А я смотрел видос 10700к с 3070, сотка фпс, тоесть проц может, а так как у него недогруз по GPU, то можно только гадать чего там глючитGrava: ↑ 10.08.2025 11:25Я от подивився кілька тестів 2060супер на лоу налаштуваннях і там вк завантажена на максимум і скоріше 70 фпс ніж 90
Новини
Останні статті і огляди
Battlefield 6
-
Lorichic
Member
-
VladimirV
Member
Volodya811
Я вчора подивився годин 6 стрім якихось задротів, що сквадом грають, то мені там робити нічого
Ну типу можна, але на мою думку це повністю типовий шутер, де головне це рівень стрільби і реакція. Ну і звичайно рівень твоїх переміщень, що теж являється швидкість прийняття тих чи інших рішень. 75 річним там в виді статистів якщо можна бути. Звичайно, там половина таких зальотних.
Ну типу вони в кожній катці були топ сквад. Рівень стрільби дуже високий, звісно, звичайному зівакі будуть мерещитись аім-хаки, чіти і т.п. Але це не так. Люди які по 15 год. до цього задротили в таркови, кс2, б.ф. і т.п. так і будуть грати. За весь стрім, а він був годин 10, з яких я дивився з перервами годин 6, ніразу відчуття чітерства не було. Просто бувають різні гравці. Тим більше якщо вас вбивають, гра показує червоним стоп-кадром звідки це було.
А так на вигляд просто досить добротна командна стрілялка... Такок цікаво було подивитись за технікою (на 1 карті гелікоптер і винищувач, які вони постійно собі брали).
Щодо фпс, то конкретно у стрімера 14700к + 4090, на моніторингу ріва фпси були 130-180 в середньому, я так розумію 2к на повних настройках.
А ще Твіч ввів налаштування стріму 2к, але не дав доступ певним країнам до доступу до перегляду ва 2к
Україні теж не дав. Але якщо ввімкнути ВПН, Німеччини/Нідерландів до прикладу, можна в 1440p через ВПН дивитись (навіть не глобальний а браузерний впн)
Я вчора подивився годин 6 стрім якихось задротів, що сквадом грають, то мені там робити нічого
Ну типу вони в кожній катці були топ сквад. Рівень стрільби дуже високий, звісно, звичайному зівакі будуть мерещитись аім-хаки, чіти і т.п. Але це не так. Люди які по 15 год. до цього задротили в таркови, кс2, б.ф. і т.п. так і будуть грати. За весь стрім, а він був годин 10, з яких я дивився з перервами годин 6, ніразу відчуття чітерства не було. Просто бувають різні гравці. Тим більше якщо вас вбивають, гра показує червоним стоп-кадром звідки це було.
А так на вигляд просто досить добротна командна стрілялка... Такок цікаво було подивитись за технікою (на 1 карті гелікоптер і винищувач, які вони постійно собі брали).
Щодо фпс, то конкретно у стрімера 14700к + 4090, на моніторингу ріва фпси були 130-180 в середньому, я так розумію 2к на повних настройках.
А ще Твіч ввів налаштування стріму 2к, але не дав доступ певним країнам до доступу до перегляду ва 2к
- спойлер
- NA: США, Канада
EMEA: Германия, Австрия, Швейцария, Великобритания, Ирландия, Франция, Бельгия, Нидерланды, Люксембург, Дания, Финляндия, Норвегия, Швеция, Италия, Испания, Андорра
Ближний Восток и Северная Африка: Саудовская Аравия, ОАЭ, Катар, Кувейт
LATAM: Бразилия, Мексика, Аргентина, Чили, Колумбия
Азиатско-Тихоокеанский регион: Япония, Австралия и Новая Зеландия
-
Vlaad13
Member
-
leif
Member
Володь, а ти вмієш записувати відео геймплею з моніторингом?Volodya811: ↑ 10.08.2025 11:27Насправді, 80-95. Рідко коли нижче 80 ФПС.
Grava: ↑ 10.08.2025 11:25Я от подивився кілька тестів 2060супер на лоу налаштуваннях і там вк завантажена на максимум і скоріше 70 фпс ніж 90
Volodya811: ↑ 08.08.2025 11:31Це рекламний ролик для АМД
це теж.
скільки Ліза вам за це заплатила? зізнавайтесь
я вірю тільки структурно-логічним тестам, які Володя скидав, все решта брехня і реклама амд
-
Volodya811
Member
Трохи не так. Головне - розум. Гра командна. В скваді чотири гравці. Достатньо одного дуже різкого. Решта можуть бути середніми, але думаючими і такими, які вміють грати в команді. Першим йде завжди швидкий і різкий гравець і бере вогонь на себе. Решта за ним. Скіловий гравець лягає в раші з ймовірність 70-80%, але його сквад добиває тих, кого атакував рашер і ресає його. Тут важливий контроль дистанції між рашером і рештою скваду. Бійці мають бути не далі 10-15 метрів.VladimirV: ↑ 10.08.2025 11:33 Volodya811
Я вчора подивився годин 6 стрім якихось задротів, що сквадом грають, то мені там робити нічогоНу типу можна, але на мою думку це повністю типовий шутер, де головне це рівень стрільби і реакція. Ну і звичайно рівень твоїх переміщень, що теж являється швидкість прийняття тих чи інших рішень. 75 річним там в виді статистів якщо можна бути. Звичайно, там половина таких зальотних.
