Mafia: The Old Country сподобалася гравцям

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Dynamite: 08.08.2025 17:25
Если мне не изменяет память, когда проезжаешь на красный и рядом копы, то начинается погоня... Верно? В Vice City такое было?
не, свиньи копы в GTA за пдд практически не следили.
DDt
Member

Повідомлення

VovaII: 08.08.2025 15:32 2) Принаймні перші дві години майже суцільне кіно.
у меня такое чувство что это сделали спецом чтоб нельзя было рефанд сделать, прям теория заговора какая-то :/
Leedroid
Junior

Повідомлення

Не сподобалась, на 10 годин гри - 9 годин посереднього кінца, якщо б ціна була десь баксів 5 - 7, то ще годиться, а так краще пройдіть її на ютубі і не витрачайте кошти.
Kullerok
Member

Повідомлення

maxafon: 08.08.2025 15:05 27к піковий онлайн бугагага. Я б купив якби була регіональна ціна, ремастер першої мафії мені сподобався. Але платити 2к за уе5 слоп я не планую.
Да тут впринцепе платить 2к за соло игры зашквар лютый.
Afit
Member

Повідомлення

Kullerok: 09.08.2025 02:22
maxafon: 08.08.2025 15:05 27к піковий онлайн бугагага. Я б купив якби була регіональна ціна, ремастер першої мафії мені сподобався. Але платити 2к за уе5 слоп я не планую.
Зашквар не платить за хорошие соло игры, даже 2к. Иначе останутся одни онлайн. Те, куда ты считаешь не зашквар швырять.
Вообще если все так будут считать, то за кой шиш тебе будут делать соло игры?
Kullerok
Member

Повідомлення

Afit: 09.08.2025 03:07
Зашквар не платить за хорошие соло игры, даже 2к. Иначе останутся одни онлайн. Те, куда ты считаешь не зашквар швырять.
Бери плати я тебе что запрещаю. А остальным я бы посоветовал ждать распродажу а если игра унылое гуано то качать с торрента. Есть смысл платить только за онлайн игры. Ну или прям вообще шедевры уровня елдеринга ведьмака и тд
Grey_ukr
Member

Повідомлення

Afit: 09.08.2025 03:07
БГ3 продавался за 900 грн и там контента просто дофига.
А пока люди будут оправдывать высокие цены на все, то и цены эти будут продолжать расти.
еще и потом длц по 20 баксов за вырезанный изначально контент.

По поводу самой игры. Линейно-коридорное и заскриптованное. Не увидел я там какого-то геймлея.
Если мне захочится фильм про мафию, то я посмотрю фильм.
А так, "часто жмите Е"
стеллс убийства со спины
6 чувство у героя.
Да, это именно дух 1 и 2 мафии. Все верно.

Когда увидел бой с ножами. Ну это просто кошмар.
Но больше удивляет не то, что это выпустили. Больше удивляет то, что люди игру еще и хвалят.
Earanak
Member

Повідомлення

Как же нынешние игруны зажрались и стали экспертами, ценителями прекрасного. Что не выйдет, так сидят с кислой рожей и ноют, все им не так, все им не то... Со стороны выглядит потешно :laugh:
erkins007
Member

Повідомлення

Afit: 09.08.2025 03:07Зашквар не платить за хорошие соло игры, даже 2к
Я таки извиняюсь киндом Кам стоил 1600 с кучей контента, Клер обскур на старте 1100 была с кучей контента. Да даже паук второй с бюджетом в 400 лямов стоил 1600.
Да хоть тот же ассасин за 1500 грн.
А тут игра на 10 часов за 2к за стандарт?
Нет, спасибо.
NUN4AG
Member

Повідомлення

2К - оверпрайс за Mafia: The Old Country. Мала б коштувати 1-1.5К.
Думаю, що вже під Різдво буде 25-30% знижка, а через рік - 40-50.
Грати є у що, але бажаю їм успіху.
waryag
Member

Повідомлення

Grey_ukr: 09.08.2025 04:18 БГ3 продавался за 900 грн и там контента просто дофига.
Еще скидочные цены ведьмака на ГОГе вспомни. :lol:
Это уникальные игры, к которым неприменимо обычное ценообразование.

