Новини
Останні статті і огляди
Гра Titan Quest 2 вийшла в дочасному доступі
-
dmytro
Member
Предлагаю обсудить Гра Titan Quest 2 вийшла в дочасному доступі
Чудово, довго чекав її. Купив. Але багатьох при старті є помилка в dx12, хтось вже розібрався як то по фіксити?
Чудово, довго чекав її. Купив. Але багатьох при старті є помилка в dx12, хтось вже розібрався як то по фіксити?
-
zalizo_org
Member
В чому її прикол? Хіба це не просто ще один Diablo-клон, як Path of Exile?
-
Polaroid1962
Member
Хіба це не просто ще один Path of Exile-клон, як Diablo?zalizo_org: ↑ 02.08.2025 12:03 Хіба це не просто ще один Diablo-клон, як Path of Exile?
Виправив.
-
zalizo_org
Member
Я задав цілком нормальне питання. В силу того, що не бавився ні Path of Exile, ні Titan Quest 2, спитав по суті - а завдяки чому ці ігри заслуговують на увагу, ми ж маємо Diablo? І замість того, щоб дати якусь внятну відповідь, креветки просто мінусують.Polaroid1962: ↑ 02.08.2025 12:31Хіба це не просто ще один Path of Exile-клон, як Diablo?zalizo_org: ↑ 02.08.2025 12:03 Хіба це не просто ще один Diablo-клон, як Path of Exile?
Виправив.
-
Alex646
Member
Це для тих, хто хоче пограти в дьябло, але в давньогрецькій міфічній стилістиці. І взагалі-то клоном Path of Exile вона не є, бо Titan Quest 1 виходила задовго до.zalizo_org: ↑ 02.08.2025 12:40 Я задав цілком нормальне питання. В силу того, що не бавився ні Path of Exile, ні Titan Quest 2, спитав по суті - а завдяки чому ці ігри заслуговують на увагу, ми ж маємо Diablo? І замість того, щоб дати якусь внятну відповідь, креветки просто мінусують.![]()
-
The_Rusik
Member
zalizo_org
По вашей логике, только по одной игре должно быть в каждом жанре?
По вашей логике, только по одной игре должно быть в каждом жанре?
-
Enjthesilence
Member
Так, класичний екшн рпг піджанру "діаблоїд", але з упором в сінглплеєр з відсутністю соцільних активностей, як в поє чи діабло. Перша частина дуже лампова з приємним сеттінгом, на свій час мала пристойний візуал і артдизайн, все.zalizo_org: ↑ 02.08.2025 12:40Я задав цілком нормальне питання. В силу того, що не бавився ні Path of Exile, ні Titan Quest 2, спитав по суті - а завдяки чому ці ігри заслуговують на увагу, ми ж маємо Diablo? І замість того, щоб дати якусь внятну відповідь, креветки просто мінусують.![]()
-
Klon
CG graphikos fan
dmytro: ↑ 02.08.2025 11:23Але багатьох при старті є помилка в dx12, хтось вже розібрався як то по фіксити?
помилка 12діректа в 90% це помилка із-за старої вінди, у мене стара 10ка (18хх або 19хх) і не запускаються іграшки на Унреал 5 = видає таку помилку.
Треба систему переставляти (до 2ххх і пойде)
-
zalizo_org
Member
Alex646
Enjthesilence
Нарешті притомні відповіді, дякую
Я задавав питання вище щоб дізнатися чи вартує Titan Quest 2 на увагу. Сам полюбляю Diablo ще з середини 90-х приблизно (як перша частина вийшла). Кілька разів пройшов Diablo ІІІ, пробував Diablo IV теж сподобалася, але але ще не купував (на разі дорогувато).
Enjthesilence
Нарешті притомні відповіді, дякую
Зовсім ні. Навпаки, що більше всякого різного в кожному жанрі - тим краще. (ключову слово - різного)The_Rusik: ↑ 02.08.2025 12:45По вашей логике, только по одной игре должно быть в каждом жанре?