А ще Твіч ввів налаштування стріму 2к, але не дав доступ певним країнам до доступу до перегляду ва 2кУкраїні теж не дав. Але якщо ввімкнути ВПН, Німеччини/Нідерландів до прикладу, можна в 1440p через ВПН дивитись (навіть не глобальний а браузерний впн)
- спойлер
- NA: США, Канада
EMEA: Германия, Австрия, Швейцария, Великобритания, Ирландия, Франция, Бельгия, Нидерланды, Люксембург, Дания, Финляндия, Норвегия, Швеция, Италия, Испания, Андорра
Ближний Восток и Северная Африка: Саудовская Аравия, ОАЭ, Катар, Кувейт
LATAM: Бразилия, Мексика, Аргентина, Чили, Колумбия
Азиатско-Тихоокеанский регион: Япония, Австралия и Новая Зеландия
Швидкість реакції компенсується механікою гри. Якщо атакуючий рашер відволікає ворогів на себе, то середній за рівнем гравець, навіть, якщо йому 75 років, елементарно встигає прицілитися і збоку вбити тих, хто стріляє по рашеру. Той німець про якого я казав (є у мене в друзях), просто швидко лягає на землю і лупить з кулемета на сошках. Для нього головне встигнути лягти і щоб рашер відволік на себе ворогів.
Швидкість реакції компенсується і зброєю. У штурмовика є гранатомет. До речі, дуже імбовий зараз. Усі з ним бігають зі старту. Точність і швидкість прицілювання та стрільби компенсується, наприклад, дробовиком. Або пістолетом-кулеметом, з якого можна стріляти від бедра, не витрачаючи час на прицілювання. Головне підійти близько до ворога.
Дуже важливими для роботи скваду є димові гранати. В БФ2042 їх швидко попатчили і обмежили кількість яку можна взяти із собою. Бо зіграний сквад з димовими гранатами виносить все без шансів.
Кожна зброя має ефективну дальність стрільки. Це треба навчитися відчувати і стріляти лише з тієї дистанції, яка вигідна. Інакше зближуватися або тримати дистанцію.
П.С. Я не бачив жодного блогера/стрімера, який круто грає ігри серії БФ зі сквадом. Так, є добрі різкі і емоційні хлопці. Але, це далеко не той рівень, який міг би скласти конкуренцію потужним сквадам задротів. Особливо в БФ5 "Вогневий шторм". Усі стрімери одразу "злилися" і навіть стрімити цю гру не хотіли. Плакалися то те не те, то танк імба, то ще різну маячню несли. А з механікою гри та нюансами так ніхто з них і не розібрався.
-
VladimirV
Member
Volodya811
Та ні Володь, я не про якісь міфічні напів-професійні премейди казав, а про звичайних задротів шутерів, у яких є хочаб голосовий канал координації і за спиною роки стрільби в шутерах. Вже банально такі можуть робити погоду в катках бф майже завжди, бо що таке той бф6 на зараз? це рандомний пул 32 на 32, де соляних гравців автоматично об'єднує в ПУГи. і 1-2 таких склади в команді вже роблять погоду. Без всіх цих спеціальних тактик. Наприклад, на мапі з авіа, авіацію беруть люди з голос. координацією - і вже це доволі сильно має вплив (судячи з того що я бачив - винищувач фуфло по механіці, а от гелікоптер доволі ОП, якщо не нагліти і уходити від стінгерів). Для 4 координованих вже достатньо того, що вони один одного підіймають після поранень, і можуть після смертей один на одного портуватись, що в пугі очевидно не буде. Добав сюди досвід шутерів - цього достаньо для звичайних, не турнірних ігор
Та ні Володь, я не про якісь міфічні напів-професійні премейди казав, а про звичайних задротів шутерів, у яких є хочаб голосовий канал координації і за спиною роки стрільби в шутерах. Вже банально такі можуть робити погоду в катках бф майже завжди, бо що таке той бф6 на зараз? це рандомний пул 32 на 32, де соляних гравців автоматично об'єднує в ПУГи. і 1-2 таких склади в команді вже роблять погоду. Без всіх цих спеціальних тактик. Наприклад, на мапі з авіа, авіацію беруть люди з голос. координацією - і вже це доволі сильно має вплив (судячи з того що я бачив - винищувач фуфло по механіці, а от гелікоптер доволі ОП, якщо не нагліти і уходити від стінгерів). Для 4 координованих вже достатньо того, що вони один одного підіймають після поранень, і можуть після смертей один на одного портуватись, що в пугі очевидно не буде. Добав сюди досвід шутерів - цього достаньо для звичайних, не турнірних ігор
-
Volodya811
Member
