Бляха. Опечатка. Там 35-1000 заявлено виробником.
Відправлено через 18 хвилин 31 секунду:
Не буде, якщо потік менше 35-40, в мене був на тестах хай флоу LT плюс квадра аквовська. Вона самостійна і можна флоу до квадру і в пк.
Хороша штука.
З екраном візуально можна одразу контролювати. Теж збс.
Та немає святості. Це просто як би сказати в мене двигун на паливі. Всі вони однакові, поршень там туди сюди, всі діла.
І всі такі в афігу бо двигун внутрішнього згорання то бляха це ціла гора різних, на різному паливі, різної конструкції.
А при цьому тут якби ефективності контуру більшої коли хочеться, без розуміння потоку рідини немає що глядіти. Ну хіба мікроканалки широкі.
Просто щоб розуміли, тут, на форумі, є наркомани які по приколу розганяли 666літрів в контурі з морами.
В мене в системі з однією помпою на гдсних радіках з гдсними водоблоками відверто мало однієї помпи. Ефективність системи гірша ніж якби це все зібрати на китайських компонентах.... Відповідно а нахіба таке тоді робити?) якщо вже дістав я собі мікроканалки що фіг почистиш навіть, і на проц і відло, радіки в мене які були ті стоять, а це вінегрет різного Китаю який має погані показники гдс. То ставиш дві помпи і маєш вже гарні результати.
Але то все є індивідуально. Бо у кожного різне залізо. Мені флоу датчик для того і треба був, зрозуміти чи достатньо помп.
Я тоді сидів на китайських клонах р60. Аля р67ф чи тому подібних. Після того як дістались водоблоки на проц ек/оптімус відяшки мінялися і там після Китай ватера і старого ЕК вже пішли хеткіллер/сучасний ек з активним бекплейтом, оптімус.
Я поняв що треба щось робити і цьому процесі і товариш мені прислав на тести датчик і помпу д5. Заміряв кучу всього. Тут навіть були веретку від мене колись. Багато....
Загалом сижу наразі на д5/775в3, бо тупо давлять відверто краще. На складному контурі де 9секцій і два оптімуса стояло юзав дві д5. Однієї стало мало коли зібралось 5950х+3090.
Одна помпа норм була з 2700х+2080ті ще. І то!!! З нюансами.
Китай пімпи валябться без діла або підкидую в тестові стенди чи товаришам в прості контури з простими ватерами )))
Деякий час доречі юзав дві р60 і вони теж справлялись хоча і не так добре і не так тихо як д5.
Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
Я почав воду вже коли були Китай тихі помпи.
Ставив воду на р9 290.
Це було прекрасно і недорого і тихо)))
Відправлено через 4 хвилини 38 секунд:
Все. Можете відкривати вікна. Я надушнив.