Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Avenger80
Member

Повідомлення

Ortyomko: 23.08.2025 15:25вот бы кинетик делал смарты, да?
Та причём тут кинетик. :gigi: Мы же за смарты говорим. Кстати, на счёт кинетик - у меня сын за 5 минут пять прокси поставил на кинетик (школьник) и раздал только ограниченным клиентам и это очень просто и наглядно, а тут недавно тема была, как человек мучался с этими прокси и Netis. :) А на счёт смартфонов, просто не каждый может потратить на смартфон 15-20-30 тыс. или это не нужно ему. Вот люди и выбирают из бюджета своего возможного и целесообразного, а на форуме это не понимают и начинается - если ты не можешь купить флагман, то ты бомжара, потому как только флагманы это смартфоны, остальное мусор... Только как народ ходит со смартфонами и за 5 и за 7 и за 10 тыс. и таких очень много, в отличие от всяких Пикселей и т.д.
7mindfields
Member

Повідомлення

Ortyomko: 23.08.2025 15:25 вот бы кинетик делал смарты, да?
Дуже тонко :lol:
Klon: 23.08.2025 14:44
Alexsandr: 23.08.2025 14:28и через год-два опять поиск смартфона

ці аппарати ціною 150 баксів і беруть на рік\два, нічого від нього не чекая

Якби ж то, на ділі такими смартфонами користуються поки там нанд/дисплей не вмре (у разі якісного припою в ксяомі ще й сам відвал процесору можливий)
Avenger80
Member

Повідомлення

7mindfields: 23.08.2025 16:21Краще не скажеш :lol:
Я не вижу взаимосвязи, если честно... Кинетик делает хорошую ОС и всё. Всякую гадость могут предлагать в теме роутеров, а тут смартфоны это святое. Самое интересное, что одни и те же люди могут на смарт потратить баксов 500, а на роутер жлобятся даже 100 баксов потратить... Т.е. у каждого свои приоритеты.

Отправлено спустя 8 минут 4 секунды:
7mindfields: 23.08.2025 16:26Якби ж то, на ділі такими смартфонами користуються поки там нанд/дисплей не вмре (у разі якісного припою в ксяомі ще й сам відвал процесору можливий)
И снова ты не понимаешь, люди просто покупают по своему бюджету и пользуются и смартфон - это не фетиш, не смысл жизни, чтоб за него почку отдавать. Люди иногда не заморачиваются и не поступают так, покупая на последнее смартфон себе. Но снова, я не могу понять, как взрослый человек как ты, не понимаешь элементарных вещей взрослой жизни, сегодняшних реалий, что у всех разные жизненные обстоятельства, доходы, приоритеты.
7mindfields
Member

Повідомлення

Avenger80: 23.08.2025 16:38
7mindfields: 23.08.2025 16:26Якби ж то, на ділі такими смартфонами користуються поки там нанд/дисплей не вмре (у разі якісного припою в ксяомі ще й сам відвал процесору можливий)
И снова ты не понимаешь, люди просто покупают по своему бюджету и пользуются
Спробуй ще декілька разів прочитати, має домогти
Юра Ray
Junior

Повідомлення

Поняв, прийняв, що немає підходящих смартфонів за мій прайс... Може щось цікаве буде з бюджетом 300 вічно зелених, ( до 10 -12- 13 к гривень ).Звичайно хотілось ціна - якість, без зайвих передплат. Потреби все ті: хороший екран для перегляду фільмів, непогана + - камера (розумію що в такому бюджеті камерафонів й бути не може, але вони мені не треба) NFS (обовязково), щоб екран був звичайним не вигнутий (водоспад), бажано 8-256 та впринципі й все. Знайомий радив придивитися до лінійки POCO, а саме до POCO X7 Pro. Але по відгукам він то потужний але дуже гріється та що критичніше має проблеми з зв'язком (недодзвони). Можливо в такому випадку цікаві варіанти порадите, дякую) P.s Всіх Вітаю з Днем Державного Прапора України. Тихої та спокійної ночі!
tribute
Member