Я задавав питання вище щоб дізнатися чи вартує Titan Quest 2 на увагу. Сам полюбляю Diablo ще з середини 90-х приблизно (як перша частина вийшла). Кілька разів пройшов Diablo ІІІ, пробував Diablo IV теж сподобалася, але але ще не купував (на разі дорогувато).
-
Polaroid1962
Member
Конкретно мій підкол стосується лише сьогодення. Блізи довго та цілеспрямованно скатувались з Д3 та Д4. У той час як безкоштовна (монетизація є але вона дійсно адекватна) ПоЕ має купу контенту, якісного геймплею та уваги до дрібниць.zalizo_org: ↑ 02.08.2025 12:40Я задав цілком нормальне питання. В силу того, що не бавився ні Path of Exile, ні Titan Quest 2, спитав по суті - а завдяки чому ці ігри заслуговують на увагу, ми ж маємо Diablo? І замість того, щоб дати якусь внятну відповідь, креветки просто мінусують.![]()
-
Hotspur
Member
Має бути добра гра 
-
DDt
Member
UE 5 если шо 
-
Барбарис
Member
Polaroid1962, діабло була першою, тому це неможливо.
zalizo_org, краще Сакред, Грім давн тощо. Можливо 2 буде краще, але 1 - нудна лінійна шинковка, де магія не відрізняється від махання зброєю, де маса непотрібної зброї та обладунків.
zalizo_org, краще Сакред, Грім давн тощо. Можливо 2 буде краще, але 1 - нудна лінійна шинковка, де магія не відрізняється від махання зброєю, де маса непотрібної зброї та обладунків.
-
Klon
CG graphikos fan
перший ТітанКв був чисто про графон, він і зараз там більш\менш окей, розлітаючи тушки по хавоку, рослінність і тд. Коли він вийшов він цім привернув увагу, а в іншому це копія механік Діабло 2.Барбарис: ↑ 02.08.2025 13:44краще Сакред, Грім давн тощо. Можливо 2 буде краще, але 1 - нудна лінійна шинковка, де магія не відрізняється від махання зброєю, де маса непотрібної зброї та обладунків.
А Сакрети і тд = тоді брали вільним світом та тонною механік, в якіх теж мало що адекватного будло.
ГрімДавн , ПоЕ це вже нові діаблойди і це вже трохи інше.
-
tablestikus
Member
Рано її купляти, судячи по відгукам - контенту там на 5 годин.
-
Lekrs
Member
Платний бета тест, почекаю релізу, хоча за такою ціною...
-
VladimirV
Member
480 грн це непогана ціна. Я просто не фанат діаблоїдів, вже нецікаво крабити, свого часу діабло 2 замучав досмерті, але тоді це був типу шедевр.
А зараз продивляюсь періодично, бачу і лайна багато діаблоїдного випускають (типу Undecember хоча вже давно),
деякі наче прикольні, але теж в бета-тесті продають (напр. No Rest for the Wicked). Думаю її придбати, але все одно там крабство після сюжету по оглядам. А не хочеться зациклюватись на одній грі.
А зараз продивляюсь періодично, бачу і лайна багато діаблоїдного випускають (типу Undecember хоча вже давно),
деякі наче прикольні, але теж в бета-тесті продають (напр. No Rest for the Wicked). Думаю її придбати, але все одно там крабство після сюжету по оглядам. А не хочеться зациклюватись на одній грі.
-
tablestikus
Member
VladimirV
останні роки ще проблема що в ранньому доступу дуже багато ігр після роки разраби закидають
останні роки ще проблема що в ранньому доступу дуже багато ігр після роки разраби закидають
-
Zealoth
Member
Ощущается как тот же титан квест 20 летней давности, только на 5 анриле. Окружение красивое симпатичное, на этом собственно все. Любая современная арпг будет пободрее и интереснее, но те кому нужен именно сеттинг античной Греции наверное получат свою долю дофамина. Технически игра пока так себе, сильно много статтеров.