Саме тому, останні роки я грав саме "батл-роялі" в БФ. БФ5 "Вогневий шторм" та рояль в БФ 2042. Кланам у звичайній батлі не дуже цікаво. Не ті емоції, коли валиш рандомів. А от коли виносиш сквад крутого клану - це пісня! Це просто не порівняти.VladimirV: ↑ 10.08.2025 12:58 Volodya811
Та ні Володь, я не про якісь міфічні напів-професійні премейди казав, а про звичайних задротів шутерів, у яких є хочаб голосовий канал координації і за спиною роки стрільби в шутерах. Вже банально такі можуть робити погоду в катках бф майже завжди, бо що таке той бф6 на зараз? це рандомний пул 32 на 32, де соляних гравців автоматично об'єднує в ПУГи. і 1-2 таких склади в команді вже роблять погоду. Без всіх цих спеціальних тактик. Наприклад, на мапі з авіа, авіацію беруть люди з голос. координацією - і вже це доволі сильно має вплив (судячи з того що я бачив - винищувач фуфло по механіці, а от гелікоптер доволі ОП, якщо не нагліти і уходити від стінгерів). Для 4 координованих вже достатньо того, що вони один одного підіймають після поранень, і можуть після смертей один на одного портуватись, що в пугі очевидно не буде. Добав сюди досвід шутерів - цього достаньо для звичайних, не турнірних ігор![]()
П.С. Під настрій я заходив у БФ5 і на літаках бомберах літав. Прикольно техніку і піхоту валити бомбами
-
man1242
Member
з длсс на баланс у 1080р на лоу налаштуваннях 100% є 80фпс та більше у 2060с, в мене 5080 під 5600х без фрейм гену завантажена на 45-55% а це середній 100-110фпс з просіданням до 80Grava: ↑ 10.08.2025 11:25 Lorichic
Він писав що у нього 70-90фпс. Я от подивився кілька тестів 2060супер на лоу налаштуваннях і там вк завантажена на максимум і скоріше 70 фпс ніж 90![]()
-
proos
Member
На сл выходных будет только одна карта, емпайр стейт, и новые режимы, в том числе раш 
Чем больше играю тем больше нравится. Эта батла меня вернула во времена третьей части)
Чем больше играю тем больше нравится. Эта батла меня вернула во времена третьей части)
-
penetrator
Member
Хрень какая-то, буду дальше БФ5 бегать, эта вообще не зашла.
-
Volodya811
Member
Якість текстур понизив до 75%. На око різниця майже не помітна, а ФПС 110-120! Найнижчу просадку, що я бачив - 92 ФПС! 
-
vovandos1
Member
Часов 20 поиграл. Бета сейчас в лучшем состоянии чем некоторые игры на релизе. Наконец-то сделали то, что многие просили - 3,4 бф на современной графике
-
Volodya811
Member
Вийде Батл Рояль для БФ6, то створимо клан. Будемо розривати клани рашистів (різні ZOVи та інший мотлох). Є ідеї щодо назви клану?
-
Dremjke
Member
Для себе зрозив такий висновок - гра дуже сподобалась! І це бета, стан якої дуже гарний, не дивлячись на баги. Графіка, ганплей, мувмент, ефекти - все супер!
Схиляюся до того, що буду брати на релізі. Якщо завезуть великих карт з технікою - то буде ідеальний баланс між класичною батлою та піхотними боями.
Схиляюся до того, що буду брати на релізі. Якщо завезуть великих карт з технікою - то буде ідеальний баланс між класичною батлою та піхотними боями.
-
Volodya811
Member
Пропонуйте назви! Можна в лічку. Назва має бути для рашистів зрозумілою. Щоб знали, хто їх нагинає.Volodya811: ↑ 10.08.2025 19:37 Вийде Батл Рояль для БФ6, то створимо клан. Будемо розривати клани рашистів (різні ZOVи та інший мотлох). Є ідеї щодо назви клану?
-
leif
Member
Volodya811: ↑ 10.08.2025 19:46 Назва має бути для рашистів зрозумілою. Щоб знали, хто їх нагинає.
Його боротьбаVolodya811: ↑ 10.08.2025 19:37 Будемо розривати клани рашистів
-
Volodya811
Member
Я потроливleif: ↑ 10.08.2025 21:07Volodya811: ↑ 10.08.2025 19:46 Назва має бути для рашистів зрозумілою. Щоб знали, хто їх нагинає.Його боротьбаVolodya811: ↑ 10.08.2025 19:37 Будемо розривати клани рашистів🫡
-
leif
Member
Volodya811
Ух, класний тролінг
красавчік 
Ух, класний тролінг
-
bes
Member
еще один боевой выход Володи за которые он рассказывал ранееleif: ↑ 10.08.2025 21:07Volodya811: ↑ 10.08.2025 19:46 Назва має бути для рашистів зрозумілою. Щоб знали, хто їх нагинає.Його боротьбаVolodya811: ↑ 10.08.2025 19:37 Будемо розривати клани рашистів🫡
-
Volodya811
Member
Можливо тобі і смішно. Біда в одному. Енергія не виникає нізвідки і не зникає безслідно. Дивись, щоб з твоїми кінцівками не стало те, що з моїми і ти не пережив операції. А то може і карма прилетіти.