Повідомлення

Юра Ray: 23.08.2025 20:39 Поняв, прийняв, що немає підходящих смартфонів за мій прайс... Може щось цікаве буде з бюджетом 300 вічно зелених, ( до 10 -12- 13 к гривень ).Звичайно хотілось ціна - якість, без зайвих передплат. Потреби все ті: хороший екран для перегляду фільмів, непогана + - камера (розумію що в такому бюджеті камерафонів й бути не може, але вони мені не треба) NFS (обовязково), щоб екран був звичайним не вигнутий (водоспад), бажано 8-256 та впринципі й все. Знайомий радив придивитися до лінійки POCO, а саме до POCO X7 Pro. Але по відгукам він то потужний але дуже гріється та що критичніше має проблеми з зв'язком (недодзвони). Можливо в такому випадку цікаві варіанти порадите, дякую) P.s Всіх Вітаю з Днем Державного Прапора України. Тихої та спокійної ночі!
в Алло зараз honor 200 12/512 за 10к продають :shuffle:
Avenger80
Member

Повідомлення

tribute: 23.08.2025 21:27honor 200 12/512
Круто так скинули цену. С чего бы это? :)
Alexsandr
Member

Повідомлення

Юра Ray: 23.08.2025 20:39 Поняв, прийняв, що немає підходящих смартфонів за мій прайс... Може щось цікаве буде з бюджетом 300 вічно зелених, ( до 10 -12- 13 к гривень ).
POCO X7 Pro 8/256?
Проблемы со связью вроде бы пофиксили там. У вас просто реально тяжелый выбор за эти деньги. Все стараются экономить :(
UzVN
Junior

Повідомлення

Юра Ray: 23.08.2025 20:39 Поняв, прийняв, що немає підходящих смартфонів за мій прайс... Може щось цікаве буде з бюджетом 300 вічно зелених, ( до 10 -12- 13 к гривень ).Звичайно хотілось ціна - якість, без зайвих передплат. Потреби все ті: хороший екран для перегляду фільмів, непогана + - камера (розумію що в такому бюджеті камерафонів й бути не може, але вони мені не треба) NFS (обовязково), щоб екран був звичайним не вигнутий (водоспад), бажано 8-256 та впринципі й все. Знайомий радив придивитися до лінійки POCO, а саме до POCO X7 Pro. Але по відгукам він то потужний але дуже гріється та що критичніше має проблеми з зв'язком (недодзвони). Можливо в такому випадку цікаві варіанти порадите, дякую) P.s Всіх Вітаю з Днем Державного Прапора України. Тихої та спокійної ночі!
Подивись на Nothing Phone (3a), зараз з таким хожу. Виключно моє бачення з того що зараз є в нас на ринку в цьому бюджеті це найкраще рішення. Були в мене і самси, і сяомі, і хонор. Останні роки 3 сижу тільки на oneplus (найкраща оболочка як на мене), але так сталося що повинен був розстатися зі своїм 10R і треба було щось взяти терміново. Як на мене в нього не така зручна оболочка як у oneplus але батарея тримає краще.
dimon2277
Member

Повідомлення

UzVN: 23.08.2025 22:38
Подивись на Nothing Phone (3a), зараз з таким хожу. Виключно моє бачення з того що зараз є в нас на ринку в цьому бюджеті це найкраще рішення. Були в мене і самси, і сяомі, і хонор. Останні роки 3 сижу тільки на oneplus (найкраща оболочка як на мене), але так сталося що повинен був розстатися зі своїм 10R і треба було щось взяти терміново. Як на мене в нього не така зручна оболочка як у oneplus але батарея тримає краще.
плюсую за 3а, батьку взяв такий (поки передав його неділю потестив) дуже сподобався за свій прайс, що подумував з 12 ябко на звичайний носінг 3 перейти, але уви вийшов він так собі, тому зараз с25+
Vlaad13
Member

Повідомлення

регулярно читаю ваші срачі - виглядає досить цікаво
хоча до фанатиків з 4pda вам ще далеко - які вас готові вбити навіть за маленьку дрібницю
Shpoker
Member

