ 09.09.2025 04:46І якщо до історії з лєстою Кислий не чухався
так то замануха, прийшло там 50к нових ... залишилось 15к яким гра зайшла у форматі піу-піу під пиво ... купити прем на місяць за скікись там євро для них не проблема, бо на пиво деякі витрачають більшеlewerlin: ↑ 09.09.2025 04:46Ні одна ФТП гра не стане роздавати такий об'єм халяви