При этом 2000 за мафию хоть и не учитывают наши реалии, но в абсолютных цифрах вполне адекватны.
Геральт
Member

Повідомлення

NUN4AG: 09.08.2025 07:54 2К - оверпрайс за Mafia: The Old Country. Мала б коштувати 1-1.5К.
1,5к за гру, серйозно? Ремастер трилогії за кілька сотень не так давно брав.
waryag
Member

Повідомлення

erkins007: 09.08.2025 05:29Да даже паук второй с бюджетом в 400 лямов стоил 1600.
Очень удачно вспомнил паука! За сколько там продавался 8-часовой моралес на релизе? :popcorn:

Відправлено через 1 годину 29 хвилин 28 секунд:
MetalistForever: 08.08.2025 17:07Механики в игре,как в 2010
От соулсов с механиками из нулевых почему-то ссут кипятком и радостно потребляют многократно переваренный контент. :idea:
Reinmar
Member

Повідомлення

Kullerok: 09.08.2025 03:26Есть смысл платить только за онлайн игры
мда :insane:
kairo
Member

Повідомлення

Kullerok: 09.08.2025 03:26Есть смысл платить только за онлайн игры.
Чим саме онлайн дро*ільні краще за соло ігри? Тим що туди можна дохєра годин влупити? Такий собі аргумент. Я якраз через це онлайн ігри уникаю. Краще хорошу соло гру пройти і щось наступне спробувати, ніж сотнями годин в одне й те саме ганяти з мамкіними кіберкатлєтами та чітерами.
Earanak
Member

Повідомлення

Я не могу например играть только в Соло игры, они все таки требуют большей концентрации и вовлечения в процесс. Порой хочется просто фоном посмотреть какой то сериальчик-стримчик, послушать музыку под игру, не вникать что в игре происходит, то есть когда игра это на грани фонового процесса. Ну или сессионки с строгим разграничением темпа игры/перерыва. Так что для меня абсолютно одинаково важны и соло игры и дро*ильни.
NUN4AG
Member

Повідомлення

Геральт: 09.08.2025 08:45
NUN4AG: 09.08.2025 07:54 2К - оверпрайс за Mafia: The Old Country. Мала б коштувати 1-1.5К.
Я не стверджую, що хочу, щоб вона стільки коштувала. Для мене адекватні ціни - 899₴, скільки я платив за преордер Кіберпанка та BG3.
Але реалії такі, що на Кіберпанк в 2025-му вдруге (!!!) підняли ціну, тепер з 1099 до 1399 🤡
Enjthesilence
Member

Повідомлення

NUN4AG: 09.08.2025 11:38
Геральт: 09.08.2025 08:45
Я не стверджую, що хочу, щоб вона стільки коштувала. Для мене адекватні ціни - 899₴, скільки я платив за преордер Кіберпанка та BG3.
Але реалії такі, що на Кіберпанк в 2025-му вдруге (!!!) підняли ціну, тепер з 1099 до 1399 🤡
так преордер кб77 в якому році ти робив?) нічого з цінами з того моменту не відбулося? і далеко не тільки на ігри. я обома руками за регіональні ціни, але ніхто сучасну ААА за 20 доларів у 2025\26 роках вже не продаватиме.
Ektalion
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 09.08.2025 12:09 так преордер кб77 в якому році ти робив?) нічого з цінами з того моменту не відбулося? і далеко не тільки на ігри. я обома руками за регіональні ціни, але ніхто сучасну ААА за 20 доларів у 2025\26 роках вже не продаватиме.
Воно то так, але то стара ігра, якій вже 5й рік і не потрібно тут розказувати про курс.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Ektalion: 09.08.2025 13:50
Enjthesilence: 09.08.2025 12:09 так преордер кб77 в якому році ти робив?) нічого з цінами з того моменту не відбулося? і далеко не тільки на ігри. я обома руками за регіональні ціни, але ніхто сучасну ААА за 20 доларів у 2025\26 роках вже не продаватиме.
Воно то так, але то стара ігра, якій вже 5й рік і не потрібно тут розказувати про курс.
при чому тут дата виходу гри? в якому ключі було написано те повідомлення? 899 грн на момент предзамовлення кб77 і сьогоднішні 899 грн - це різні гроші і таких цін навіть з регіональною знижкою вже бути не може на високобюджетні ААА ігри. йди ще поплач в атб, що хліб ти 5 років назад вдвічі дешевше купляв
забігаючи наперед, щоб там твій "геній" зараз не видав, ось 2 момента:
- кб77 2020 року і кб77 2025 - різні ігри за контентом і якістю, хто придбав за 899 отримав всю багаторічну підтримку і контент безкоштовно, а хто купляє у 2025 платить вже за гру зразка не 2020 року і за ціновими реаліями 2025 року.
- якби кб77 релізнувся у 2025 році, ніякого предзамовлення за 899грн ми би не побачили, так зрозуміло?
Відповісти