Повідомлення

Vlaad13: 24.08.2025 21:39які вас готові вбити навіть за маленьку дрібницю

та вахтеры оттуда тупо посты грохают с НЕУДОБНЫМ (и еще и бан могут выписать на пару недель просто за указание недостатка в темах про айос или яблофоны)
Юра Ray
Junior

Повідомлення

Всім дякую за поради порівнював всі варіанти, та прийшов до висновку що HONOR 200 12/512GB який мені порекомендував tribute (Велике вам дякую)! Найкращий варіант для мене достатня потужність +- 850к в AnTuTu. Чудовий соковитий дисплей, камера на хорошому рівні, велий обсяг памяті та надзвичайно якісний стеріо звук. Й великим плюм стала акційна ціна 9999, в цій ціновій категорії йому рівних немає... Всім гарного настрою та мирного неба над головою!!!
Striker
Member

Повідомлення

Юра Ray
Як працює датчик наближення при розмові, зв'язок? Там скоро будуть проблеми зі зв'язком, бо повідключають 3G і буде зв'язок тільки через 2G, бо 4G підтримка тільки інтернет.
Юра Ray
Junior

Повідомлення

Striker
В мене поки все гуд з датчиком та зв'язком. Правда було пару разів пропадала мережа, але це було й на минулому смартфоні ( думаю є декілька зон в кімнаті де погано ловить зв'язок) Звідки інформація що будуть відключати, та будуть проблеми ?
Shpoker
Member

Повідомлення

Striker: 30.08.2025 02:07бо 4G підтримка тільки інтернет.
Хмм, а volte куда подевалось?
Alexsandr
Member

Повідомлення

Shpoker: 30.08.2025 09:42
Striker: 30.08.2025 02:07бо 4G підтримка тільки інтернет.
Хмм, а volte куда подевалось?
Все ещё не везде применяется.
JKrl
Member

Повідомлення

Ok, 10 піксель настільки мімо, що я навіть не знаю. Мабуть пройшла епоха.
Стандартна десятка отримала сенсори які походу не розпродали з 9а, що є скамом
Прошка без фізичної сімки взагалі і по факту з нуль апгрейдів окрім ші.
Айфон брати не планую, сам все ще сміття. Я не знаю, мабуть якесь ультра віво чи ще щось наступного року візьму, якщо 11 такий же фейл.
Striker
Member

Повідомлення

Юра Ray: 30.08.2025 09:37Звідки інформація що будуть відключати, та будуть проблеми ?
https://kyivstar.ua/3g-sunset
Кажуть, що до кінця року і Vodafone буде відключати. Я сам розмірковую купити цей смарт, може навіть 2 шт, бо користуюсь в основному Lifecell, де можна примусово включити Volte. На інших операторах буде тільки 2G, що є кака.
Сподіваюсь, що чел, який влупив мені мінус, розкаже більше. B-)
Юра Ray
Junior

Повідомлення

Striker
Від вас почув вперше цю новину, та раніше навіть не задумувався про це. Що буде якщо вимкнуть... Після ваших слів трохи прочитав про це та поспілкувався з своїм другом який залищився ШІ) Ось він мені написав :
- Ваш Honor 200 цілком сучасний і готовий до майбутніх змін в мережах України. Він має повну підтримку 4G (LTE) і 5G, а також технологію VoLTE. Єдине, що вам може знадобитися - це переконатися, що ваш мобільний оператор повністю підтримує та активував ці послуги на вашій SIM-карті.

Сміливо купуйте другий смартфон, якщо плануєте - з технічної точки зору проблем не виникне.
Хоча я не завжди довіряю ШІ, але тут думаю він правий нічого критичного не станится. Ну максимум прийдется змінити оператора що підтримує цю функцію
(Висновок
Honor 200 технічно готовий до роботи з VoLTE 4.

Проблема виникає лише з боку оператора (відсутність підтримки VoLTE у вашому регіоні або на тарифі).

🛠️ Рекомендація:

Зв’яжіться з вашим оператором (Lifecell/Vodafone) і запитайте про доступність VoLTE для вашого номера.

Якщо оператор не планує підтримувати VoLTE, розгляньте зміну оператора або тарифу). Для когось буде дуже важливо, для мене це не смертельно...
Відповісти